- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Yaaa suanda inanmazsin testt yaptim yorumla bence :))Yani bide şöyle düşünüyorum ya gerçekten adet bitince hemen yumurtladım ya da ilk ilişki olduğundanmalum yeni evli olunca hep ekşın oluyor ya o da olabilir yani
Canım adetine ne kadar var kaç günKızlar sizler de yorumlarsaniz sevinirim son adet tarihim 10 temmuz 25 gunde 1 adet oluyorum. Adetten 1 gun once uzayan seyi gormustum ama akinti demistim. Adetin 3.cu gunu kesildi tamamen dedim ki ben de bitti heralde bamyo yaptim gelmed8 epey bizde hamilelik olmaz diye korunmasiz oldu 2 kez sonra yine kanama geri geldi 2 gun sürdü az az bitti. Mide bulantim var 2 gündür test yaptim az önce yorumlarınizi bekliyorum.
1 tanesi normal suyla yaptim negatif olan acaba pozitif yanlismi cikariyor testler diye yaptim bilginiz olsun.
5 6 Ağustosta olmam gerekiyor 15 gun 13 gun felan var.sCanım adetine ne kadar var kaç gün
İkinci çizgiyi görüyorum hemen mi çıktı çizgi5 6 Ağustosta olmam gerekiyor 15 gun 13 gun felan var.s
Evet hemen çıktı çok saskinim ve pembelig7 daha cok net goruyorum ben.sİkinci çizgiyi görüyorum hemen mi çıktı çizgi
Benide ekler misiniz belki sayfa uğurlu gelir 11 Ağustos.bu arada 11 basarız deneme ve bu ayda ovulasyon yapmıştım yine olmadı.ot söylediler çoban çantası vs üç otu karıştırıp iç diye ona baslayacam bugün.son 3 ay dir folik asit kullandım bıraktım bu ay
banada doktor istediğin bir folik asitle başlaya bilirsin fark etmez içerikleri aynı demişti marka söylememişti bazı doktorlar özellikle bir marka söylediklerinde onlarla anlaşmalı olabiliyor demişti
Yanlış bilgi canım artık pik gördüğünde değerlendirmeye başla yani 3 günBen bunu bilmiyordum hatta çatlamada ilişki olursa şansımız yüksek olur diye okumuştum bi yerde
Benim de pik günüm dündü ÇarşambaO zaman sıkayım dişimi değerlendireyim bugünüaminnn çok amin
Bırakırkiyim kızsen yine dedigim gibi yap
Hayır canım bakmadılar zaten öyle olsa hamile kalamazdım kimyasal geçirdimE eşinizin sonuclari duzeldi diyelim ya sizin türlerde tikaniklik var mj diye bakmadilar mi
Canım stres yapmamaya çalış ve kendini zorunlu hissetmemeye çalışBenim 3. Femaram bu çok yoruldum bu süreçte inşallah bu ay hayırlı haberler veririm
Daha hızlı hamile kalmak için 1 femara kullanımı 3 aylık denemeye tekabül ediyorCanım stres yapmamaya çalış ve kendini zorunlu hissetmemeye çalış
Femarayı kullanman mı gerekiyor
Bir kutu 3 aylık dimiDaha hızlı hamile kalmak için 1 femara kullanımı 3 aylık denemeye tekabül ediyor
İnşallah en kısa zamanda olur canımDaha hızlı hamile kalmak için 1 femara kullanımı 3 aylık denemeye tekabül ediyor
Bende letu kullanmıştım benimde kist oluşmuştu sonra kistin gitmesini beklemiştim Bi arkadasimda aynı şekilde oldu hatta sonrasında tüp bebek yaptırdı oda olmadı bize tabiki çabalamak düşüyor ama Rabbım nezaman yazdıysa ozaman olacak tekrar tekrar öğretiyor bunu bize zamanİnşallah en kısa zamanda olur canımbende klomen kullandığımda hemen olucak gözüyle bakıyordum çünkü heryerde hemen o ay olduğu yazıyordu ama mesela kiste dönüştü ve adetimin düzeni bozuldu 3 ay düzensiz adet oldum o zzaman anladım ki biz istediğimizde değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor içimizi ferah tutmamız lazım
Ben tablet şeklinde alıyorum 10 adet şeklinde bu ay doktorum günde 3 e çıkardı sabah öğlen akşam alıyorum bakalımBir kutu 3 aylık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?