- 20 Kasım 2016
- 175
- 103
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.301
amin inşallah akşam vereceğim çalıştığım için teşekkürler :)Bence şu an tek yapman gereken şey sevinmek o iki çizginin mutluluğu ve heyecanıyla git kan ver inşallah herşey yolunda gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah akşam vereceğim çalıştığım için teşekkürler :)Bence şu an tek yapman gereken şey sevinmek o iki çizginin mutluluğu ve heyecanıyla git kan ver inşallah herşey yolunda gider
Dayanamadım sabah yaptım laboquick test. Bata 3-4 gün var. Koskoca negatif şak diye vurdu yüzüme kuruma çizgisinin olduğu yerde gölge görmemi istiyor canım ama yok sanırımEvet evet çok silikleri görmek için üstünde ışık oynamaları yapıyorum fotoğrafların kendimin olsa anca o kadar uğraşırım burası böyle işte çünkü hepimizin derdi ortak birbirimizi anlıyoruz o yüzden hep beraber heyecanlanıp sevinip basende hep beraber üzülüyoruz Allah hayırlısıyla sağlıklıysa tez zamanda bütün topiğe isteyenlere nasip etsin inşallah
Bunu bende yaşadım..ovu testlerine inanmıyorum..akıntıya bakmayarak ilişki olsunKızlar mfk ürünleri kullanan varsa ovülasyon testiyle yola çıkmayın denedim ve gördüm doktor bi canlı yayınında da söylemişti yanlış çıkar diye aklımda kalmıştı cidden öyleymiş test ettim bugün, geçen aydan kalan ovülasyon testlerim vardı bugün yumurtlama akıntım oldu test yaptım pik değil hatta aşırı silikti bilginize Yani yanılgıya düşmüş olmayın diye söylemek istedim
B busemakilic kanka bu rda herkes grup olmus kimse benı takmadı benı yanlız bırakma sen kardesım benım S sultansultan90 bide senKızlar hello yumurtlama ve catlama kısmı geçti 17 ci gündeyim kimler benım gibi bekleme de ben bu hafta da gün asırı deniyecegim
Benimde yumurtlama yeni geçti sanirim bugün kadın doğuma randevum var bakalim ne durumdaKızlar hello yumurtlama ve catlama kısmı geçti 17 ci gündeyim kimler benım gibi bekleme de ben bu hafta da gün asırı deniyecegim
Aynı testi ben de bu ay iki kere yaptım ikisinde de çok net negatif gördüm regl de bir türlü olamiyorum çok saçma bir durum içindeyim ya bugün 3.gunum sadece kahverengi çok az ara ara gelen kanamam var bat dündü neden regl olmuyorum bilmiyorum olcam sandim ama yok asla gelmiyo kanamamDayanamadım sabah yaptım laboquick test. Bata 3-4 gün var. Koskoca negatif şak diye vurdu yüzüme kuruma çizgisinin olduğu yerde gölge görmemi istiyor canım ama yok sanırım
İnşallah bu ay yüzüm Güler ya herkes böyle bi bana hamile misin diyor bu ay bakalımYerleşiyor olabilir canım umutlandırmak istemiyorum ama kendine dikkat et tabiki
Mesane ağrısı mı rahim ağrısı mı çözemedim kiBenim de bugün böyle bir sancım oldu canım
amin canım inşallah avülasyondan sonra sarı akıntı geldi ondan sonra 2 haftadır karnım şiş, bel ağrım bir haftadır geçmiyor kasıkta batma oldu yatakta dönerken bile batıyordu. birde iki gün sadece peçeteye kahverengi leke geldi bugün ne olur bilemiyorum bata bir gün var.Sağlıkla ilerler inşallah bence bir gün daha bekle öyle ver kan çok sevindim bebiş var bence güzel düşünelim peki hiç belirtin oldu mu canım
Benim de gaz şişkinlik kabız sancı yumurtalık ağrısı bel ağrısı hepsi başladı ama bat 23 Ağustos göğüste hassasiyet hiç yok amaCanım mfk bilmiyorum ama gaz şişkinlik kesinlikle hamilelik belirtisi. Gazdan hamile mi olunur hiç demeama bekleyebiliyorsan bekle bence
Bu stres vücudumuzu yoruyor sanırım.stres yapmıcam desek de yapıyoruz inşallah hepimizin en kısa zamanda gönlüne göre olur belki geç mi döllenme oldu canım seninki biraz daha bekle istersenAynı testi ben de bu ay iki kere yaptım ikisinde de çok net negatif gördüm regl de bir türlü olamiyorum çok saçma bir durum içindeyim ya bugün 3.gunum sadece kahverengi çok az ara ara gelen kanamam var bat dündü neden regl olmuyorum bilmiyorum olcam sandim ama yok asla gelmiyo kanamam
Sorma ya gerçekten stresliyim artık hamileliğe dair pek bir umudum da kalmadı ama zaten endometriozis hastasıyım acaba hastalıkla ilgili bir şey mi diye de içim içimi yemeye başladı inşallah gerçekten hepimizin gönlüne göre olur herşeyBu stres vücudumuzu yoruyor sanırım.stres yapmıcam desek de yapıyoruz inşallah hepimizin en kısa zamanda gönlüne göre olur belki geç mi döllenme oldu canım seninki biraz daha bekle istersen
Canım ben sanki gördüm ikinci fotoğrafta bi gölge ya umutlandırmakta istemiyorum bak düzeltme yaptım yeri belirli Yani kaç dakika içinde çektin sen bu testi eğer kuruma çizgisi değilse var bi çizgi kuruma çizgisi hemen çıkmazDayanamadım sabah yaptım laboquick test. Bata 3-4 gün var. Koskoca negatif şak diye vurdu yüzüme kuruma çizgisinin olduğu yerde gölge görmemi istiyor canım ama yok sanırım
İnşallah canım bu ay nasip olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla sana ve hepimizeİnşallah bu ay yüzüm Güler ya herkes böyle bi bana hamile misin diyor bu ay bakalım
Aaa aşk olsun ben burdayım ya kız geç uyanmışım yeni gördüm sen 21. Günüde değerlendir ne olur ne olmaz sonda beklemede kal benimde cuma son sonra beklemeye geçicem tatile çıkcam zaman hızlıca akacakB busemakilic kanka bu rda herkes grup olmus kimse benı takmadı benı yanlız bırakma sen kardesım benım S sultansultan90 bide sen
böyle bakınca gerçekten var gibiCanım ben sanki gördüm ikinci fotoğrafta bi gölge ya umutlandırmakta istemiyorum bak düzeltme yaptım yeri belirli Yani kaç dakika içinde çektin sen bu testi eğer kuruma çizgisi değilse var bi çizgi kuruma çizgisi hemen çıkmaz