- Konu Sahibi turuncu agac
İnşallah olur en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin inş güzel haberler alırız bende 2. İçin çıktım yola kız istiyorum inş. Olur
Hoşgeldiniz hepimizin istekleri ortak inşallah en kısa zamanda bu dualarımıza kavuşuruz
Ben şuan yumurtlamayı takip ediyorum yeni regl bitti haftaya deneme günü bakalım inş. Olur geçen ay yanlış hesaplamıştım denemedik
Hayr yok gaz Canim ama gaz sancısı var sancı bu af edersin sanki rahmimin içinde kasılma gibi.Hadi inşallah vardır gaz var mı peki
benim de bugün bitti regl, önümzüdeki haftayı bol bol değerlendirmek lazım . Diğer gebeliğimden sonra uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ( kızımdan once de kullanmıştım) bırakınca önce 35 sonra 40 günde adet oldum ama son 3 aydır 28 günde bire döndüm yine çok şükür. iki ayrı doktora gittim ikisi de bir sorun görmedi. gerisi Allah'a ve doğru zamana kaldı artıkBen şuan yumurtlamayı takip ediyorum yeni regl bitti haftaya deneme günü bakalım inş. Olur geçen ay yanlış hesaplamıştım denemedik
Stres ah o stres, bende oyleydim bu aya kadar, Dr ertele bu şekilde hamile kalman zor demişti.Bizde her gün ilişki olduğu için ben hiç takip etmedim nasılsa tutar diye ama bu sefer gün aşırıyı deneylim diye ovulasyon testi sipariş ettim. aslında yumurtladığım günleri çok net anlıyorum ağrı ve akıntıdan dolayı ama nasip olmayınca bazen olmuyor. Çok stresli zamanlardan geçiyoruz çünkü, şehir değiştirdim, işten ayrıldım falan derken stres oldukça etkili oldu sanırım.
Bende gelecek ay takip ettim tam 13. Gün 14. Gün yumurtlamam oldu şimdi ben çarşamba perşembe denesem mi sence uygulama indirdim orda da kız yüksekbenim de bugün bitti regl, önümzüdeki haftayı bol bol değerlendirmek lazım . Diğer gebeliğimden sonra uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ( kızımdan once de kullanmıştım) bırakınca önce 35 sonra 40 günde adet oldum ama son 3 aydır 28 günde bire döndüm yine çok şükür. iki ayrı doktora gittim ikisi de bir sorun görmedi. gerisi Allah'a ve doğru zamana kaldı artık
aslında gerçekten de vazgeçtiğinde oluyor tecrübeyle sabit :) o noktaya gelene kadar insan neler yaşıyor çok ıyı bılıyorum aslında vazgeçmek de bir bıkkınlık noktasıStres ah o stres, bende oyleydim bu aya kadar, Dr ertele bu şekilde hamile kalman zor demişti.
ilk adet günün ne zamandı?Bende gelecek ay takip ettim tam 13. Gün 14. Gün yumurtlamam oldu şimdi ben çarşamba perşembe denesem mi sence uygulama indirdim orda da kız yüksek
24. Ün gecesi başladıilk adet günün ne zamandı?
Favori bunlarla doluilk adet günün ne zamandı?
aramzıda 3 gün var ben de 21 inde oldum. Eğer 13 -14. gün yumurtluyorsan 5 ya da 6 ağustos senin yumurtlama gunun görünüyor bana kalırsa o haftayı boş geçmemek lazım :)24. Ün gecesi başladı
Bende gazda vardı sindiremiyorumdum kabızlıkt vardı ama tabi herkeste aynı olacak diye bir şey yok aslaHayr yok gaz Canim ama gaz sancısı var sancı bu af edersin sanki rahmimin içinde kasılma gibi.
çok iyiymiş :))Favori bunlarla dolu
5. İnde Fethiye yolcusuyuz ama işte yola çıkmadan belki birde 4. Ünde deneyelim diyorumaramzıda 3 gün var ben de 21 inde oldum. Eğer 13 -14. gün yumurtluyorsan 5 ya da 6 ağustos senin yumurtlama gunun görünüyor bana kalırsa o haftayı boş geçmemek lazım :)
Yumurtlama öncesi halihazırda yumurtanın etrafında spermin beklemesi muhteşem olur tabiki , 5 i yolculuk 6 sı tatil başlangıcı onu da değerlendirdiniz mi süper olur. :) ( bilgisayardan yazıyorum emojileri bulamıyorum :))5. İnde Fethiye yolcusuyuz ama işte yola çıkmadan belki birde 4. Ünde deneyelim diyorum
Bence de harika olur . Antalyadayım benBurda şehirleride yazsak belki arkadaş çıkar buluşma falan olur ne güzel
Ahh yaşamak istediğim şehir ama ben İstanbuldayım nE yazık kiBence de harika olur . Antalyadayım ben
Aynen şimdi araştırmalarına göre şu notları tuttum sizce nasılYumurtlama öncesi halihazırda yumurtanın etrafında spermin beklemesi muhteşem olur tabiki , 5 i yolculuk 6 sı tatil başlangıcı onu da değerlendirdiniz mi süper olur. :) ( bilgisayardan yazıyorum emojileri bulamıyorum :))
kadın sirkeli su kısmını anlamadım , vajinayı kesinlikle yıkamıyoruz onu biliyorum.Aynen şimdi araştırmalarına göre şu notları tuttum sizce nasıl
Erkek sıcak su banyosu
Magnezyum yiyecekleri yiyorum
İlişki sonrası sağa yatma
Kadın Sirkeli su yıkama öncesi( bunu dün öğrendim ben uyanınca yapıcam sadece pek emin olamadım bundan)
Kadın orgazm yok erkek önce
Erkek giriş yarım