- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün gece yaptım hala negatif sonuc daha regl olmadım bilmiyorum büyük ihtimal gecikme bebek değillmerhaba yaptınız mı testin sonucunu merak ettim
İnşaallah canim,adetin geçti mi yoksa vaktine varmı?Advictor ve fodega içiyorum 13 gündür. Siparişim tam yumurtlama zamanına denk geldi. O zamandan beri içiyorum.adet olmayı bekliyorum 30. Günüm bugün. Eğer gebelik olmazsa fodega bee panacea paketini almayı düşünüyorum. İnanıyorum bu doğal takviyelerle daha kısa zamanda olacak
Mfk takviyeleri çok iyi geliyor amh yükselmesineAmh dusuk olan varmı kızlar benım gibi 1.24 sen 0.92 düştü bu konu canımı cok sıkıyor elimde değil
18-19 agustosta olmam gerek canım aslında daha varİnşaallah canim,adetin geçti mi yoksa vaktine varmı?
Canım athenayı nasıl kullandın ne zaman kullandın athena ne için kullandın anlatır mısınKuzum bende mfk gebesiyim 1. Eş Paketi kullandık eşimle olmadı 2. Söyledik olmadı advictor eklemiştim 3. Eş paketini söyledik artı gene advictor ve athena tüm umudumu yitirmiştim doktora yazdım beklentisiz devam et ddi oldu inan mfk ya bide bol yeşillik tükettik normalde biz hep et yemekleri hazır gıda vs ama bu ay dikkat ettik
hiç korkmayın 30 dk sonra çıkış yapıyor zaten arabayı kendim kullandım döndüm eve o kadar yaniİnşallah kolayca olup biter ve ikimizin de temİz çıkar canım
İnşaallah gecikme değil bebektir canım, Rabbim tez vakitte nasip eylesin isteyen herkesedün gece yaptım hala negatif sonuc daha regl olmadım bilmiyorum büyük ihtimal gecikme bebek değill
Benim de geçen ay 0.87 çıktı. Bu ay hamileyim. Seninki benden yüksek öyle düşün. AMH değeri çok belirleyici olmuyor tek başına diyolar. Foliküllerin incelenmesi gerekirmiş ayrıcaAmh dusuk olan varmı kızlar benım gibi 1.24 sen 0.92 düştü bu konu canımı cok sıkıyor elimde değil
Yaaa çok teşekkür ederim bi de adet bitince söyle yapalım dedi dün bitmiş gibiydi ama şimdi 2-3 damla gördüm bu problem yaratır mı 1 saat sonra çekilecekhiç korkmayın 30 dk sonra çıkış yapıyor zaten arabayı kendim kullandım döndüm eve o kadar yani
Aynısı bende de var yumurtlamadan bu yana 7 gün var benim deBen yumurtlamadan 5 gün sonra başladı adete 6,7 gün var aynısını yaşıyorum ne belirtisi çözemedim ama
Çekilince haber et canım nasıl cektireceksin anestezili miYaaa çok teşekkür ederim bi de adet bitince söyle yapalım dedi dün bitmiş gibiydi ama şimdi 2-3 damla gördüm bu problem yaratır mı 1 saat sonra çekilecek
Çok miniiiik Benim 7 gün var çok korkuyorum yapmaya testHenüz reglim gecikmedi 4 günüm var Aminn inşallah darısı sizlerin başına inşallahhhh doktorumla görüştüm henüz daha çok yeni yeni bir folikasite başlattı cuma günü tekrar görücem Allah nasip ederse tahminimiz 2 haftalık
sorun olacağını sanmıyorum bitmiş oluyor sonuçta anestezili çekti benim 4 ay geçti gebelik olmadı ve tüplerim açıktı bir problem yoktu klomen başladık bu ayda hayırlısı ama çoğu kişide 4 ay içinde gebelik oluşuyorYaaa çok teşekkür ederim bi de adet bitince söyle yapalım dedi dün bitmiş gibiydi ama şimdi 2-3 damla gördüm bu problem yaratır mı 1 saat sonra çekilecek
Bi de erken gebelik testinde çıktı mııHenüz reglim gecikmedi 4 günüm var Aminn inşallah darısı sizlerin başına inşallahhhh doktorumla görüştüm henüz daha çok yeni yeni bir folikasite başlattı cuma günü tekrar görücem Allah nasip ederse tahminimiz 2 haftalık
Yok anestezisiz olacak canım edeceğimÇekilince haber et canım nasıl cektireceksin anestezili mi
İnşallah bir an önce olur bebişiniz biz de sekiz aydır deniyoruz sonuç bulamadık. Bişey varsa da boşa uğraşmayalım diye bu kararı verdik endişeliyim hemen olup bitsin bakalım. Umarım temiz çıkar.sorun olacağını sanmıyorum bitmiş oluyor sonuçta anestezili çekti benim 4 ay geçti gebelik olmadı ve tüplerim açıktı bir problem yoktu klomen başladık bu ayda hayırlısı ama çoğu kişide 4 ay içinde gebelik oluşuyor
Yerleştim artık çok şükür ya çok zormuş ev taşımak valla canım çıktıİyi diyelim iyi olsun kuzum evde uğraşmaca sem napıyosun yerleşebildin mı evine ❤
Evet canim adetin 2. Günü gideceğimB
Adetken . Mı baktıracaksın bana da bakmıştı doktor