- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.421
Aşko bu enerji istek nerden geliyo ne yiyip ne iciyosunuzyaa, biz hiç ara vermiyoruz acaba dinlenmek mi gerek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko bu enerji istek nerden geliyo ne yiyip ne iciyosunuzyaa, biz hiç ara vermiyoruz acaba dinlenmek mi gerek?
Var canım silik gölge görüyorum inşallah tutunur sağlıcakla gelişir büyür ve kucağınıza almak nasip olur inşallahMerhaba hanımlar adetime 4 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde sanki çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3113837 Eki Görüntüle 3113839
İnşallah gittiğinde der ki bu geceyi değerlendirin geliyor gelmekte olan ben de artık saldım buraları öyle bakıp çıkıyorum ya biz bi topic mi açsak öyle kaç aydır bir olduklarımızla orada mı konuşsak acep?12. Döngü gününde havuzdan geldigimde bi akinti gördüm ama test yaptim o gün bisey yoktu silikti lh cizgilm ve zaten degerlendirmede yapmadim uyuya kalmışız inanki bu ay dogru düzgün bakmadim bile topiğe saldim iyice artk lh testi bile yapasim gelmiyor. Belkide kacirdim yumurtlamayi bilmiyorum bu sabahkide pik degildi daha koyuydu ama pik degildi. Yarin randevuda anlariz artik ne ne durumda. Her geçen ay dahada salıyorum kendimi cocuk konusunda…Abimde bugun gördü kilo almissin diyor Sanirim hormon ilaclarida kilo yapiyo biraz hele klomen klomen costurmustu benim yumurtalari ama letunun bi etkisini görmedim
Ayy inşallah canım ya güzel dileklerin için teşekkür ederim amin inşallah Allah tüm isteyen annelerin kucağını boş bırakmasınVar canım silik gölge görüyorum inşallah tutunur sağlıcakla gelişir büyür ve kucağınıza almak nasip olur inşallah
Anlıyorum ama bu sperm kalitesini düşürür canım beklemiş sperm daha sağlıklı eğer çocuk istiyorsanız en azından bir gün bir boş yapmanız daha iyi olur ben dr mfk takviyeleri kullanıyorum o 3-2-3-2 öneriyor ve açıkça söyledi bir canlı yayınında sabredeceksiniz kendinizi tutacaksınız diyoraslında şöyle söyleyeyim, çok özür dileyerek , bizim normal rutinimizde her gün ilişki mevcut
yani biz regl bittiği günden diğer başladığı güne kadar her gün ilişki halindeyiz,bu bebek için değil, kendi isteğimiz ile olan bişey en başından beri.
Acaba yumurtlamadan sonra dinlenmek mi gerek?
Olabilir aslinda kim yaparki bir sürü arkadasimiz var aylardir konuştuğumuz. Diger kizlar whatsap gurubu actilar ama ben katilamadim eşimden dolayi bilmiyor çünkü üyelik falanİnşallah gittiğinde der ki bu geceyi değerlendirin geliyor gelmekte olan ben de artık saldım buraları öyle bakıp çıkıyorum ya biz bi topic mi açsak öyle kaç aydır bir olduklarımızla orada mı konuşsak acep?
mfk nedir pekiAnlıyorum ama bu sperm kalitesini düşürür canım beklemiş sperm daha sağlıklı eğer çocuk istiyorsanız en azından bir gün bir boş yapmanız daha iyi olur ben dr mfk takviyeleri kullanıyorum o 3-2-3-2 öneriyor ve açıkça söyledi bir canlı yayınında sabredeceksiniz kendinizi tutacaksınız diyor
2. evlilik tatlı oluyo sanırım canımAşko bu enerji istek nerden geliyo ne yiyip ne iciyosunuz
Yeni evlisin canim sanirim daha önce okumustum yazıni yanlis hatirlamiyosam. İlk zamanlar hep öyle oluyor gün aşırı deneyebilirsin spermler daha kuvvetli olur biraz ara verirseniz daha iyi olur. Sperm kalitesi artar.aslında şöyle söyleyeyim, çok özür dileyerek , bizim normal rutinimizde her gün ilişki mevcut
yani biz regl bittiği günden diğer başladığı güne kadar her gün ilişki halindeyiz,bu bebek için değil, kendi isteğimiz ile olan bişey en başından beri.
