- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
hiç klomen kullanmadım ama femaranım daha iyi olduğunu herkes biliyor artık inşallah bu ay olur olmazsa diğer ay hsg cekilcemİnşallah en kısa zamanda olur canımbende klomen kullandığımda hemen olucak gözüyle bakıyordum çünkü heryerde hemen o ay olduğu yazıyordu ama mesela kiste dönüştü ve adetimin düzeni bozuldu 3 ay düzensiz adet oldum o zzaman anladım ki biz istediğimizde değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor içimizi ferah tutmamız lazım
Ya yazik sdama daBırakırkiyim kızama ara vercem bugün adamin pili bitti
Bana niye bu femaradan filan vermediler yaDaha hızlı hamile kalmak için 1 femara kullanımı 3 aylık denemeye tekabül ediyor
17 Ağustos canımBat tarihi belli mi
İki tane atmışsın ya üstteki zaten görünüyor ama ben alttakinde de görüyorum çizgiyi eğer istiyorsan dilerim ki vardırYaaa suanda inanmazsin testt yaptim yorumla bence :))
Negatif cikani suyla yaptim pozitifi gorunce twsy bozuk olur belki diye
Kızlar sizler de yorumlarsaniz sevinirim son adet tarihim 10 temmuz 25 gunde 1 adet oluyorum. Adetten 1 gun once uzayan seyi gormustum ama akinti demistim. Adetin 3.cu gunu kesildi tamamen dedim ki ben de bitti heralde bamyo yaptim gelmed8 epey bizde hamilelik olmaz diye korunmasiz oldu 2 kez sonra yine kanama geri geldi 2 gun sürdü az az bitti. Mide bulantim var 2 gündür test yaptim az önce yorumlarınizi bekliyorum.
1 tanesi normal suyla yaptim negatif olan acaba pozitif yanlismi cikariyor testler diye yaptim bilginiz olsun.
Ama canım onu da denedim pik günü ile birlikte 4 gün değerlendirdik geçen ay ama malum o da tutmadıYanlış bilgi canım artık pik gördüğünde değerlendirmeye başla yani 3 gün
Alttaki ışık vurmasi canim yani olursa cok sevinirim olmazsa da uzulmem 1 yasinda oglum var zorlu bir surecti benim icin bat 6 agustos gorunuyor. Supriz gibi bisiy olcak :)İki tane atmışsın ya üstteki zaten görünüyor ama ben alttakinde de görüyorum çizgiyi eğer istiyorsan dilerim ki vardırcanım bence bekle 2 gün sonra yine yap koyulaşırsa vardır bat ne zaman. Bide çocuk istiyormuydunuz yoksa sürpriz mi oluyor
O halde 2 gün sonra tekrarla testi hayırlısı olsun diyelimAlttaki ışık vurmasi canim yani olursa cok sevinirim olmazsa da uzulmem 1 yasinda oglum var zorlu bir surecti benim icin bat 6 agustos gorunuyor. Supriz gibi bisiy olcak :)
Sabredicz artik :)O halde 2 gün sonra tekrarla testi hayırlısı olsun diyelim
Bilmiyorum canım gerçekten başım ağrıyor düşünmektenŞimdi bende kürtaj oldum illa hsg çektirmem gerekiyor mu çok kafama takıldı
Ben biraz oluruna bırakmayı düşünüyorum yaBilmiyorum canım gerçekten başım ağrıyor düşünmekten
Yaa bilmiyorum bizde bu ay 4 gün değerlendirdik bu ay olur diye düşünüyordumAma canım onu da denedim pik günü ile birlikte 4 gün değerlendirdik geçen ay ama malum o da tutmadı
Dün catlamis sanirim pik görünüyor ben pek anlamıyorum ama bugune kdrki gordugum en net liste diyebilirim hadi jnsallahKızlar ovulasyon testime bakar mısınız sizce yumurtlama var mı, belirtilerim de var kasık ağrısı akıntı gibi, en alttakiler bugün yaptığım hep aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum 2 saat önceden sıvı tüketmemeye çalışıyorum. Riske atmamak için 2 farklı marka ile takip ediyodum ondan 2 fotoğraf var
14 ağustos kuzukızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Beni de ekler misin bat 6 ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?