- 26 Temmuz 2022
- 294
- 271
- 40
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.421
test yapmayacak mısın?Hayırlı olsun benimde bugün bat günü şuanlık gelen giden yok inşallah da olmaz bende müjde verebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yapmayacak mısın?Hayırlı olsun benimde bugün bat günü şuanlık gelen giden yok inşallah da olmaz bende müjde verebilirim
Ayyy 31 inde bat benimde çok heyecanlıyım bakalım neler olcak 26 Ağustos da da kontrole gidicem yani rahme bakılmaya kist falan varmı temiz mi diye gidicem birde nörolog eşliğinde takibe alındığını kadın doğum uzmanı olarak beni takip etmesini yani eğer gebelik yoksa da prolaktine bakıp ilaç isticem yumurtlama takibi vs kısaca iki doktor arasında mekik dokuyarak anne olmaya çalışacakHadi bakalim dua et benim icin 10 gün sonrada insallah ben veririm bu güzel haberi sizlere
biraz tutarız kendimizi o kadarcık :)Kesinlikle katılıyorum sana. Zaten onemli olan ilk trimester 3 aylik dönem ondada cogu doktor abartmadan cinsellik olabilir diyor. Ekstra fantazisel seylerde olabilir sonrasinda zaten sknti yok. İlk gebeligimde doktor cinsel perhiz hic onermedi sknti yok demisti. 2. Gebeligimde perhiz vermisti bizde haftada 1 degerlendirmistik bazen 10 günde 1
Ayyy tebrik ederim mm ya çok mutlu oldum bende şuan regl oldum kahverengi akıntı başladı tamde regl günüKızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
canım benim de hala kahverengi akıntım var hatta dün kanamalı kahve leke geldi, önceki gün de kahve lekelerim vardı. neden test yapmıyorsun?Ayyy tebrik ederim mm ya çok mutlu oldum bende şuan regl oldum kahverengi akıntı başladı tamde regl günü
Regl sancım var şuan regl oluyorum büyük ihtimal test var evde ama yarın sabaha kadar kan gelmezse yaparım belki ama hsedyrm bebiş yokcanım benim de hala kahverengi akıntım var hatta dün kanamalı kahve leke geldi, önceki gün de kahve lekelerim vardı. neden test yapmıyorsun?
dün ben de regl oldum gidiyorum bu diyarlardan diye mesaj yazmıştım :)
test yapmayacak mısın?
Nasıl sevindim anlatamammmm Sağlıkla huzurla gelsin inşallahhKızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
sancım benim de var baya regl ile aynı sancı canım, ben de olmadığını düşünüyordum , hatt adün atıp tutuyoduk eşimle, amaan olmazsa olmasın sanki hiç çocugumuz yok ne zaman isterse o zaman gelir diye o kadar emindim bu ay olmaığından:) hatt amfk denesek mi diye konuştuk sonra vazgeçtik akışa. bırakalım diyeRegl sancım var şuan regl oluyorum büyük ihtimal test var evde ama yarın sabaha kadar kan gelmezse yaparım belki ama hsedyrm bebiş yok
çok teşekkür ederim amiiinnnnNasıl sevindim anlatamammmm Sağlıkla huzurla gelsin inşallahh
Senin adına çok sevindim şuan eşimde bana aynısını diyo ama Bn istemyrm sanki yine olmicak gibi his iştesancım benim de var baya regl ile aynı sancı canım, ben de olmadığını düşünüyordum , hatt adün atıp tutuyoduk eşimle, amaan olmazsa olmasın sanki hiç çocugumuz yok ne zaman isterse o zaman gelir diye o kadar emindim bu ay olmaığından:) hatt amfk denesek mi diye konuştuk sonra vazgeçtik akışa. bırakalım diye
En azindan gittiginde biraz büyümüş olur usg de görmüş olursun. Cok gec yumurtlama gordum normalde 8 gün var adetime ama doktorun dedigine gore 31 inde olursun olmazsan 5 gün sonra gel bakalim bebege dedi insallahbiraz tutarız kendimizi o kadarcık :)
hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum, pazartesi değer güzel katlanmış olursa artık eylülün 2. haftası falan gitmeyi planlıyorum şuan doktorun yapabileceği bişey yok zira :)
yaaa 10 gün sonra dilerim Allahtan senin için de sevinelim sana da cinsel perhiz önerelim
Canım ben eylül ayına geçiş yaptım regl oldumAynen aşkım kararsızım bende sen resimlerde bişey gördün müü yoksa ben mi görüyorum hala kendimi şizofren gibi hissetmeye başladım ya aynen canım valla bende adet programına göre reglimi takip ediyodum 2 tane uygulama 19 ağustos gösteriyor batı sadece birisi 20si gösteriyor neye inanacağımı şaşırdım sat 25 temmuzdu 25 günde bir regli görüyorum 6 gün sürüyor
evet benimde bat normalde 17 ağustostu ama 17. gün yumurtladım o yüzden 20 ağustosa sarkmıştı bat.En azindan gittiginde biraz büyümüş olur usg de görmüş olursun. Cok gec yumurtlama gordum normalde 8 gün var adetime ama doktorun dedigine gore 31 inde olursun olmazsan 5 gün sonra gel bakalim bebege dedi insallah
canım en güzel zamanda sağlıkla gelsin inşallahO omur ozguven ben eylül topiğine geçiş yaptım reglm gümbür gümbür geldi seni takipteyim inş. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım
Saglikla gelsin miniğiniz belirtileriniz neydi ?canım benim çok teşekkür ederim, eşimle ilk ortak çocuğumuz olacak nasipse, ortak olmayan ama birbirinden ayırmadığımız 3 evladımız daha var :)
amin inşallah sağlıkla birbrimizin güzel haberlerini alalım inşallah
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimKızlar hamileyimmm hepinize dua edicem bol bol
O bende yumurtlama zamanlarımda oluyordu hayırlısı olsun inşallah vardırBide oturuyorum misal sol ayağımin ustune diyelim ki eğiliyorum sol tarafimda bi basinc var bi sislik var sanki bi batma var gibi kalkip yürüyünce de sol tarafim geriliyo gibi anlamadim ya son 2 aydir filan boyle
Cevat hocaya gitmiş miydinizBenimde sol tüpüm tıkanık acamamislar ameliyat dedi çok üzüldüm. Acaba bir kaç ay sonra gebelik olusmazsa tekrar cektirsem açılır mı diye düşündüm ben