- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- Konu Sahibi turuncu agac
- #5.981
Canım inşallah artar dualarım seninle haber et mutlakaKızlarrr kan verdim şimdi inşallah değerim artmıştır bana dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah artar dualarım seninle haber et mutlakaKızlarrr kan verdim şimdi inşallah değerim artmıştır bana dua edin
Sağol canım haber vercemCanım inşallah artar dualarım seninle haber et mutlaka
Ben olsam bu geceyi değerlendirirdimKizlar ovulasyon yaptim yumurtlama gibi geldi bana sizce ?
Planim bugun yarin ve ptesi degerlendirmek insallah bu ay hayirli olur ,Ben olsam bu geceyi değerlendirirdim
Süper, inşallah en güzel zamanda gelsin güzellikler.Planim bugun yarin ve ptesi degerlendirmek insallah bu ay hayirli olur ,
Ahhh çok üzüldüm canım ya vallahi o kadar seviniyordum ki size hamişsiniz diye. Ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah beraber hamiş kalıp kucağımıza almayı nasip etsin rabbimCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmiş kaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. @dceke Veziir @ad000 @midnattsol Childdevelopment @Mucizemmm16
Kııız ben geldimmmKızlar aşkolar nasılsınız bi kaç gündür giremedim Veziir Childdevelopment @venevv M Mavimiresl @Safiye19 @Gzmyts53 @raainbow @mucizeyimben ve etiketleyemediğim canlarım ❤
Bende uzuuuun zamandır giremiyordum canım ev taşıma fındık toplama derken çok uzak kaldımMerhaba kizlar M Mavimiresl @Gzmyts53
Childdevelopment @venevv Veziir S sultansultan90 @Mucizemmm16 @Random3 ve diğer kuzular nasilsiniz?uzun zamandır giremiyorum buralara,giriyorum da bakinip çıkıyorum
Yeni hamişler varmı?
Guzel haberlerle gel haftaya bende iyiyim letu kullandim bu ay biliyorsun 14. Döngü günümdeyim hala yumurtlama olmadi Benimde sali kontrolum var bakalim ne olacak. Cok guzel bi tatildi cok iyi geldi bizeHosgeldin kuzum bende diyorum nerdeee sesi çıkmıyor hiç hatun tatillerdeymiş meger ohhh keyif yaptınmı kuzum iyiym askm bende haftaya doktor kontrolü var heycanlıyım sen nasılsın asıllll
Napiyosun kuzummmKııız ben geldimmm
Benimde bugun 14. Döngü günüm bende daha yumurtlama gormedim bat 28 i normalde erken yumurtlama görürdüm her ayBenim bat tarihim 26 si ama yumurtlama olmadım hayla aramızda benim gibi olan varmı
İyiyim canim sen nerelerdeydin ben cocuk fikrini cikardim aklimdan buraya da pek giremiyorumKizlar kizlar ben geldim guzel bi tatil sonrasi burdayim @Mucizemmm16 Childdevelopment @venevv S sultansultan90 @Niqu @Lale95 @ad000 ve diger kizceler neler yapıyosunuz özlendiniz aşkolarim
Salıya kadar çatlar ama bence kuzum sen hissetmedin mi acabaGuzel haberlerle gel haftaya bende iyiyim letu kullandim bu ay biliyorsun 14. Döngü günümdeyim hala yumurtlama olmadi Benimde sali kontrolum var bakalim ne olacak. Cok guzel bi tatildi cok iyi geldi bize
Test yapiyorum kuzu gecede sancim çoktu ama hic pik olmadi testlerimSalıya kadar çatlar ama bence kuzum sen hissetmedin mi acaba
Bu Arada geçen gun yumurtlama akintisi gibi akinti gördüm ama testle baktığımda bisey yoktu Ve ben o günü degerlendiremedimSalıya kadar çatlar ama bence kuzum sen hissetmedin mi acaba
Acaba erken yumurtladında tatilde belki denk gelmiştir canım :) neyse ztn salı gidiceksin doktor söylerBu Arada geçen gun yumurtlama akintisi gibi akinti gördüm ama testle baktığımda bisey yoktu Ve ben o günü degerlendiremedim
İnsallah Rabbim biran önce nasip eder unuttuğun zamanda Ben tatildeydim guzel anılar depolayip geldimİyiyim canim sen nerelerdeydin ben cocuk fikrini cikardim aklimdan buraya da pek giremiyorum