- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.441
Yok ben İstanbul'da degilimCevat hocaya gitmiş miydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben İstanbul'da degilimCevat hocaya gitmiş miydiniz
İnşallahO bende yumurtlama zamanlarımda oluyordu hayırlısı olsun inşallah vardır
Perşembe gecesi yapmıştım sadece benim gördüğüm çizgi görmüştüm canım kimse görmüyor burada falan herkes ben görmedim dedi galiba ben hayal görüyorum bilemiyorum o yüzden şuanlık yapmadım daha belki pazartesi falan yaparım adet olmazsam şuan hala gelen giden yoktest yapmayacak mısın?
Anladım canım olsun üzme kendini hayırlısı buymuş ben olursam eylüle geçmeyeceğim çocuk düşünmüycem bir süre daha eski iş yerime girebilirim bebiş olmassa seneye düşünücem zaten bir tane oğlum var hazır evdeyken kardeş kardeş büyüsünler dye ikinciyi istiyordum iş yerimdende haber geldi bebiş olursa zaten girmiycem ama bebiş yoksa eylül topiğinde olamıycam çok memnun oldum inşallah bir dahaki ay bebeğin seninle olurCanım ben eylül ayına geçiş yaptım regl oldum
Tebriklerr ne gibi belirtiler yasadiniz benimde 27 agustos bat degerlendirdim ama bi yanim hamilemiyim diyor diger yanim yok diyorKızlar hamileyimmm hepinize dua edicem bol bol
Akıntı var mı acaba ?? Bende normalde yumurtlama sonrası olur adete iki gün kala biter kuruluk olunca anlarım hatta adet olacağımi. Bu ay hiç olmadı hep kuruluk varsancım benim de var baya regl ile aynı sancı canım, ben de olmadığını düşünüyordum , hatt adün atıp tutuyoduk eşimle, amaan olmazsa olmasın sanki hiç çocugumuz yok ne zaman isterse o zaman gelir diye o kadar emindim bu ay olmaığından:) hatt amfk denesek mi diye konuştuk sonra vazgeçtik akışa. bırakalım diye
Öncekine göre siliklesmis canım ama emin de değilim bugünü mutlaka değerlendir benceKızlar benim bugüne test yaptım da sizce yumurta çatlamış mı
Hayırlı olsun canım benimKızlar hamileyimmm hepinize dua edicem bol bol
Bende senin gibi tam emin olamadım aynen canım bugün de yarın de değerlendireceğim inşallahÖncekine göre siliklesmis canım ama emin de değilim bugünü mutlaka değerlendir bence
Ama benimki de böyleydi galiba öyle hemen silik olmuyor biraz fark oluyor sadece bugün çatlar bence 24 saat de yasayabiliyormus yumurta. Hadi tutturun inşallahBende senin gibi tam emin olamadım aynen canım bugün de yarın de değerlendireceğim inşallah
Tekrarla istersen testini. Bide dogum yapali sanki 1 sene olmus iki minik zor olmazmi kuzumPerşembe gecesi yapmıştım sadece benim gördüğüm çizgi görmüştüm canım kimse görmüyor burada falan herkes ben görmedim dedi galiba ben hayal görüyorum bilemiyorum o yüzden şuanlık yapmadım daha belki pazartesi falan yaparım adet olmazsam şuan hala gelen giden yok
Bence ona bir gidin hatta instagramdan filminizi gönderin zaten o açıklama yapıyorYok ben İstanbul'da degilim
Nasil ya hayırlı olsun normal regli şeklindemi yoksa lekemiKızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
Yaaa işte buna Allah’ın kudreti denir çok sevindim senin adına sağlıcakla al kucağına inşallah canım bende ara ara girip bakınıyorum var mı hamiş diye gözümün önüne pat düştün sevindimKızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
Adı ne tam olarak InstagramdaBence ona bir gidin hatta instagramdan filminizi gönderin zaten o açıklama yapıyor
Evet aşkım 1 yaşında oğlum var tabii ki çok zorlanırım ama ilerdede ben rahat ederim diye düşünüyorum bide şu ara açıkçası zaten çalışamıyorum ben evdende pek çıkamıyorum eşim yoğun calıstıgı icin genelde hep evdeyim ilerde büyüdüklerinde ben rahat ederim biri büyüyüp tekrar başa dönmek beni daha çok zorlar diye düsündüm nasip bakalım bu ay olmazsa zaten işe girme gibi durumum var canım girersem seneye falan düşünürüm bebişiTekrarla istersen testini. Bide dogum yapali sanki 1 sene olmus iki minik zor olmazmi kuzum
Aa hayirli ugurlu olsun ins saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin burayi kapaticam bu ay olmadi dediginiz mesaja rastlamistim cok uzulmustum gecen ben de bat oldugunda ayni sekilde hissetmistim. O yuzden size ayri bir mutlu oldum. Kac zamandir istiyordunuz acabaevet evde ne kadar test varsa yaptım hepsi pozitifti, sabah kan yaptırdım 12,72 çıktı. bugün bat tarihim.
pazartesi tekrarlayacagız bakalım
Dr Cevat bayrak yazarsan çıkıyor canım gözlüklüAdı ne tam olarak Instagramda
Amin inşallah inşallah bu ay ilk defa jel de bulamıyorum ve ilk defa âdetime 1 hafta kalasi yumurtlama oldu inşallah bu ay hayırlısı olurAma benimki de böyleydi galiba öyle hemen silik olmuyor biraz fark oluyor sadece bugün çatlar bence 24 saat de yasayabiliyormus yumurta. Hadi tutturun inşallah