- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Evet canım alt kasık ağrı gibi bile değil saniyeler süren iğne batması ama ameliyat yarası gibi mi bilmiyorum benim tüm belirtilerim 4-5 gün kala başladı adete göğüslerim çok ağrıyordu bir de baş ağrım vardıCanım şu sol kasık batmasina sorum olacak, adetime malum 10 gün var, sende de benzer miydi diye sormak istedim.
Bikini bölgesi denebilir alt kasık solda sanki ameliyat olursunda bıçak yarası olur ya, öyle derinden bi ağrı var, gaz ağrısı gibi, ay inş benzerdi dersin
Ben sabaha ilk testi atiyorum topiğe bata 5 kalmış olacak.Kizlar bat a 5 6 gun olanlar ne durumdasiniz ???
Bekliyoruz o zamanBen sabaha ilk testi atiyorum topiğe bata 5 kalmış olacak.Bisey olacagi yok da Maksat topik şenlensin
O kadar haklısın kiBurasi cok pasif ya niye kimse yazmıyor
Takvime göre 1-2-3 Ağustos ovulasyona göre 29 temmuz bat. Bugun yaptim negatif daha yaparmiyim bilmiyorumM Mavimiresl canim senle bizim bat aynu benimde 2 3 Ağustos. Belirtin varmi hic ne zaman test yapacaksin ,?
Göğüs, baş ağrısıda 4,5 gün kala başladı sanırım di mi?Evet canım alt kasık ağrı gibi bile değil saniyeler süren iğne batması ama ameliyat yarası gibi mi bilmiyorum benim tüm belirtilerim 4-5 gün kala başladı adete göğüslerim çok ağrıyordu bir de baş ağrım vardı
Sayilir sayilir belirtin var miCanım benim ya 10 gün var, sayılır mı?:)
Benimde 2 veya 3 Ağustos kasık ağrım var o da hep olan bişey zaten. Hicbir belirtim yokAdetime 12 gün kala aşırı sırt ağrısı ve kasık ağrısı başladı bende bide aşırı susuzluk :) sende ne gibi durumlar var canımbat 4 ağustos
Demi ya bende yapmak istiyorum ama söz verdim kendime günüm geçmeden yapmayacağım diyeBen sabaha ilk testi atiyorum topiğe bata 5 kalmış olacak.Bisey olacagi yok da Maksat topik şenlensin
Benimde öyle valla bi yandan umudum yok bi yandan varBenimde 2 veya 3 Ağustos kasık ağrım var o da hep olan bişey zaten. Hicbir belirtim yokama meraktam ölecem aklimdan çıkmıyor
Ama daha cokk var senin bata canım üzülme bir tek teste üzül boşa gitti
Birkac belirti olsa umutlanacam da yok yani hic bisey yokBenimde öyle valla bi yandan umudum yok bi yandan var
Cok merak etmiyorsan yapma yaa günün geçsin öyle yap çiçeğim biktik negatiften çünküTakvime göre 1-2-3 Ağustos ovulasyona göre 29 temmuz bat. Bugun yaptim negatif daha yaparmiyim bilmiyorum
Benim var ama artık adet mi bebek mi bilmiyorum yani olması da anlam ifade etmiyor şu durumdaBirkac belirti olsa umutlanacam da yok yani hic bisey yok
Aynen canim gunun gecmeden yapma ben sabredemiyorum isteDemi ya bende yapmak istiyorum ama söz verdim kendime günüm geçmeden yapmayacağım diye
Yok uzulmuyorum alıstim canim yaAma daha cokk var senin bata canım üzülme bir tek teste üzül boşa gitti
Günler gecmiiiyyyyooooooBenim var ama artık adet mi bebek mi bilmiyorum yani olması da anlam ifade etmiyor şu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?