- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.821
Test yaptın mı canımYaa inşallah kuzum benim bat dündü olmadım ama sanki bugün olcam gibi hafif ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı canımYaa inşallah kuzum benim bat dündü olmadım ama sanki bugün olcam gibi hafif ağrım var
1-2 saate yapar resim atarım bakalım neler olacakAyy bende heycanlandimm
Umsarım öyledir anca dışardaki ışıkta baktığımda görebiliyorum bendeErken gebelik testnde hafif cizgi var canım benim oğlumdada aynı testte öyle cıkmıstı senin gibi 7-8 gün kala yapmıştım beta değerin henüz düşüktğr ondan çıkmaz
Canım böyle çıkması normal olabilir daha erken yapmışsın çünkü inşallah vardır pazartesi tekrarla mutlakaEn geç ayın 11 de olmam lazım yoksa
Dün yaptım canım negatifti hatta çizgi görebilmek için şaşı oldum ama yok malesefTest yaptın mı canım
Güldürdün valla canım olabilir canım geç döllenmedir belki birkaç gün daha gecikirsen bence testi yenile yada kan ver istersen canım kanda daha erken belli olurDün yaptım canım negatifti hatta çizgi görebilmek için şaşı oldum ama yok malesef
Yaa ben bu ay fitil falan kullandım belki onun etkisidir diye düşünüyorum yada beynim çok ikna hamile olduğuma ondan oluyo bakalım pazartesiye kadar olmazsam kan vericem gidip test alıp kör olmak istemiyorum olucaksam olsamda bari şu stresten kurtulsam çok gerdi beniGüldürdün valla canım olabilir canım geç döllenmedir belki birkaç gün daha gecikirsen bence testi yenile yada kan ver istersen canım kanda daha erken belli olur
İnşallah canım yapicamCanım böyle çıkması normal olabilir daha erken yapmışsın çünkü inşallah vardır pazartesi tekrarla mutlaka
Biliyorum canım bende martta kullanmistim hem ovulasyon testini hem gebelik testlerini o noktalarindan taniyorum testiBir Gebenin Günlüğü sayfasından almıştım valla ilk seferde çıkarmadı zaten sonradan çıktı o yüzden ben de emin değilim yani
Aaa yarım saatse şüpheliYarım saat sonra falan canım
Kuzum test yaptınmı sen tekrar naptın ? Kızlar napıyosunuz varmı gelişmeler M Mavimiresl Veziir partalina_ M MiuLegoİnşallah canım yapicam
Benim yumurtlamaya son 6 canımKuzum test yaptınmı sen tekrar naptın ? Kızlar napıyosunuz varmı gelişmeler M Mavimiresl Veziir partalina_ M MiuLego
Bu stres yoruyor zaten keşke hemen belli olsa hamile olup olmadığımız adet olacaksakta hemen olsak az kaldı canım 1 gün daha sabret inşallah güzel haberler alırız hep beraberYaa ben bu ay fitil falan kullandım belki onun etkisidir diye düşünüyorum yada beynim çok ikna hamile olduğuma ondan oluyo bakalım pazartesiye kadar olmazsam kan vericem gidip test alıp kör olmak istemiyorum olucaksam olsamda bari şu stresten kurtulsam çok gerdi beni
Dk başı eczaneye gitmemek icin 10 tane gebelik testi siparis ettim adetime 12 gün var test yapıyom benimkide böyle ruh hastalığı hahahahahaah ama artik yapmıyorum 2-3 gün sonra yaparım bikerede nede olsa test bolBende kendimi gerdim yok yere kaç gündür yoksa yoktur Allah allah diyorum ve pazartesi eczaneler açılınca gör bide beni
Ben 1 gün arayla gidiyorum eczaneye kız ne istemiştiniz diyince söylememe gerek var mı diyorum hemen anlıyo artıkDk başı eczaneye gitmemek icin 10 tane gebelik testi siparis ettim adetime 12 gün var test yapıyom benimkide böyle ruh hastalığı hahahahahaah ama artik yapmıyorum 2-3 gün sonra yaparım bikerede nede olsa test bol
Ahhh o zaman sende kesin var inşallahBen kendimle birlikte herkesin ateşini ölçüyorum evde ben mi anormalim diye evet ben anormalim bizimkiler terliyo ateşleri 36.8 ben otururken 37.7 ye kadar bile cikiyo bana eşim çok sıcaksın ateşin mı var senin dedi gece uyurken ateşim yoktu sıcak basıyodu bende o günden beri acaba diyorum
Ben yine de tam güvenemiyorum işte bu testlere :) bekleyip görücez ama inşallah gebelik vardır ya, yoksa da tüp bebek yolları görünüyorAaa yarım saatse şüpheli
İnşallah gerek kalmaz inşallahBen yine de tam güvenemiyorum işte bu testlere :) bekleyip görücez ama inşallah gebelik vardır ya, yoksa da tüp bebek yolları görünüyor
Bende artık utanıyorum gitmeye diyom en iyisi toplu alıyım hahahaBen 1 gün arayla gidiyorum eczaneye kız ne istemiştiniz diyince söylememe gerek var mı diyorum hemen anlıyo artık