17-24 temmuzda adet dönemimdeydim. Son iki adet dönemimde sağ yumurtalıkta ağrım var diye bi kontrole gideyim dedim kist falan mı var diye. Bi şey çıkmadı. Doktor hazır gelmişsin adet dönemindesin hormon da bakalım dedi. AMH değerim 0.87 çıktı. Yıkıldım. Beklemiyordum. Adet dönemlerim hep düzenliydi her şey yolunda sanıyordum. Ocak ayında kürtaj olmuştum bebekte kalp atışı olmadığı için. Maalesef o geçmişim de var. Bi daha hamile kalamıcam kesin belki de tek şansım o bebekti dedim. Sonra adetim biter bitmez keçiboynuzu pekmezi kullanmaya başladık eşim de ben de. Her gün 1 incir eşim 1 incir benim için zeytinyağına koyduk. Sabah aç karnına yedik tekrar ertesi gün için yenilerini koyduk. Bir de eşim Aksu vital marka bi karışım almıştı içinde bi sürü şey olan onu yedik birer kaşık. Bunları çok da yapamadık aslında 1 hafta düzenli anca kullandık araya tatile falan gittik kaldı. Ama kullandığımız günlerde ilişki de oldu. Belki bunlar da etkilemiştir. 3-4 aydır Ovulasyon testiyle takip ettim olmadı. Bu ay test yapmadım sadece bu karışımları yumurtalama dönemi civarında yedik. İşe yaramış olabilirler. İlişki günleri de şu şekildeydi: 24 temmuzda adetim bitmişti. 24-26-27-28-29 Temmuz ve 2 Ağustos
Biraz tempoluydu ama AMH düşük diye bi an önce elimi çabuk tutmalıydım
Hangisinde tuttu bilmiyorum ama
Bir de son iki aydır falan Folidoce folik asit kullanıyorum. Genelde düzenli. Arada tek tük unuttuğum da oluyordu. Ben bu ay yine de ümitli değildim. Kesin değerlendiremediğim 30-31 Temmuzda yumurtladım tüh onları da değerlendirmeliydik diye hayıflanıyordum