- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.781
Normal kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi canım çok hafif görünüyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi canım çok hafif görünüyor sanki
İdrarını 2 saat tut yapılır sıvı tüketmeVar canım elimde ama bu saatlerde yapılan test doğru sonuç verir mi ki bende meraklandım şimdi
Benimde en son 37.1 diBenim 37 ve 37.2 kız ben yanıyorum hergun
Kaset testim yok erken gebelik testi buNormal kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi canım çok hafif görünüyor sanki
Evet bugün sondu yapmayacağım günü gelene kadar hayırlısı artıkAnaaa sen benden de sabırsızsın dur canım bekle yapma evde test yokmuş gibi davran daha çok var ya boş yere kendini strese sokuyosun
Normalden bir tık yüksek bence ama işte sıcaklar başladı ondan mı bilemiyorum ki bende iki gün önce notere gittik eşimle işimiz vardı oturduğum yerde öyle terledim ki yüzümden aktı resmen terler öyle bir sıcak bastı ki ama eşim gayet normaldi hatta acaba hastalanıyor musun dedi eşim ama hiç belirti olarak düşünmemiştim şimdi hatırladım ateş ölçünceBenimde 37.2 cıkıyo hareket edince azalıyor 36.8 gibi oluyo otururken 37.2-37 4
Tamam hamileyiz hahaBenimde en son 37.1 di
Ay bende görüyorum silik çizgiyiiiiii
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah gebesindir canımKaset testim yok erken gebelik testi bu
Ovulasyon varsa denesene bı canım var gibi duruyor kuruma çizgisi değilseBen de bu sabah yaptım testi dayanamadım bat a 3 gün var, ilk baçta çıkması sonrada çizgi çıktı ama bilmiyorum ya emin olamıyorum yani, belirti aramak istemiyorum dedikçe de belirtiler artıyor Eki Görüntüle 3108640
Canım kaç dk sonra çıktı 20 dk içinde çıkınca pozitif oluyorBen de bu sabah yaptım testi dayanamadım bat a 3 gün var, ilk baçta çıkması sonrada çizgi çıktı ama bilmiyorum ya emin olamıyorum yani, belirti aramak istemiyorum dedikçe de belirtiler artıyor Eki Görüntüle 3108640
Ben kendimle birlikte herkesin ateşini ölçüyorum evde ben mi anormalim diye evet ben anormalim bizimkiler terliyo ateşleri 36.8 ben otururken 37.7 ye kadar bile cikiyo bana eşim çok sıcaksın ateşin mı var senin dedi gece uyurken ateşim yoktu sıcak basıyodu bende o günden beri acaba diyorumNormalden bir tık yüksek bence ama işte sıcaklar başladı ondan mı bilemiyorum ki bende iki gün önce notere gittik eşimle işimiz vardı oturduğum yerde öyle terledim ki yüzümden aktı resmen terler öyle bir sıcak bastı ki ama eşim gayet normaldi hatta acaba hastalanıyor musun dedi eşim ama hiç belirti olarak düşünmemiştim şimdi hatırladım ateş ölçünce
Canım silik çizgi çok belirgin gözüküyor ama kaç saat sonra belirdi ne kadar süre beklediBen de bu sabah yaptım testi dayanamadım bat a 3 gün var, ilk baçta çıkması sonrada çizgi çıktı ama bilmiyorum ya emin olamıyorum yani, belirti aramak istemiyorum dedikçe de belirtiler artıyor Eki Görüntüle 3108640
İnşallah valla korkuyorum test yaniltacak diye o yüzden kan da vermedimHadi bakalım hayırlısıyla inşallah gebesindir canım
Bu test hep sonradan çizgi çıkarıyorBen de bu sabah yaptım testi dayanamadım bat a 3 gün var, ilk baçta çıkması sonrada çizgi çıktı ama bilmiyorum ya emin olamıyorum yani, belirti aramak istemiyorum dedikçe de belirtiler artıyor Eki Görüntüle 3108640
Etiket yapmayı yine unuttum ya :)) G Gzmyts53 miraclebeyb turuncu agacBen de bu sabah yaptım testi dayanamadım bat a 3 gün var, ilk baçta çıkması sonrada çizgi çıktı ama bilmiyorum ya emin olamıyorum yani, belirti aramak istemiyorum dedikçe de belirtiler artıyor Eki Görüntüle 3108640
Net görmek istiyoruuugmAy bende görüyorum silik çizgiyiiiiii
Ovulasyon testim yok canım ya kalmamış :)Ovulasyon varsa denesene bı canım var gibi duruyor kuruma çizgisi değilse
Canım inşallah vardır