- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.361
Korkmayın inşallah bir şey yarın tekrar doktora gitmenizi öneririm amaKahverengi
İsteyen herkeste inşallah gebelik çıkar senin de yüzün umarım bu ay Güler içini ferah tutİnşallah vardır
O zaman korkulacak bişey yoktur ama kendinizi çok yormayın doktora da mutlaka görününKahverengi
inşallah bir sıkıntı yoktur canım git bakalım ne diyecek doktor hayırlısı olsun her zaman canım öyle düşünmek lazımBetaya bugün bakıldı daha adet tarihim 31 Temmuz’du Allahım hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz bende yarın gidicem doktorla görüşmeye
Teşekkür ederim canım beta 549 cıktı daha çok yeni dedi doktor yarın 6 ağustostu bathayırlısı olsun canımmmkaç çıkmıştı beta hcg değerin canım ne kadar vardı batına ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlaar salıgünü erken gebelik testi yapmıştım çift çizgiydi bugün kan sonucum çıktı po zi tiiffmutluluğumu sizinle paylaşmak istedim Rabbim herkese nasip etsin
Hmm cb yi duymamıştım canmOvulasypn testleri iyi de dediğin gibi erken gebelik testlerinde presense yada cb daha iyi
koyuydu canım kahverengi gibiydi 2. gün olanda biraz açılmıştı rengi normal açık kan rengine dönmüştüKanamanız hangi renk sizin?
ayyy maşallah canım benim yaaa minik geliyorr hayırlısı olsun inşallahh sağlıkla kucağınıza alınnTeşekkür ederim canım beta 549 cıktı daha çok yeni dedi doktor yarın 6 ağustostu bat
Amin inşallah Allah razı olsun çiçeğimayyy maşallah canım benim yaaa minik geliyorr hayırlısı olsun inşallahh sağlıkla kucağınıza alınn
Kimyasal gebelik yaşamıştım Mayıs ayindaAdet mi olmuştunuz sonrasında
Kan istedi sonucu bekliyorumm. 16 çok düşük bir değer adet olursan gel dedi banaKötü düşünme, bence güzel haberlerle geleceksin ve o leke de yerleşme lekesi, iyi düşün canım stres yapma
inşallah hayırlısıyla birşey yoktur kuzum yaa içini ferah tut sonuçtan haber ver bizleredeKan istedi sonucu bekliyorumm. 16 çok düşük bir değer adet olursan gel dedi banabirde sağ yumurtalikta kist varmış adetle atilabilen bir kistmiş. Bütün moralimi alt üst etti. Diyorum henüz adetim geçmedi, sokulurse gel diyo
AA canım sen hamile misin ya çok sevindim. Epeydir takip edemiyorum pek daha önce beta verdin ve 16 mı çıktı? Zaten adetin anca vakti geldi normal değil mi değer. Yeniden ne zaman vercen ya da verdin mi beta ne zamana çıkacak? Ayy valla çok sevindim yaKan istedi sonucu bekliyorumm. 16 çok düşük bir değer adet olursan gel dedi banabirde sağ yumurtalikta kist varmış adetle atilabilen bir kistmiş. Bütün moralimi alt üst etti. Diyorum henüz adetim geçmedi, sokulurse gel diyo
İki gün önce verdim canım evet 16 çıktı simdi az once yine verdim 1 saate öğreniriz sonucu ama doktor beni hamileden saymıyor sokulunce adetin gel dediAA canım sen hamile misin ya çok sevindim. Epeydir takip edemiyorum pek daha önce beta verdin ve 16 mı çıktı? Zaten adetin anca vakti geldi normal değil mi değer. Yeniden ne zaman vercen ya da verdin mi beta ne zamana çıkacak? Ayy valla çok sevindim ya
Vericem canıminşallah hayırlısıyla birşey yoktur kuzum yaa içini ferah tut sonuçtan haber ver bizlerede
doktorların rahatlığa beni benden alıyor gerçekten insan orda tedirgin bekliyor zaten korkuyla yüzüne yüzüne herşeyi söylüyorlar hemen en olumsuzu neyse onu söylüyor banada aynı muameleyi yapmıştı senin değerinin işte 500 lerde binlerde çıkması lazımdı çok düşük bu kesin kimyasal falan demişti insanın moralini hepten düşürüyorlar. İnşallah güzel çıkacak herşey moralini bozma Rabbim hayırlısını verecek canım benimVericem canımbir saate çıkar sonuc
Ne alaka ya neden hemen olumsuz şey söylüyor 16 çıkmış ne güzel. Yükselecek inşallah kötü düşünmek yok. Neyse yeni betanı merakla bekliyorum takipteyim :)İki gün önce verdim canım evet 16 çıktı simdi az once yine verdim 1 saate öğreniriz sonucu ama doktor beni hamileden saymıyor sokulunce adetin gel dedi
Ayy resmen düşmesini bekliyor doktor başka bir doktora görünüm derim benim de değerim 17 ydiKan istedi sonucu bekliyorumm. 16 çok düşük bir değer adet olursan gel dedi banabirde sağ yumurtalikta kist varmış adetle atilabilen bir kistmiş. Bütün moralimi alt üst etti. Diyorum henüz adetim geçmedi, sokulurse gel diyo
Amin inşallah Allah razı olsun canimmHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?