- 16 Kasım 2021
- 132
- 72
- 48
- 34
- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.401
Dur kuzum etme sen yine de erken sevinmek istemiyorumTebrik ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur kuzum etme sen yine de erken sevinmek istemiyorumTebrik ederim
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir kuzum. Testin nasıldı baya belirgin miydi.Bende sabah tekrar idrar testi yaptım pozitif çıktı. Beta verdim 10 dakkaya çıkacak. Doktora sordum 1 hafta önce beta 0.10du 5 gün içinde idrarda gözükmesi saçma. olabilir mi diye. Belki kimyasal bi durumdur hamile olmayabilirsin dedi. Bakalım artık hayırlısı sonucu bekliyorum.
Artık adet doneminde içerim soğan suyu şimdi tutmuşsa riskli olabilir çok teşekkürler canımSoğan suyu hem doğal antibiyotik hemde gebeliği kolaylaştırıyor canım enfeksiyonun varsa iyi gelir fakat gebelik yoksa iç belki gebelik varsa içme zararı olabilir
Tebrik ederimSonucum 129 çıktı şok oldum heycandan elim ayağım titriyor inşallah sağlıkla ilerler
Sen bizim umutlarimiza umut oldun bundan sonra kan versek, 0 çıksa da inanmicazz inşallah sağlıkla ilerler inşallahSonucum 129 çıktı şok oldum heycandan elim ayağım titriyor inşallah sağlıkla ilerler
Kuzummmm hayırlı olsunnn. Darısı başımıza ay insallahhhh. Testin çok mu silikti yoksa kıpkırmızı mi foto varmı bende umutlandim şimdiSonucum 129 çıktı şok oldum heycandan elim ayağım titriyor inşallah sağlıkla ilerler
Ya zaten doktora sormuştum 0.10 yükselir mi diye yükselmez dedi 5 gün sonra idrarda baya belirgindi ben hatta inanamadım çünkü doktor yükselmez dedi diye. Bugün yine yaptım 2 gün öncekinden daha net belirgin. Aa yinede 3 gün sonraki artışına bakalım dedi.Sen bizim umutlarimiza umut oldun bundan sonra kan versek, 0 çıksa da inanmicazz inşallah sağlıkla ilerler inşallah
Yaaaaaaa ben sana ne dediiiiiimmmmmm çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniğin
Aklına olumsuz şeyleri hiç getirme en azından bu değeri de görebiliyorsun ben çatlatma iğnesi dışında hiç yüksek beta göremedim sürecinden kısaca bahseder misin yumurtlamadan kaç gün sonra 0 çıkmıştı? sanırım lekelenme de görüyordunYa zaten doktora sormuştum 0.10 yükselir mi diye yükselmez dedi 5 gün sonra idrarda baya belirgindi ben hatta inanamadım çünkü doktor yükselmez dedi diye. Bugün yine yaptım 2 gün öncekinden daha net belirgin. Aa yinede 3 gün sonraki artışına bakalım dedi.
Kuzummmm hayırlı olsunnn. Darısı başımıza ay insallahhhh. Testin çok mu silikti yoksa kıpkırmızı mi foto varmı bende umutlandim şimdi
Senin takvimin olayım kız bizimkileri görmeden buralardan gitmeYaaaaaaa ben sana ne dediiiiiimmmmmm çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniğin
Ya zaten doktora sormuştum 0.10 yükselir mi diye yükselmez dedi 5 gün sonra idrarda baya belirgindi ben hatta inanamadım çünkü doktor yükselmez dedi diye. Bugün yine yaptım 2 gün öncekinden daha net belirgin. Aa yinede 3 gün sonraki artışına bakalım dedi
Resim yok kuzum heyecandan paylasmamissinBugün sabahki böyle çıktı. İşteyim kızlar hastanede ama size yazıyorum heycandan elim ayağ
Bugün sabahki böyle çıktı. İşteyim kızlar hastanede ama size yazıyorum heycandan elim ayağım titreyerek.
Ben hep burdayım sizi takipteyimmmm inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcam bana da dua edin doktora gidiyorum herşey yolunda gitisnSenin takvimin olayım kız bizimkileri görmeden buralardan gitme
Ben başladım bugün soğan suyunaArtık adet doneminde içerim soğan suyu şimdi tutmuşsa riskli olabilir çok teşekkürler canım
Ay inşallah inşallah bekliyoruz çok güzel haberlerle gelBen hep burdayım sizi takipteyimmmm inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcam bana da dua edin doktora gidiyorum herşey yolunda gitisn