- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.041
Olsun kuzum üzülme öbür ay olur inşallah sıkma canını daha çok günümüz ayımız varMalesef 1.20 çıktı negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kuzum üzülme öbür ay olur inşallah sıkma canını daha çok günümüz ayımız varMalesef 1.20 çıktı negatif
Kendini hiç ama hiç üzme burda birbirimize destek olduğumuz sürece her yeni ay,yeni umutMalesef negatif 1.20
Yaa olsun kuzum bizde bi daha ki aya bakarız yolumuza devamke❤Malesef 1.20 negatif
Evet çok üzülüyorum Ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAynı kaderi paylaşıyoruz kuzum inşallah hakkımızda hepimizin hayırlısı olur diğer aya artık odaklanacağız bakalım
Adete kaç gün var demiştiniz unutuyorum hep olsun üzülmeyin yinede moralinizi bozmayın rabbim ol der ve olur vakti ve saati geldiğinde hic bir sey engel olamadan gelir mucizen canım üzme kendiniMalesef negatif 1.20
Teşekkür ederim canımCanım sanki bu gece ya da yarın yumurtlama olacak gibi bi tık daha var
Bu ay jel de aldım o yüzden yumurtlama günümü kaçırmak istemiyorum bu ay ayrı bir heyecan varHenüz olmamış ama çok yakın bu testlerden kullandım bende :)
6 gün var canımAdete kaç gün var demiştiniz unutuyorum hep olsun üzülmeyin yinede moralinizi bozmayın rabbim ol der ve olur vakti ve saati geldiğinde hic bir sey engel olamadan gelir mucizen canım üzme kendini
Ay valla bozuldu moralimOlsun kuzum üzülme öbür ay olur inşallah sıkma canını daha çok günümüz ayımız var
Hakkımızda hayırlısı olsun vardır Rabbimin bi bildiği üzülme sabır et bakalım benim ne olacaktır benimde umudum gitti adet olacak gibi ağrı var moral bozulduAy valla bozuldu moralim
Umutlanma kuzum ama yinede bekle gününü belkide geç döllenmedir aslında hepimiz adet günü gelmeden test yaparak cok hata yapıyoruz ama işte bekleyemiyoruz uzmanlarda adet 4-5 gün gecikmeden testi önermiyor6 gün var canım
Olsun canım sen sıkma canını bir kaç gün sonra tekrarla testiHakkımızda hayırlısı olsun vardır Rabbimin bi bildiği üzülme sabır et bakalım benim ne olacaktır benimde umudum gitti adet olacak gibi ağrı var moral bozuldu
Doğru söylüyorsun ama ne bileyim illa 2-3 falan olurduUmutlanma kuzum ama yinede bekle gününü belkide geç döllenmedir aslında hepimiz adet günü gelmeden test yaparak cok hata yapıyoruz ama işte bekleyemiyoruz uzmanlarda adet 4-5 gün gecikmeden testi önermiyor
Eminim üzüldün ama burda desteğiz birbirimize güçlü kal eminim hiç ummadıgın zamanda pozitifide görüceksin canmMalesef 1.20 negatif
Haber veririm sana sonucu canim hakkımızda hayırlısı olsunOlsun canım sen sıkma canını bir kaç gün sonra tekrarla testi
Ay valla bozuldu moralim
Ahh ahh keşke 4-5 gün bekleyebilsek ben bat tarihini bile bekleyemiyorumUmutlanma kuzum ama yinede bekle gününü belkide geç döllenmedir aslında hepimiz adet günü gelmeden test yaparak cok hata yapıyoruz ama işte bekleyemiyoruz uzmanlarda adet 4-5 gün gecikmeden testi önermiyor
Bende öyle canım offf çok kötü bir durum sabırsızlık sabredebilsek aslında böyle hayal kırıklıklarıda yaşamayızAhh ahh keşke 4-5 gün bekleyebilsek ben bat tarihini bile bekleyemiyorum
Hiç üzme kendini moralini de bozma canım benim diğer ay çalışmalara devam edersiniz inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahMalesef 1.20 çıktı negatif
Kesinlikle test yapıp yapıp negatif görmek daha çok yoruyor üzüyor kendimize daha çok yükleniyoruz farkında değilizBende öyle canım offf çok kötü bir durum sabırsızlık sabredebilsek aslında böyle hayal kırıklıklarıda yaşamayız