Acaba yumurtlamadan sonra dinlenmek mi gerek?
iphone ise telefonun, genel-ayarlar-erişebilirlik-renkleri tersine çevir diye bişey var ordan ters ışık yapıp baktıgında çizgiler neon şeklinde görünüyor, senin 2. çizgi de görünüyorTers ışık nasıl yapılıyor
Olabilir hem daha olgunlasmis oluyorsun her konuda hemde evliligin ilk aylari farkli heyecanli oluyor.2. evlilik tatlı oluyo sanırım canım
10 aylık evliyiz evet canım , tamam bu ay tutmadı sanırım önümüzdeki ay öyle yapayım , 3-2-3-2 mi yoksa gün aşırı mıYeni evlisin canim sanirim daha önce okumustum yazıni yanlis hatirlamiyosam. İlk zamanlar hep öyle oluyor gün aşırı deneyebilirsin spermler daha kuvvetli olur biraz ara verirseniz daha iyi olur. Sperm kalitesi artar.
3-2-3-2 ne demek oluyor? 3 gun ilişki 2 gun boşlık mu?Anlıyorum ama bu sperm kalitesini düşürür canım beklemiş sperm daha sağlıklı eğer çocuk istiyorsanız en azından bir gün bir boş yapmanız daha iyi olur ben dr mfk takviyeleri kullanıyorum o 3-2-3-2 öneriyor ve açıkça söyledi bir canlı yayınında sabredeceksiniz kendinizi tutacaksınız diyor
Ooo daha yenisin O sekildede olur eger dayanamazsan gün aşırı da olabilir.10 aylık evliyiz evet canım , tamam bu ay tutmadı sanırım önümüzdeki ay öyle yapayım , 3-2-3-2 mi yoksa gün aşırı mı
ten uyumu önemli,aşık olmak sevmek önemli, ben hayatta bana dokunulmasından hoşlanmayan bir kadındım şimdi tam tersi :)Olabilir hem daha olgunlasmis oluyorsun her konuda hemde evliligin ilk aylari farkli heyecanli oluyor.
İnstagramdan bakabilirsin drmfk( doktor mehmet Fatih Karslı) uzman doktor ve markasına kendi adının kısaltmasını verdiği MFK takviyeleri ilişki yöntemi vs var çok fazla gebe kalanda var bende bu ay ondan eş paketi ve bikaç ürün daha aldım ve onun önerdiği 3-2-3-2 yöntemiyle değerlendirme yapıyorummfk nedir peki
Ben 12 yillik evliyim bizde bile tam cinsellik birbirimizin farkina varma son 2 senedir basladi. Eşim 40 ben 32 yasindayim. Yani cinsellikte bile bence yaş ilerledikce birbirimize alisinca daha iyi olduk diyebilirim dedigin gibi neyi isteyip istemediğimizi biliyoruzten uyumu önemli,aşık olmak sevmek önemli, ben hayatta bana dokunulmasından hoşlanmayan bir kadındım şimdi tam tersi :)
evet bazı şeyler çok daha farklı koluyo 2. seferde :) çünkü artık neyi istemediğini çok iyi biliyosun..
Herkesi takip etmek pek mümkün olmuyor sürekli girmeyince en azından olsa bi topiğimiz sürekli ordan yazışırız ay ay gezmek zorunda da kalmayız bu konuda Mucizemmm16 ya güveniyorum nerdesin kızzzzzOlabilir aslinda kim yaparki bir sürü arkadasimiz var aylardir konuştuğumuz. Diger kizlar whatsap gurubu actilar ama ben katilamadim eşimden dolayi bilmiyor çünkü üyelik falan
Acsin bize bi topik kizlardan biriHerkesi takip etmek pek mümkün olmuyor sürekli girmeyince en azından olsa bi topiğimiz sürekli ordan yazışırız ay ay gezmek zorunda da kalmayız bu konuda Mucizemmm16 ya güveniyorum nerdesin kızzzzz
Belli olmaz canım ama bunu denersen iyi olur evet ilk sene öyle oluyor evliliğin adet bitimi ilişki ardından üç gün sonra ilişki ardından 2 gün sonra ardından tekrar üç gün öyle gidiyor10 aylık evliyiz evet canım , tamam bu ay tutmadı sanırım önümüzdeki ay öyle yapayım , 3-2-3-2 mi yoksa gün aşırı mı