- 15 Mayıs 2022
- 3.501
- 2.866
- 63
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.061
İnşallahAhh ahh keşke 4-5 gün bekleyebilsek ben bat tarihini bile bekleyemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahAhh ahh keşke 4-5 gün bekleyebilsek ben bat tarihini bile bekleyemiyorum![]()
Dediğim gibi istisnalar var erken yaptırmış olabilirsiniz kan testini umutlanmayın ama tamamen umudunuzuda kaybetmeyin allah büyüktür gerçekten negatifsede rabbim birdahaki aylarda pozitifi gösterir insallahİnşallah
Kuzum belki olmazsınSenin beyninle benim beynim kanki olabilir i haberimiz yoksabah hafif lekelendim karnm ağrıyo adet olcam belli benimki yukardan konusuyor hala olmadın hamile olabilirsin diye
teste negatif bu arada şu kafamı sustursam herşey yolunda iyi kızım aslında
Yaaa benimde sabah böyle oldu adet oluyorum sandım daha olmadım bir bilgi edinirsen bu konuda beni aydınlatsana lütfen
Ciddimisin beynimin eline bi koz daha verdik ümitlenmesi ve susmaması için adet olunca susuyordu şimdi adet oldun ama hala hamile olabilirsm diye konuşmaya devam eder öyle bi kafa bendekikan vermişsin sanırım sonucu çok merak ettim umarım güzel haberler verirsin bize
![]()
Amin inşallahDediğim gibi istisnalar var erken yaptırmış olabilirsiniz kan testini umutlanmayın ama tamamen umudunuzuda kaybetmeyin allah büyüktür gerçekten negatifsede rabbim birdahaki aylarda pozitifi gösterir insallah
Kuzum belki olmazsın❤ bencede kanki olabilirler
bende iyi karıydım
benimde cok fazla ağrım var ya bende olcam ama gelmiyoooğ konuşuyorum anlatıyorum yok ikna olmuyo
![]()
Bende 4 ünde yaptım negatifti bat 5 Ağustostu tabi söylerimBen bat tarihinden 6 gün önce test yaptım dayanamadım negatif çıktıama sen test yaparsan sabah sonucu söyle mutlaka merak ettim bat tarihin neydi
Üzülme canım ve daha bat tarihine vardı bildiğim kadar yani hala umut varMalesef 1.20 çıktı negatif
Aşko bende pozitifi çok zor görürürüzay iyi güldüm belki olmazsn diye gaz verme benimkine uyutmıcak şimdi sabaha kadar konuşur durur
benim senden hala ümidim var ama dur bakalım pazartesi olsunda bi test yap
senin pozitifi gördüğümüzde hatırlat yarım saat göbek atcam
![]()
Kuzum cok erken daha ben sağlık ocağına geçen ay test verdim adet 3 gün geçti dedim tabikide yalan attım6 gün var canım
Merhaba Afitap70 adet oldunuz nuOlabişir canım bilmiyorum ben de hiç![]()
Neysee o zaman bu ayı atlayıp bidahaki ay için devam edelim dualarımıza, adet olcaksakta hemen olalımda böylesi sıkıntıAşko bende pozitifi çok zor görürürüzbenden ümidini kes ki bende kendimden kesiyim Allah rızası için sen gebe değilsin de
ya olmazsan
o zaman bende 1 saat göbek atıciğim
![]()
Oh be rahatladım değilimNeysee o zaman bu ayı atlayıp bidahaki ay için devam edelim dualarımıza, adet olcaksakta hemen olalımda böylesi sıkıntısana gebe değilsin demeyi hiç istemezdim ama ikimizde değiliz sende değilsin önümüzdeki aylara bakıcaz
![]()
Hergün aynı saatte yapmaya devam edeceğim inşallah doğru oluyodurBende şuan aynı şeyi yaşadım pek anlayamadım durumu
7. Günü canımAdetin kaçıncı günü yapmaya başladın
Kaçak olması bile yeterli gebelik için bazı durumlarda Allah’ın işi işte bence yerleşme kanamasıKızlar iyi geceler suan yanımda arkadaşım var daha benek düşünmüyolar geri çekilmeyle korunuyolar yumurtlama günü birliktelik olmuş şuan dçngüsünün 19. Günü kahverengi bi akıntısı olmuş ilk defa yaşıyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Boşalma olmamış
1 Ağustos adetinizin kaçinci günüydü? testiniz baya belirgin çıkmış, geç döllenme olmuş herhaldeArkadaşlar başıma çok garip bir şey geldi. Geçen pazartesi ayın 1inde mantar ilacı yazmak için doktor beta hcg baktı kanda 0.100 çıktı. Negatif olduğu kesinleşti yani. Hatta doktora özellikle sordum hocam burdan yükselmez mi diye hayır dedi. Aradan 5 gün geçti ben fitili kullandığımdan beri kanama yaşıyorum kaç defa adet oldum sandım. Kanama da değil aslında lekelenme. Tamamiylee öylesine test yaptım testin markası one step güvenilir mi bu çift çizgi çıktı hemen.