- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.121
Erken gebeliklerde silik çıkabiliyor canim bende de cok çıktı ama Gebelik yoktuVallahi kızlar bata 6 gün kaldı 6 gün öncesi olan erken gebelik testini yaptım ancak hala kıl kadar gözükmeyen cizgi var ya test bozuk yada bu erken gebelik testleri gerçekten para tuzağı çözemedim test bozuk olsa kaset testtede görmem aynı cizgiyi telefondan maalesef naparsam yapayım net çekemiyorum belki net görmediğiniz icin hayal gördüğümü düşünüyorsunuz artık ama gerçekten görüyorum kuruma çizgisi olsa anında çıkmaz ancak 4 gün öncede aynı testten yaptım yine çok az çizgi görmüştüm şuan yaptım yine aynı çizgi ya testler beni yanıltıyor yada sağlıksız bir gebelik geçiriyorum başkada aklıma bişey gelmiyor başta takmıyordum ama artık gerçekten kafama takılmaya başladı galiba bende kırmızıları görmeye yaklaşıyorum yavaş yavaş ……. Sağlıkla ilerleyen bir gebelik geçiriyor olsaydım 4 günde bu testin koskoyu olması gerekirdi adete 9-10 gün kala ince çizgi çıkan testte bugün yine ince aynı o gün gördüğüm çizgiyi görüyorum bu durum beni hayli üzdü sanırım artık batı beklemekten başka çarem kalmadı umudumda kalmadı