- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Bugünü değerlendirmezsen yarın çatlama olurMerhaba hanımlar aranızda yeniyim bir sorum olacak beni aydınlatabilirseniz sevinirim. Yumurtlama dönemindeyim fakat vajinamda birliktelik esnasında yanlış bir hareketten ötürü yara oluştuğu için 3 gündür birliktelik olmuyor. Belki üst üste değerlendirme yapamayız diye günü iyi seçmek durumundayım. Eki Görüntüle 3100285 Sizce bugünü değerlendirmeli miyim yarını beklemeli miyim ?
Yani bide şöyle düşünüyorum ya gerçekten adet bitince hemen yumurtladım ya da ilk ilişki olduğundanHemen 1 2 gunde dollenip rahme tutunmasi pek munkun degil bence ya
Ama suan sen diyosun oldu yandim ben :)
Ben bunu bilmiyordum hatta çatlamada ilişki olursa şansımız yüksek olur diye okumuştum bi yerdeBugünü değerlendirmezsen yarın çatlama olur
Yani hamile kalma olasılığın %5 e düşer
Benimde bugün yumurtlama günümdü inşallah aynı gün pozitif görürüz
O zaman sıkayım dişimi değerlendireyim bugünüBugünü değerlendirmezsen yarın çatlama olur
Yani hamile kalma olasılığın %5 e düşer
Benimde bugün yumurtlama günümdü inşallah aynı gün pozitif görürüz
Kızlar folik asit kullanmak gerekiyormuş doktora mı danışayım kafama göre başlayayım mı.. Arkadaşıma hamilelik düşünmeden 3 ay önce basla demiş doktor
Benim akintim yumurtlamadan 4 5 gün once basliyo testlere devam et yaklaşmıs demekki yumurtlamanKızlar selam bi şey sormak istiyorum, yumurtlama akıntısı diye düşündüğüm gün ovulasyon testi pik olmadı bu mümkün mü sizce akıntıyı mı yanlış yorumladım acaba ? :/
Polonya doğru akıyor evet ya hep bende mi sorun var diye dusunmustumKiz Allah seni emideniyoruz biseyler gunluk ped takip cekiyodum kilodu eskiden simdi afedersin azcik peçeteyi popomun arasina sıkıştırıyorum, biraz peçeteyide de oraya tikayip cekiyorum kilodu ne popoma akiyo ne uste cikiyo sabaha kadar kimildaman yatiyorum, az saga dönüp sonra sola dönüp biraz zirt üstu, sonra zorlanmadan ayaklarimi havaya kaldirip yatiyorum
PopoyaPolonya doğru akıyor evet ya hep bende mi sorun var diye dusunmustum
Ben uğraşıyorum canım 9 buçuk haftalıktı kürtaj oldum 6 aydır uğraşıyorumKızlar aranızda daha önce kürtaj olmuş ve hamilelik için uğraşan var mı
banada doktor istediğin bir folik asitle başlaya bilirsin fark etmez içerikleri aynı demişti marka söylememişti bazı doktorlar özellikle bir marka söylediklerinde onlarla anlaşmalı olabiliyor demiştiBi danışsanız daha güzel olur tabi farklı farklı içerikli olanları var size uygun olanı önerir :)
Hayırlısı olsunAma sizinde daha kısa zaman olmuş karamsarlığa kapılmayalım bence
Tedavi gördün mü canım femara ya da başka bir şeyBen uğraşıyorum canım 9 buçuk haftalıktı kürtaj oldum 6 aydır uğraşıyorum
Hiç bilmiyorum ama bende öyle bir şey olmadıyaa ben bişi sorucam bu ay düzenli folik asite başladım bu adeti erkene çekebilirmi acaba
Yok canım ben doktora gitmeden 4 5 ay sonra tekrar hamile kalmıştım (tabi o da düşükle sonuçlandı ama) 2. Düşükten sonra gittim klomen kullandım sadece ondada olmadı sonra bidahada gitmedim klomenle olmazsa bidahakine çatlama iğnesi ile falan deneriz demişti doktorum ama gitmedimTedavi gördün mü canım femara ya da başka bişey
Bu kişiden kişiye göre değişiyor canm ben 6 aydır folikasit ve coraspin kullanıyorum hep düzenli şekilde oluyor adetimyaa ben bişi sorucam bu ay düzenli folik asite başladım bu adeti erkene çekebilirmi acaba
Benim 3. Femaram bu çok yoruldum bu süreçte inşallah bu ay hayırlı haberler veririmYok canım ben doktora gitmeden 4 5 ay sonra tekrar hamile kalmıştım (tabi o da düşükle sonuçlandı ama) 2. Düşükten sonra gittim klomen kullandım sadece ondada olmadı sonra bidahada gitmedim klomenle olmazsa bidahakine çatlama iğnesi ile falan deneriz demişti doktorum ama gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?