- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.741
Oh iyi yapmışsın bu diziler zaten uykusuz bırakıyor ne izliyorsunYatamadım.
Bahçeden fasulye topladım dün hem dizi hem onu yapıyorsum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh iyi yapmışsın bu diziler zaten uykusuz bırakıyor ne izliyorsunYatamadım.
Bahçeden fasulye topladım dün hem dizi hem onu yapıyorsum
Bebişin seninledir inşallah canımAyy bende olmadım 27. Günüm benimde bu gün belki olurum ama çok heveslenmiyim kursağımda kalmasın
Sabah eşim diyo gel içelim dedim yok dünden beri içmiyorum sonra o içerken bakıyorum ya senin için gidiyor dimi diyoBende içiyorum kesinlikle öyle ☺ bırakıcam azaltcam diyince daha çok içiyorum o yüzden artık saldım
İnşallah bi umut vardır her zaman kuzum bakalım değerler nasıl çıkacak haber verirsin mutlakaAynen öyle yine kan verdim yükseldi mi kan değerleri diye bakalım emin olmak için
Yaa kıyamam sana ben ☺❤ valla ben sağa sola kağıt yapıştırmıştım içmiycem diye kağıtları gözüm bile görmediSabah eşim diyo gel içelim dedim yok dünden beri içmiyorum sonra o içerken bakıyorum ya senin için gidiyor dimi diyo
Ayy inşallah kuzum inşallah senin bebişinde seninledir ❤❤Bebişin seninledir inşallah canım
Benide kovar mısın buralardan aşkoSimdi onu yazacaktım. Hep buradasın sen . Azıcık basma şeyler ile ilgilen valla bak iyi gelir
Yaa tebrik ederim ben öyle bir duygu yaşamadım güzel bir şey bulursunuz inşallah inşallah bir gün yaşarsam köpeğimiz var onun tasmasına ultrason çıktısını ya da test çubuğunu asmayı düşünüyorum eve gelince hemen görsün diyeŞimdi eşime sürpriz yapacağım müjdeli haber vermek için nasıl bi sürpriz yapabilirim fikir verir misiniz acaba
Canım sanki bu gece ya da yarın yumurtlama olacak gibi bi tık daha varHerkese merhaba kızlar bugün yine ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü kaçırmak istemiyorum sizce bugün yumurtlama günü mü
Henüz olmamış ama çok yakın bu testlerden kullandım bende :)Herkese merhaba kızlar bugün yine ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü kaçırmak istemiyorum sizce bugün yumurtlama günü mü
Malesef beta 4e düşmüş ki zaten kanamamda devam ediyorİnşallah bi umut vardır her zaman kuzum bakalım değerler nasıl çıkacak haber verirsin mutlaka
Aşko mfk antox alsana baya işe yarıyormuşYok kuzum denemedim cooookk önceden toz alıp kullanmıştım işe yaramamıştı bi daha da denemedim hiç bişey
Bakarım aşko teşekkür ederimAşko mfk antox alsana baya işe yarıyormuş
Canım ben dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı ama içim baya rahatladı çok kafama takıp belirti arıyordum en azından netleşti.eğer sizde benim gibi düşünecekseniz yapmanızı tavsiye ederimKızlarrrr sinemmlendi miraclebeyb M midnattsol C Cansu1414 batımıza son 5 gün kaldı test yapanınız var mı? Yada ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Herhangi bir Belirti yaşıyor musunuz?
Evet benziyormuş maalesef tek çare adetin gecikmesi ancak öyle anlayabiliriz sanırımİnşallah ya bide adetle gebelik belirtileri çok benziyor. Benim normalde adetten 5 gün önce şişer her yerim ama adetim o kadar düzensiz ki 10 gün var belirtiler var hamilemiyim tahmin edemiyorum
Pazartesi yapicam canım. Ateş basması elim ayağım alev alıyor kasığımda arada sırada ağrı girip çıkıyor ve sık idrar. Sende var mı belirtiler yaptın mı testKızlarrrr sinemmlendi miraclebeyb M midnattsol C Cansu1414 batımıza son 5 gün kaldı test yapanınız var mı? Yada ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Herhangi bir Belirti yaşıyor musunuz?
Bana hala çok erkenmiş gibi geliyor pazartesi yapmayı düşünüyordum bende, evet ya sürekli vücudumu dinlemekten belirti aramaktan bende yoruldum ama bence sizde bata yakın bir daha yapın belli olmaz belki pozitifi görürsünüzCanım ben dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı ama içim baya rahatladı çok kafama takıp belirti arıyordum en azından netleşti.eğer sizde benim gibi düşünecekseniz yapmanızı tavsiye ederim