- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.801
O zaman sende bizimle birlikte pazartesi günü yapOvulasyon testim yok canım ya kalmamış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sende bizimle birlikte pazartesi günü yapOvulasyon testim yok canım ya kalmamış :)
Senin baya yükseliyormuş canım normalde nasılsın üşüyen biri misin yoksa hep mi sıcak olursunBen kendimle birlikte herkesin ateşini ölçüyorum evde ben mi anormalim diye evet ben anormalim bizimkiler terliyo ateşleri 36.8 ben otururken 37.7 ye kadar bile cikiyo bana eşim çok sıcaksın ateşin mı var senin dedi gece uyurken ateşim yoktu sıcak basıyodu bende o günden beri acaba diyorum
Bir Gebenin Günlüğü sayfasından almıştım valla ilk seferde çıkarmadı zaten sonradan çıktı o yüzden ben de emin değilim yaniBu test hep sonradan çizgi çıkarıyor
Zaten salı günü bat tarihim olmazsa p tesi de deneyelim bakalımO zaman sende bizimle birlikte pazartesi günü yap
Kaç gün var adete canım
Pazartesi kesin net bir şey çıkar bence canım son 1 gün diye düşün bugün bitti zaten yarını da geçirirsek pazartesi sabahtan yaparızNet görmek istiyoruuugm
Ben idrarı tutmaya başladım sıvı da almıyorum bakalım ne çıkacak heyecanlandımİdrarını 2 saat tut yapılır sıvı tüketme
Erken gebelik testnde hafif cizgi var canım benim oğlumdada aynı testte öyle cıkmıstı senin gibi 7-8 gün kala yapmıştım beta değerin henüz düşüktğr ondan çıkmazHiç birşey yok tertemiz
Yarım saat sonra falan canımCanım silik çizgi çok belirgin gözüküyor ama kaç saat sonra belirdi ne kadar süre bekledi
Normalde üşürüm kuzum hatta yazları bile çorap patik gezerim üşüyorum diye ama son zamanlarda sıcağa tahammül edemiyorumSenin baya yükseliyormuş canım normalde nasılsın üşüyen biri misin yoksa hep mi sıcak olursun
Ah hepimizin en büyük korkusu :)İnşallah valla korkuyorum test yaniltacak diye o yüzden kan da vermedim
Eğer yarım saatse çok geç değilmiş canım ama bence yarın yada pazartesi tekrarla kesin olsunYarım saat sonra falan canım
Ay aynı beni anlatıyorsun hep üşüyen biriyim bende şuan da yanıyorum şimdi ölçtüm 37.3 durduğum yerde ay hadi inşallah Buda bir belirtidir normalde sürekli üşüyen birileri için bence bu dereceler yüksekNormalde üşürüm kuzum hatta yazları bile çorap patik gezerim üşüyorum diye ama son zamanlarda sıcağa tahammül edemiyorum
En geç ayın 11 de olmam lazım yoksaKaç gün var adete canım
AynenPazartesi kesin net bir şey çıkar bence canım son 1 gün diye düşün bugün bitti zaten yarını da geçirirsek pazartesi sabahtan yaparız
Ayy bende heycanlandimmBen idrarı tutmaya başladım sıvı da almıyorum bakalım ne çıkacak heyecanlandım
Yaa inşallah kuzum benim bat dündü olmadım ama sanki bugün olcam gibi hafif ağrım varAy aynı beni anlatıyorsun hep üşüyen biriyim bende şuan da yanıyorum şimdi ölçtüm 37.3 durduğum yerde ay hadi inşallah Buda bir belirtidir normalde sürekli üşüyen birileri için bence bu dereceler yüksek
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallah canımEvet bugün sondu yapmayacağım günü gelene kadar hayırlısı artık
Canim hersey regl agrisi gibiydi . Rahimin icinde sanki elektrik carpiyo gibi agri oluyordu. Bende olan agrilardan bazilari. Bel agrisi olusmusdu naisl desem normalde hic agrimaz belim ama birseyi yerden alinca egilince agriyordu. Kasiklarimda batma oluyordu bazen. Ayaklarima degilde tum bedenime sıcaklık geliyordu. Bir arkadaşımda ise sadece belden parmak uçlarına kadar sıcaklık geliyordu. Ben ama en çok belirti göğüs büyümesi ile şüphelendimNasildi tam olarak regl agrisi gibi derken? Mesela rahimdeki kasilmalari hissediyor muydunuz adet olmadan on dk oncesindeki gibi. Bu tarz
İnşallahHadi bakalım güzel haberlerle inşallah canım