- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.381
Tebrikler canımm kan da da güzel değerlerin cıksın insKızlar sabah tekrar test yaptım hala inanamıyorum kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canımm kan da da güzel değerlerin cıksın insKızlar sabah tekrar test yaptım hala inanamıyorum kan vermeye gidiyorum dua edin bana
İnşallah ama ya test sorunlu ise adetime daha 8 gün var bide çok silikTebrikler canımm kan da da güzel değerlerin cıksın ins
İnsallah öyledir kuzum 3 test yaptım bakalım üçünde de silik çıktıAdete 8 gün kala çıkması zaten mucize gibi kaset testte o yüzden silik olması çok normal bence gayet görünür şekilde var silik de olsa
İnşallah canım en istediğiniz zamanda Rabbim nasip eder inşallahİnşallah canım ya sağlıklı sıhhatli hayırlı gelsin gelecekse de yeter ki gerekirse bekleriz ne yapalım bu kadar zaman Edi ile Büdü şeklinde yaşadık zaten mutlu mesut böyle de güzel o gelirse daha güzel olur inşallah
İnşallah canım Ovülasyon testi yapmaya devam et ve bu günlerde ilişkiye de devam edin test silikleşmeye başlayınca o günü de muhakkak değerlendirin çatlamış oluyor çünküBugünü değerlendirdim bakalım inşallah işe yarar
Cuma günü kan verdimTebrikler canımm kan da da güzel değerlerin cıksın ins
Ay canım inşallah güzel sonuçlar alırsın inşallah vardır bebiş bizede haber ver mutlaka merak ederizKızlar sabah tekrar test yaptım hala inanamıyorum kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Bat günğn ne zamandı canım 3-4 gün sonra kese görülür bende salı günü 553 tü cnku cmtsi günü kesemi gördüm aldınmı doktor randevusu yani tahmini 4+4 gibi olabilirsin canım uygulama indir son adet tarihini yaz cıkıyor ordaCuma günü kan verdim
Nasıl sizce çok mu yüksek kaç haftalık oluyor
inşallaahhh canım, saglıkla ılerlesın surecınAynen ne olur ne olmaz tedbirimizi alalım, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler, üzmez beni
Benide ekle 17 agustosaEkledim
Umarım yüzün Güler bebişin geliyordur canımKızlar sabah tekrar test yaptım hala inanamıyorum kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Genelde sperm uzayan şekilde olmuyor canım. benim ilk tuvalette akıyor biraz kalın kıvamlı ertesi sabah kalkınca da iç çamaşırıma su gibi akıyor. Zaten ilişkiden sonra 1 saat kalkmıyorum kalkınca da dökülüyor resmenGünaydın kızlar bebiş haberleri bol bir gün olur inşallah.
Bir sorum olacak geri akan spermler ne kadar süre akıyor acaba bir iki saat mi yoksa bir iki gün boyunca aktığı oluyor mu?
Bizim korunmasız ilişki sabah olmuştu dün gece yatarken yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan bir akıntı geldi, yumurtlama akıntısı diyeceğim ama yumurtlama gününden önce gelir o akıntı bende normalde yani dün akşam gelmesi imkansız takvime göre yumurtam çatlamıştı. Acaba geri akan sperm olabilir mi o akıntı? Yoksa yumurtlama döngüm bu ay farklı mı oldu anlayamadım.
Bu arada dua etmişsin çoook Amin inşallah bugün bol bol gebelik haberi alırızGenelde sperm uzayan şekilde olmuyor canım. benim ilk tuvalette akıyor biraz kalın kıvamlı ertesi sabah kalkınca da iç çamaşırıma su gibi akıyor. Zaten ilişkiden sonra 1 saat kalkmıyorum kalkınca da dökülüyor resmen
Evet boş yere üzülmeyelim adetim geçmesini beklemek en güzeli tabi dayanabilirsekYaptırmıyım o zaman varsa ve çıkmazsa daha kötü etkiler
O zaman eşiniz de bi doktora görünsün birlikte ilaç kullanımı daha etkili olurBen 3 aydır o ilaçlardan kullandım ama sürekli tekrarlıyor, artık psikolojim bozulmaya başladı, çocukta yapamıyoruz bundan dolayı
Tebrik ederimKızlar sabah tekrar test yaptım hala inanamıyorum kan vermeye gidiyorum dua edin bana