- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.381
Kardesım benı görün görünayıpsın aşkım bırakmam ben senı yanlız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesım benı görün görünayıpsın aşkım bırakmam ben senı yanlız :)
Sanmam ya usutmusumdjr ama resmen ev patlayacaktıŞu gaz muhabbetini çok sık görmeye başladım ne oluyor ya herkesin bi gazı var acaba sende mi hamiş kalıyorsun gazım yok diye üzüleceğim neredeyse çok sık rastlanan bir belirti olmuş
Sanmam ya usutmusumdjr ama resmen ev patlayacaktı oŞu gaz muhabbetini çok sık görmeye başladım ne oluyor ya herkesin bi gazı var acaba sende mi hamiş kalıyorsun gazım yok diye üzüleceğim neredeyse çok sık rastlanan bir belirti olmuş
kızzz hamıelymıssın hayırlı olsun cok şükür valllahı kızEvet canım çok şükür 5+5 olduk bile
Sağol canım çok şükür sonunda sizlere de nasip olsun en kisa zamandaSanmam ya usutmusumdjr ama resmen ev patlayacaktı o
kızzz hamıelymıssın hayırlı olsun cok şükür valllahı kız
Aminnnn tabi hemen satış gittiniz diğer başlığa size gidi sizi bende hag cektırdım simir verdim bakalım persembe basladım çalışmalara cano dua etSağol canım çok şükür sonunda sizlere de nasip olsun en kisa zamanda
Siz yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra ilişkiye ara veriyor musunuz regle kadar ?İnşallah canım zamanı gelince anlarız Ben aynı canım mfk kullanıyorum bu ay değerlendiriyorum günleri cuma son sonra beklemeye çekilcem artık nasip bakalım
Kız sen temmuz topiğinde var mıydın ben uzun zamandır göremiyorum seni ya. Satış yapmadım kız hep buralardayım herkesi takipteyim aşk olsunAminnnn tabi hemen satış gittiniz diğer başlığa size gidi sizi bende hag cektırdım simir verdim bakalım persembe basladım çalışmalara cano dua et
21.22. Günden sonra ara veriyorum genelde canım adeti beklemeye geçiyorumartık tabi yumurtlama akıntısı vs görürsem değerlendiriyorum bazı aylar belki ikinci kez yumurtlama olmuştur diyeSiz yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra ilişkiye ara veriyor musunuz regle kadar ?
Ahahah Allah seni olabilir tabiSanmam ya usutmusumdjr ama resmen ev patlayacaktı
Canım gelir gelmez yaptırdım genetik ve pıhtılaşmayı sonuçlar çıkar 2 haftaya inşallahAy gecmis olsun yavrum kacirmisim arada oh atlattiysan sknti yok ne zaman test yaptircaksin genetik testi
Oh iyi yaptin. Ben hala yumurtlama görmedim niye böyle oldumki ya cok degisikCanım gelir gelmez yaptırdım genetik ve pıhtılaşmayı sonuçlar çıkar 2 haftaya inşallah
İnşallah temiz çıkar sonuçlar gönül rahatlığı ile tekrar denersiniz bi mani çıkmazCanım gelir gelmez yaptırdım genetik ve pıhtılaşmayı sonuçlar çıkar 2 haftaya inşallah
Allah yeniden nasip eder inşallah.merhaba benim kimyasal olmuş malesef
Kuzu 1 2 aydır yoğun değilim vallla doktora baslakdm korkularımı yendim herseyi yaptım bakalım tatile gidicez bu hadta yumurtlama haftasomuyduKız sen temmuz topiğinde var mıydın ben uzun zamandır göremiyorum seni ya. Satış yapmadım kız hep buralardayım herkesi takipteyim aşk olsun
eğer böyle isem manayı yedik ama benim eşim de cok gazlı bizim bebek de öyle olurAhahah Allah seni olabilir tabi
İyiyiz asko suanlık kesemizi görmüştük ztn bu hafta cmtsi randevum var bakalım insallah kalp atışı için gidicez biraz yogun calısıyorum yoruluyorm o yüzden sabah kalkmak zorluyor beni biraz sen nasılsın kuzucum
inşallah canımAllah yeniden nasip eder inşallah.
yatar kalkar gazıyla uğraşırsın aman olsun bi gelsindeeğer böyle isem manayı yedik ama benim eşim de cok gazlı bizim bebek de öyle olur
Benimde Bugün 14 gün dün pik gördümKızlar hello yumurtlama ve catlama kısmı geçti 17 ci gündeyim kimler benım gibi bekleme de ben bu hafta da gün asırı deniyecegim