- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.361
Yaptırmıyım o zaman varsa ve çıkmazsa daha kötü etkilerSanki biraz erken ya belli 2 3 gün sonra çıkar çıkarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırmıyım o zaman varsa ve çıkmazsa daha kötü etkilerSanki biraz erken ya belli 2 3 gün sonra çıkar çıkarsa
Korkma da ölme de bi olmuş olana birde ölene çare yok eğer bişey yaşaman gerekiyorsa eninde sonunda naparsan yaşıycaksındır. İnşallah stres kaynaklı birşeydir öyle bişey yoktur. Tekrar doktora yeniden görün yeniden muayene ol derimilaç hamilelikte etki etmiyormuş bunu düşündükçe daha kötü oluyorum aileme nasıl açıklarım korkudan ölmek üzereyim
Ben 10. Gün yumurtlama gördümÖnceki adet kayıtlarıma baktığım zaman sanırım benim de öyle olmuş bu ay yumurtlama günümü kesin biliyorum yumurtlamaya göre 15 inde olmam lazım bakalım olucak mı
Evet bekleme süresi uzun olunca insan sıkıntılanıyor ve ertelendikçe erteleniyor gibi geliyor inşallah sıkıntı yoktur canım bizde sonuç çıkmadan denemelere başlamamıştık ama bizim ki 2,5 ayda çıktı neredeyse inşallah sizinde son zamanlarınızdır maşallah ya inşallah en hayırlı zamanda sürpriz yapar size minik
yorumunu yeni okudum ben sessiz takipçilerdenim gebelik testi erkeklerde pozitif çıkınca bazı kötü huylu tümörlerinde hcg hormonu salgıladığı ve ciddi bir sağlık sorunu olabilceğini öğrenmiştim yıllar önce baya aklımda kalmış hatta emin olmak için tekrar googleden de baktımYaaa çok iyi çok güldüm bunaa acaba betalarıda yüksek çıkar mıı kiii
Yaa öyle mi bilmiyodum teşekkür ederim ❤ inşallah çıkmasın o zaman betaları yüksek falanyorumunu yeni okudum ben sessiz takipçilerdenim gebelik testi erkeklerde pozitif çıkınca bazı kötü huylu tümörlerinde hcg hormonu salgıladığı ve ciddi bir sağlık sorunu olabilceğini öğrenmiştim yıllar önce baya aklımda kalmış hatta emin olmak için tekrar googleden de baktım
inşallahYaa öyle mi bilmiyodum teşekkür ederim ❤ inşallah çıkmasın o zaman betaları yüksek falan
Tam gününe denk geliyormuş perşembe büyük gün o zaman inşallah gebeliktendir bu belirtiler bende bitmeyen kasık ağrısı var ve sıcak basması dün test yaptım ama negatif çıktı salı yada çarşamba yapmayı düşünüyorum tekrardan. Ay inşallah canım hepimiz pozitifleri görürüz Q
İnşallah bu belirtiler bizi yanıltmaz da görürüz canımmmTam gününe denk geliyormuş perşembe büyük gün o zaman inşallah gebeliktendir bu belirtiler bende bitmeyen kasık ağrısı var ve sıcak basması dün test yaptım ama negatif çıktı salı yada çarşamba yapmayı düşünüyorum tekrardan. Ay inşallah canım hepimiz pozitifleri görürüz
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Beni klomen için çağırdı dr 3. Gün vajinal kontrol yaptı ilaç ve tarihleri verdiKızlar dr beni adetin 3. Günü çağırdı ya kan mı alacak vajinal ultrason mu yapacak ay hiç bilmiyorum bileniniz var mı
Kuzum yakınlarda hormon testlerini yaptırmadıysan onlara bakmak için kan alırlar vajinal ultrason evet bakıyolar bide ilaç vs yazar vitamin falan yada yumurta geliştirici ben gittiğimde muayene etti hormonları baktı o kadarKızlar dr beni adetin 3. Günü çağırdı ya kan mı alacak vajinal ultrason mu yapacak ay hiç bilmiyorum bileniniz var mı
Bugünü değerlendirdim bakalım inşallah işe yararEvet canım pik olmuş değerlendir muhakkak bugünü ve sonraki 3 günü
Benim Dr adetliyken cagirdiginda vajinal muayene yapıyor canımKızlar dr beni adetin 3. Günü çağırdı ya kan mı alacak vajinal ultrason mu yapacak ay hiç bilmiyorum bileniniz var mı
Soğan suyu hem doğal antibiyotik hemde gebeliği kolaylaştırıyor canım enfeksiyonun varsa iyi gelir fakat gebelik yoksa iç belki gebelik varsa içme zararı olabilirKizlar idrarda yanma var benim yumurtlama donemim bitti sayılır ilaç almak istemiyorum bol su içiyorum başka önerisi olan var mı bu enfeksiyon gebeliğe engel olur mu acaba ins antibiyotik almadan geçer
O çizgiyi bende görüyorum. İnşaAllah vardır bebiş canım 2 sgğn sonra tekrar yap belirgşnleşir inşaAllah hamilesindir bence1 hafta kala gelen test yapma sevdasına yenik düştüm gözlerimi odaklayınca kimsenin görmediği çizgiyi görüyorum sanki
İkinizin de kullanması lazım bu şekilde birbirinize bulaştırıp durursunuz zaten. Yara olayı kafa karıştırıcı mutlaka ilişkinizi kesip tedavi olun. Eşinizin ve kendinizin çamaşırlarını mutlaka ütüleyin. Ben kaşınmaktan beter olduğum zamanlarda pamuğa sirke döküp iç kısımlara değdirmeden o kaşıntıyı kesiyordum. Geçmiş olsunEnfeksiyondan çok çektim maalesef antibiyotik kullanmadan geçmiyor ve en çok ilişkiden kaynaklı oluştuğunu düşünüyorum eşler arası geçiş olabiliyor ben geçen ay doktora gittim gebelik şüphem olduğunu söyleyerek muayene oldum ona göre bi ilaç verdiler siz de o şekilde yapabilirsiniz