- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelim iyi olsun kuzum evde uğraşmaca sem napıyosun yerleşebildin mı evine ❤İyiyim çok şükür canım sen nasılsın napıyosun
canım valla değerlendirebildiğin kadar değerlendir fırsatın varsa yumurtlama dönemleri önemli çünkü gün aşırı dene eğer çatlama olarak hissettiğin günü ve ertesi günüde değerlendirKızlar size bişi dicem benim adetin 14 cu gundeyim ve önümüzdeki 4 günü yumurtlama olarak gösteriyor takvim ve sabah beri sol kasıkta sancı var sadece adetten bu yana 2 kez ilişki oldu sizce gün aşırı mi devam edeyim
hayırlısı olsun canım gözüküyor bariz kan ver bakalım kaç çıkacakkMerhaba iyi akşamlar bayanlar acaba varmı bisey bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yapıldı doktor 14unde test yap dedi bu aksam bunu yaptim sizce varmi acaba
Allah bağışlasın evladınızı çok güzel duygular bunlar büyümüşte artık bi kardeş çok iyi olur benimde erkek kardeşimle aramda 4 yaş var ikiz gibiyiz o erkek olunca daha yapılı abim sananlarda oluyor evleneli 1 yıl oldu hala alışamadık dedim ya ikiz gibiydik beraber uyur beraber yer içerdik şimdi çok özlüyorum çalıştığı için pek gelemiyoda artık. Kardeşilik çok başka bişey inşallah güzel bir kız kardeşi olsun beraber büyüsünlerYa benim ikinci olacak nasip olursa. İlkinde de böyle her ay vücudumu dinler kesin hamileyim şu belirti var derdim sonra fıs. En son ay aman olmazsa bu ay,öbür ay tedaviye baslıcaz zaten diye gelişigüzel salmıştım. Yumurtlama falan hiç takip etmedim. Zevkine birliktelik oldu. Sonra o ay hamile kaldım ben şok. İnanamıyorum ama elli tane test yapıyorum falan elimde test ile koridorlarda koşturuyorum. Şimdi oğlum 4 yaşında ellerinden öper. Şimdi kardeşi olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse. Diyordum ki aman ikincide bu kadar stres yapmam. Al yapmam bal gibi de yine acaba tuttu mu tutmadı mı oldu mu olmadı mı heyecanlardayım. Ama artık çok fazla belirti aramıyorum bu ay gazım var aman ilaçtandır haptandır diyorum ama bir yandan da umut işte. Demem o ki bu heyecanlar dahi güzel. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Adetken . Mı baktıracaksın bana da bakmıştı doktorTamam canım ben dün kadın doğuma muayeneye gittim adet olunca da hormon baktiracm
Ya ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok ama çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur evet benim de iki tane kardeşim var ben de çok seviyorum kardeş bambaşka bir şey. O yüzden oğlumun da kardeşi olsun diye çok istiyorum bir de kız olursa ne güzel olur tabii ki hayırlısı kız erkek basımın üstünde yeri var ne olursa ama işte hayırlısı diyelimAllah bağışlasın evladınızı çok güzel duygular bunlar büyümüşte artık bi kardeş çok iyi olur benimde erkek kardeşimle aramda 4 yaş var ikiz gibiyiz o erkek olunca daha yapılı abim sananlarda oluyor evleneli 1 yıl oldu hala alışamadık dedim ya ikiz gibiydik beraber uyur beraber yer içerdik şimdi çok özlüyorum çalıştığı için pek gelemiyoda artık. Kardeşilik çok başka bişey inşallah güzel bir kız kardeşi olsun beraber büyüsünler
İnşallah güzel geçer canım temiz çıkarBen de bugün 4 te çektireceğim, korkuyorum aynı şekilde
Benim regl gününe kadar devam eder normalKizlarr yumurtlamadan sonra gogus hassasiyetim gecmedi yumurtlama biteli 2 gun oldu normal mi acaba devam etmesi ?
Henüz o akıntı gelmedi gelsin dün oldu bu akşam da olsun yarında olsun sonra gün asiricanım valla değerlendirebildiğin kadar değerlendir fırsatın varsa yumurtlama dönemleri önemli çünkü gün aşırı dene eğer çatlama olarak hissettiğin günü ve ertesi günüde değerlendir
Topiğin ismini bile buldum GEZMEYEN TAVUKLARTamam kuzum hallederiz❤
İnşallah kolayca olup biter ve ikimizin de temİz çıkar canımİnşallah güzel geçer canım temiz çıkar
merhaba yaptınız mı testin sonucunu merak ettimOlmazsa yapıcam dua edin nolur hamileyimdir o kadar çok istiyorum ki
Cok heveslenmistim farkli bir belirtidir diyeBenim regl gününe kadar devam eder normal
Yazarım bakTopiğin ismini bile buldum GEZMEYEN TAVUKLAR