- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #5.901
Bencede git canım mutlaka doktorla görüşTırstım şimdi ben tekrar gideyim yarın o zamam sekreteri yönlendirdi beni ya ayın 22 su diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede git canım mutlaka doktorla görüşTırstım şimdi ben tekrar gideyim yarın o zamam sekreteri yönlendirdi beni ya ayın 22 su diye
Adete 2 gun kala bu değer pozitif oluyor hayırlı olsunMerhaba benimde bat 14 ağustos klomen ile otriville iğnesi kullandım bugün değerim 70 çıktı size doktor kesin hamilelik var dedi mi ve çatlatma iğnesi klomen falan kullanmışmıydınız
Öyle midir dersiniz iğnenin etkisidir diye çok korkuyorumAdete 2 gun kala bu değer pozitif oluyor hayırlı olsun
Benide ekler misin? 21 ağustosBenide ekler misin? 21 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
İğnenin etkisi tamamen geçmiş oluyor bata 2 gün varsa. Bir de sanırım iğnenin etkisi bu kadar yüksek çıkmıyor. İğneden sonraki kaçıncı gün bugün ? Ben de çarşamba yaptırdım iğneyi,beklemedeyim. İğneden sonra ilişkileri nasıl önerdi doktorun ?Öyle midir dersiniz iğnenin etkisidir diye çok korkuyorum
30 temmuzda oldum iğne bugün 13.gün şöyle oldu bizim adetin 11. Günğ gel dedi ama önceki akşam ilişki olmuş olsun dedi öyle gittim iki tane yumurta oluşmuş 18 mm ertesi gün yani ctesi sabah iğneyi vur yarım saat sonra ilişki olsun dedi sonra pazar akşam birde pazartesi sabah dedi pazartesi sabah yapamadık akşam oldu süreç böyle ilerlediİğnenin etkisi tamamen geçmiş oluyor bata 2 gün varsa. Bir de sanırım iğnenin etkisi bu kadar yüksek çıkmıyor. İğneden sonraki kaçıncı gün bugün ? Ben de çarşamba yaptırdım iğneyi,beklemedeyim. İğneden sonra ilişkileri nasıl önerdi doktorun ?
İğnenin etkisi tamamen geçmiş değerin de çok güzel çıkmış anlamadığım bişey var doktorlar ilişki saatini niye farklı söylüyorlar. Sana iğneden yarım saat sonra demiş bana 36.saat acaba bu yüzden mi tutmuyor. Daha önce yaptırmış mıydın iğne ?30 temmuzda oldum iğne bugün 13.gün şöyle oldu bizim adetin 11. Günğ gel dedi ama önceki akşam ilişki olmuş olsun dedi öyle gittim iki tane yumurta oluşmuş 18 mm ertesi gün yani ctesi sabah iğneyi vur yarım saat sonra ilişki olsun dedi sonra pazar akşam birde pazartesi sabah dedi pazartesi sabah yapamadık akşam oldu süreç böyle ilerledi
Bu ilk iğnem ben ctesi sabah iğne vuruldum ya pazar akşamda tam 36 saat oluyor aslında aynı sadece iğne sonrası da ilişki dediİğnenin etkisi tamamen geçmiş değerin de çok güzel çıkmış anlamadığım bişey var doktorlar ilişki saatini niye farklı söylüyorlar. Sana iğneden yarım saat sonra demiş bana 36.saat acaba bu yüzden mi tutmuyor. Daha önce yaptırmış mıydın iğne ?
Hoşgeldin canım bizim evde covid var bu sefer deKizlar kizlar ben geldim guzel bi tatil sonrasi burdayim @Mucizemmm16 @Cgh bitliKedi @sultansultan90 @Niqu @Lale95 @ad000 ve diger kizceler neler yapıyosunuz özlendiniz aşkolarim
İğneden hemen yarım saat sonra ve 36. saat sonra ilişki olmadı mı ben mi yanlış anladımBu ilk iğnem ben ctesi sabah iğne vuruldum ya pazar akşamda tam 36 saat oluyor aslında aynı sadece iğne sonrası da ilişki dedi
Evet öyle oldu doğru anladınızİğneden hemen yarım saat sonra ve 36. saat sonra ilişki olmadı mı ben mi yanlış anladım
Bidahakine ben de yarım saat sonra deneyecem adet gününde kan testini tekrarla artıştaysa kesinleşir inşallah benim de bu ay olurEvet öyle oldu doğru anladınız
İnşallah sağlıkla hepimizin bebişleri olur öyle yapmayı düşünüyorum kimseye de söyleyemiyorum buradaki arkadaşlarla konuşunca çok iyi geliyor teşekkür ederimBidahakine ben de yarım saat sonra deneyecem adet gününde kan testini tekrarla artıştaysa kesinleşir inşallah benim de bu ay olur
Bana var gibi geldi istersen bi tekrarla ya da kan ver canımMerhaba kızlar bata 3 var sizce gölge gibi var mı?
Sen hamişşsin benim için dua edermisin ismim fatmaBen aynı şeyleri yaşadım. Ayrıyetten bi de bel ağrısı vardı. Adete 8 gün kala başlamıştı
Adet günümü bekliycem gelmezse ondan sonra yapıcam yoksa çok sitres oluyorumBana var gibi geldi istersen bi tekrarla ya da kan ver canım
Şöyle ki daha çok erken diye doktor kontrolüne gitmedim. Sadece kan verdim bi tıp merkezinde 73 çıktı değerim. Kimyasal mı değil mi o anlamda mı diyorsunuz? Hani kesin hamilelik derken onu anlamadımMerhaba benimde bat 14 ağustos klomen ile otriville iğnesi kullandım bugün değerim 70 çıktı size doktor kesin hamilelik var dedi mi ve çatlatma iğnesi klomen falan kullanmışmıydınız