- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
- Konu Sahibi turuncu agac
25 yaşındayım üzüldüm bu değerime doktor önemli değil tek başına dedi ama beynim Bi taraftan takıyorBenimde 1,42 ydi mayista haziranda baktirdim 1.13 anlamadim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 yaşındayım üzüldüm bu değerime doktor önemli değil tek başına dedi ama beynim Bi taraftan takıyorBenimde 1,42 ydi mayista haziranda baktirdim 1.13 anlamadim ya
Tamam bu benim yaptığım gün aşırı olanBi gun iliski bi gun bos tekrar bi gun iliski sonra bi gun bos diye biliyorum ben
Bende 25 yaşındayım, baska yerlerde de okudum daha düşük amh ile gebe kalan cok kadin var ayriyeten yasi 30 kusur olanlar tsh Lh E2 filan da onemli sanırım25 yaşındayım üzüldüm bu değerime doktor önemli değil tek başına dedi ama beynim Bi taraftan takıyor
Teşekkürler cevabınız için inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebeler oluruz hepimizBazen yumurtlama döneminde kanama olabiliyomus bende de oldu gebeyim sandim test yaptim.negatif doktora gittim alttan bakti etti kan verdim negatif bazen böyle olur her kadinda ara kanama dedi, 2 3 gun ara ara kanama gelmisti bende de agriyla birlikte yumurtlama diye iliskie girip değerlendirdik ama bilemem hayirlisi suan agrim sizim yok kanamada yo
Rica ederim amin inşallahTeşekkürler cevabınız için inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebeler oluruz hepimiz
3 gündür senin dediğini yapıyorum canım direk selpagi tikiyorum kilodu çekiyorum sperm okadar akmıyor gerçekten sabah gusül aliyorumRica ederim amin inşallah
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Regl olunca yazacağım canımBat tarihi belli mi
Kiz Allah seni emi deniyoruz biseyler gunluk ped takip cekiyodum kilodu eskiden simdi afedersin azcik peçeteyi popomun arasina sıkıştırıyorum, biraz peçeteyide de oraya tikayip cekiyorum kilodu ne popoma akiyo ne uste cikiyo sabaha kadar kimildaman yatiyorum, az saga dönüp sonra sola dönüp biraz zirt üstu, sonra zorlanmadan ayaklarimi havaya kaldirip yatiyorum3 gündür senin dediğini yapıyorum canım direk selpagi tikiyorum kilodu çekiyorum sperm okadar akmıyor gerçekten sabah gusül aliyorum
BenKızlar aranızda daha önce kürtaj olmuş ve hamilelik için uğraşan var mı
Ne kadardır uğraşıyorsunuz ne sıkıntı ben iyice umutsuzlanıyorum 3.5 ay oldu
Benimde 2 ay bitti 2019da kürtaj olmuştum sonra denemedik 2 aydır deniyoruzNe kadardır uğraşıyorsunuz ne sıkıntı ben iyice umutsuzlanıyorum 3.5 ay oldu
Bir sıkıntı var mı peki ben femara kullandım 2 ay bu 3. KullanışımBenimde 2 ay bitti 2019da kürtaj olmuştum sonra denemedik 2 aydır deniyoruz
Ben sadece normal muayne için 6 ay önce kadın doğuma gittim vajinal ultrason yaptı ve smear testi aldı ikisindede bir sorun görmedi hormon testi falan yapmamıştı. Sadece bebek düşümdüğünüzde bir kaç kilo verirsen daha kolay olur demiştiBir sıkıntı var mı peki ben femara kullandım 2 ay bu 3. Kullanışım
Bende pko var ama adetlerim düzenli bilmiyorumBen sadece normal muayne için 6 ay önce kadın doğuma gittim vajinal ultrason yaptı ve smear testi aldı ikisindede bir sorun görmedi hormon testi falan yapmamıştı. Sadece bebek düşümdüğünüzde bir kaç kilo verirsen daha kolay olur demişti
Ama sizinde daha kısa zaman olmuş karamsarlığa kapılmayalım benceBende pko var ama adetlerim düzenli bilmiyorum
Doktora gittiniz mi peki ne diyorBende pko var ama adetlerim düzenli bilmiyorum