- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.081
Beni eler misin adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet verdim bugün beta hch 57.1 çıktı adetim 6 gün gecikti değer düşük mü yoksa bana mı öyle geliyorcanın kan verdin mi acaba merak ettim
O anki psikolojime bağlı sen nasılsın? Ne zaman kontrolün?Bence bu ay korun rahmin dinlensin derim
Benim bat 18-19 Ağustos. Sanırım olmadı bu ay ama adet gelmeden de umut bitmiyor tabi :)Benim o yumurtlamadan önce ve sonra çok yoğun oluyor . Özellikle ilişkide farkediyorum bulaşıyor her yere daha dün öyle oldu ama bat 23 Ağustos
Yalnız ben silik çizgi görüyor umEki Görüntüle 3098517 bat a 3 gun kala yaptim dayanamayip tabiki hüsran bu test olayi hobi gibi bisey oldu artik benim icin
Hiç belli olmaz kırmızılar gelmedikce ümit varinshAllah güzel haberler alırsiniz Ben de beklemedeyim ama bugün ovulasyon 13 günü test negatif daha sonra pozitif görə bilirmiyim ?
Kismetten öte köy Yok ne kadar istersen iste rabbim bilir amin canımBen her ay gebelik planlayıp gebelik denen duyguyu hiç yasamayan bir kadinim galiba bu ay da olmayacak Hakkımızda hayırlısı olsun Allah kalplerimizi dizginlesin
İyiyim çok şükür Çarşamba günü gidicem keseyi görmeyeO anki psikolojime bağlı sen nasılsın? Ne zaman kontrolün?
Canım geç yumurtlamış olabilirsin haliyle geç döllenme olmuş olabilir kanda hcg takip edip artışa göre anlarsın korkma içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun zaten sağlıklı embriyo değilse kimyasal olur herşeyin başı sağlık kuzum inşallah sağlıcakla tutunur sağlıcakla gelirMerhaba daha önce idrar testini atmıştım pozitif çıkmıştı bugün kan verdim adetim 6 gün gecikti beta hcg değerim 57.1 çıktı bu normal mi beklenen adet günümden 5 gün önce kan tahlili yaptırmıştım gebelik yok dediler ama o zaman yerleşme kanamam devam ediyordu adetim üç gün gecikince idrar tahlili yaptım çift çizgi çıktı bugün adet gecikmesinin 6. Günü kan tahlili yaptım 57.1 çıktı bana düşük geldi sizce durum nedir doktora göstermeye korkuyorum sonuçları
İnşallah ya çok korkuyorum açıkçası neden böyle oluyor anlamıyorum çift çizgiyi görmemin üstünden 3 gün geçti bence değerim düşükCanım geç yumurtlamış olabilirsin haliyle geç döllenme olmuş olabilir kanda hcg takip edip artışa göre anlarsın korkma içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun zaten sağlıklı embriyo değilse kimyasal olur herşeyin başı sağlık kuzum inşallah sağlıcakla tutunur sağlıcakla gelir
Minnoş kesesini severim hayırlı haberlerle gel tatlımİyiyim çok şükür Çarşamba günü gidicem keseyi görmeye
Geçmiş olsun canım İnan bana böylesi bellide en hayırlısı eminim ki bi daha ki gebeliğin çok sağlıklı ve kolay geçecekİyiyim canım benim bugün kontrole gittim rahim tertemiz dedi, kürtaja gerek kalmadı şükür sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Bence yarın pik olur canım tabi değerlendirme konusunu sen bilirsinKızlar en son Perşembe ve bu sabahı değerlendirdik
Şimdi ovu yaptım
Sizce ne zaman değerlendirme devamı gelsin
Pike çok yakın bence [ATTACH
type="full"]3112727[/ATTACH]
amin canımÇok ayıp beni kızdırma ne yapar eder ekim koydurturum sana kızının ismini hayırlısı kuzum ya inşallah bebişlerimizin haberini alalım da ❤
İnşallah kuzum sağolasın muhakkak vardır bi hayır.. hepimize sağlıkla nasip etsinGeçmiş olsun canım İnan bana böylesi bellide en hayırlısı eminim ki bi daha ki gebeliğin çok sağlıklı ve kolay geçecek
Bence yarın pik olur canım tabi değerlendirme konusunu sen bilirsin
amin canım
5 gün önce kan tahlilinde çıkmadığına göre geç döllenme olmuş olabilir. O yüzden değer de normaldir bence önemli olan düzenli bir artış olması. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Adet düzenli mi?Merhaba daha önce idrar testini atmıştım pozitif çıkmıştı bugün kan verdim adetim 6 gün gecikti beta hcg değerim 57.1 çıktı bu normal mi beklenen adet günümden 5 gün önce kan tahlili yaptırmıştım gebelik yok dediler ama o zaman yerleşme kanamam devam ediyordu adetim üç gün gecikince idrar tahlili yaptım çift çizgi çıktı bugün adet gecikmesinin 6. Günü kan tahlili yaptım 57.1 çıktı bana düşük geldi sizce durum nedir doktora göstermeye korkuyorum sonuçları
Amin canım inşallah hayırlısıyla ya çok bekledik rabbim daha fazla bekletmez inşallahben bu ay letu kullandim Hep erken yumurtlama görürüm
Ohh aşko hayirli olsun yeni evin güzel huzurlu gunler görün insallah. Bende calismalara devam
Amin canım inşallah öyle olur Sen nasılsın kuzum iyisindir inşallahAğız tadıyla oturun kuzum, yeni eviniz size bebeği de birlikte getirsin