- 19 Mart 2017
- 1.028
- 1.483
- 133
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.381
turuncu agac benim 5 ağustos tahmini adet. Henüz olmadım ama beni çarpılayabilirsin çünkü doktor ilaç yazmadan önce beta baktırdı 0.10 çıktı. Benim umutlar başka bahara yine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle maalesefEvet acaba kim ne belirti yaşıyo bende de bu belirtiler var mı diye kendimi yoklayıp duruyorum
Ya bide suratını görseydin var ya. Bana diyorki cok emin bir sekilde adet olunca gel, yahu ne biliyorsun olucam? Diyorum hocam gec yumurtlama oldu. Hala diyorki adet olursan gel, hee gelirim sana bekle.doktorların rahatlığa beni benden alıyor gerçekten insan orda tedirgin bekliyor zaten korkuyla yüzüne yüzüne herşeyi söylüyorlar hemen en olumsuzu neyse onu söylüyor banada aynı muameleyi yapmıştı senin değerinin işte 500 lerde binlerde çıkması lazımdı çok düşük bu kesin kimyasal falan demişti insanın moralini hepten düşürüyorlar. İnşallah güzel çıkacak herşey moralini bozma Rabbim hayırlısını verecek canım benim
Daha gitmicem ki ona kan sonucuma bakicam internet üzerinden ben takip ederim artışınıAyy resmen düşmesini bekliyor doktor başka bir doktora görünüm derim benim de değerim 17 ydi
Etiketlerim canımNe alaka ya neden hemen olumsuz şey söylüyor 16 çıkmış ne güzel. Yükselecek inşallah kötü düşünmek yok. Neyse yeni betanı merakla bekliyorum takipteyim :)
Ne kadar değişikler ya sen ne anlatıyorsun o ne diyor nefret ediyorum böyle insanlardanİki gün önce verdim canım evet 16 çıktı simdi az once yine verdim 1 saate öğreniriz sonucu ama doktor beni hamileden saymıyor sokulunce adetin gel dedi
Be enteresan gerçekten merakla bekliyoruz sonucu. Umarım güzel olacakYa bide suratını görseydin var ya. Bana diyorki cok emin bir sekilde adet olunca gel, yahu ne biliyorsun olucam? Diyorum hocam gec yumurtlama oldu. Hala diyorki adet olursan gel, hee gelirim sana bekle.
Sinir oluyorum böyle doktorlara sonucum 13 iken hamile değilsin demişti 50 üstü olunca hamile sayıyoruz demişti çok üzülmüştüm.. iyi haberlerini bekliyoruz canımİki gün önce verdim canım evet 16 çıktı simdi az once yine verdim 1 saate öğreniriz sonucu ama doktor beni hamileden saymıyor sokulunce adetin gel dedi
Çook teşekkür ederimMerhaba canım dinen leken gelmeye başladığı gün direk 1 .gün sayılıyo kanaman sökülünce değil Ve hanifi meshebinde 10 gün oluyo sonrası özür oluyo yani özür ne demek her vakit yeni abdest almak demek namaz abdesti yani bi abdest alıp 2-3 vakit namaz kılamazsın her ezanda yeni abdest şafi mezhebinde ise 15 gün adet görme süresi onunda 15 günü geçerse özre girer bu şekilde bilgisini vereyim istedim bunlar önemli konular
Cok az kahverengi lekem oldu hocam diyorum heee sökülüyosun diyo belki yerleşme lekesi. Şarıl şarıl kan geldi dedik sanki azıcık sürüldü o kadarNe kadar değişikler ya sen ne anlatıyorsun o ne diyor nefret ediyorum böyle insanlardan
Aynen öyle canım boşver sen kanaman var mı yoksa haftaya git zaten varsa yarın başka birine git benveDaha gitmicem ki ona kan sonucuma bakicam internet üzerinden ben takip ederim artışını
Ya benim bildiğim önemli olan ilk değer değil, iki katı artması. 800'lere çıkıp kimyasal olan varSinir oluyorum böyle doktorlara sonucum 13 iken hamile değilsin demişti 50 üstü olunca hamile sayıyoruz demişti çok üzülmüştüm.. iyi haberlerini bekliyoruz canım
Yok ki hiç birşey yok. 2 saat önce peceteye cok az kahve leke sürüldü bittiAynen öyle canım boşver sen kanaman var mı yoksa haftaya git zaten varsa yarın başka birine git benve
Aynen öyle sen kendin takip et en iyisi. Progesteron istedi mi leke geldi diyinceYa benim bildiğim önemli olan ilk değer değil, iki katı artması. 800'lere çıkıp kimyasal olan var
Yoo adetin sökülünce gel dediAynen öyle sen kendin takip et en iyisi. Progesteron istedi mi leke geldi diyince
Ya niye böyle düşünmeden konuşuyorlarİki gün önce verdim canım evet 16 çıktı simdi az once yine verdim 1 saate öğreniriz sonucu ama doktor beni hamileden saymıyor sokulunce adetin gel dedi
İnşallah dediği olmaz.Ya niye böyle düşünmeden konuşuyorlar
Güzel haberlerini bekliyoruzVericem canım bir saate çıkar sonuc