- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.221
Pazartesi gününe kadar bekliyeyim diyorum inşallah o zamana kadar gebelik haberi alırımBekleye biliyorsan bekle biraz daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi gününe kadar bekliyeyim diyorum inşallah o zamana kadar gebelik haberi alırımBekleye biliyorsan bekle biraz daha
INSALLAH canım hayırlı haberlerini bekliyoruzPazartesi gününe kadar bekliyeyim diyorum inşallah o zamana kadar gebelik haberi alırım
Tabiki Rabbimden gelene engel olamam ama çok korkuyorum cok üzülüyorum bişey olcak diye Allah korusun iki gündür basım agrıyor düşündükçe hayırlısı olsun diyorum artık burdaki arkadaşlar sağolsun hepinizden Allah razı olsun rahatlattınız icimiEvet o da çok korkuyordu hatta kisti çok büyüktü doktoru hep takip ediyordu Allah’a sükür bir şey olmadı doğalı 10 ayı falan geçti ya diyorum yeter ki rabbim istesin eğer alacağı nefes varsa kimse engel olamaz. Siz de iyi ki varsınız ne demek gönlünüze göre olsun inşallah baska doktorlara da gidin bence ama şunu söyleyeyim eğer Allah korusun düşme olursa da şöyle düşünün sağlıklı olmazsa vücut onu tutmuyor ama biz ferah tutalım yüreğimizi. Başka doktora daha görünün
Çok haklısın canım Allah gönlüne göre versin haber et bizi de olur muTabiki Rabbimden gelene engel olamam ama çok korkuyorum cok üzülüyorum bişey olcak diye Allah korusun iki gündür basım agrıyor düşündükçe hayırlısı olsun diyorum artık burdaki arkadaşlar sağolsun hepinizden Allah razı olsun rahatlattınız icimi
Amin cümlemize insallah tabiki haber vericem bi pazartesi olsaydıÇok haklısın canım Allah gönlüne göre versin haber et bizi de olur mu
Yaaa o zaman gördüysen kesin varsa çıkar çünkü üzerinden 18-19 gün geçmişBende yumurta aki kivaminda akıntıyı 8 ve 9 Ağustos'ta gordum bugun test yapsam cikarmi ?
Alsam mi bir test ne yapsamYaaa o zaman gördüysen kesin varsa çıkar çünkü üzerinden 18-19 gün geçmiş
Canım benim değerim 63 den 600 e 600 den 2088 e çıkmıştı sonra 5000 bine çıktı karından ultrason ile bakıldı kese yi gördük doktor maşallah değerin güzel artmış dedi 12 gün sonra gel bebeği göruruz kalp atışı dedi ikiz vs bişey demedi ikiz olma ihtimali olur mu bebek görüldüğü zaman mi belli olur 5 bin küsur de 5+3 günlüktü şuan 6+3bdeuim randevum ayın 5 teYani 5 haftalıkta genelde 1500 civarlarında oluyor sizinki iki katı açıkçası ailede olmadanda olan cok insan var doğal yolla mı olmuştu gebelik bir şey kullandınız mı
Durduğun kabahat dostum hemen al yap Bana da yazzzzzAlsam mi bir test ne yapsam
Haa kese görüldü mü tek mi o zaman tektir canım ama 3 aydan sonra da öğrenen oluyorCanım benim değerim 63 den 600 e 600 den 2088 e çıkmıştı sonra 5000 bine çıktı karından ultrason ile bakıldı kese yi gördük doktor maşallah değerin güzel artmış dedi 12 gün sonra gel bebeği göruruz kalp atışı dedi ikiz vs bişey demedi ikiz olma ihtimali olur mu bebek görüldüğü zaman mi belli olur 5 bin küsur de 5+3 günlüktü şuan 6+3bdeuim randevum ayın 5 te
Test yaptigimda hemen haber vereceğim canim insallah guzel pozitif haberlerle gelirimDurduğun kabahat dostum hemen al yap Bana da yazzzzz
İnşallah canım benim bekliyorumTest yaptigimda hemen haber vereceğim canim insallah guzel pozitif haberlerle gelirim
Kuzum Ovülasyon testi yaptım ya ona göre benim bat 31 agustosa uzadı geç yumurtladım. Suan gelen giden yok ZatenSevgicik kuzum seni de merak ettim bat bugünü gösteriyor sende de
Evet benim ilk zamanlar adet ağrısı gibi ağrım oldu aynisiydi test yapmasam kesinlikle adet ağrısı derdim hic fark yoktu. Şimdi bile hala ara ara oluyor test yaptın mı