- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.161
Şuan ilaç kullanmıyorum, yumurta çatladığı zaman da geçen hafta salı günü olmuştu yani 10 gün önce, ovulasyon testiyle takip ettim de. Regle 4 gün var, sabah bu sancıları da çekince geliyor gelmekte olan dedimHemen kötü düşünme. Zaten gebelikle regl ağrıları benzer gibi. Benim ilk gebelik düşükle sonuçlandl ama ağrılarım regl ağrısı gibiydi. Hiç hamile kalıcaığımı düşünmedim. Birde kullandığın ilaç varsa oda belirti yapa bilir ve birde yumurta çatladığı zamanda kasıkta ağrı olur .
Tamam cnm çok teşekkürlerEvet canim. Aletli pilates olarak da geçiyormuş adı. Ben de reglken doktora gittiğimde söyledim sorun yok dedi. Ama dediğim gibi hocana mutlaka söyle gebelik durumunu
BenAy sanırım ben de regl olucam, sabah öyle bir sancıyla uyandım kiama ovulasyona göre de salı günü olmam lazım, bu kadar erkenden regl sancısı çeken oldu mu
Kuzum ben o ilaçları kullanınca geç oluyodum ztn 2-3 gün sarkıyordu hep bide benim cok sancılar çektigim için hep iğnelik olurdum o yüzden regl olmaya yakın agrı hep olurdu ne zaman bat gününS sultansultan90 kuzu napiyosun nasilsin bebiş nasil? Bisey sorcambu letu sende adet gününü uzattimi? Bide alt karin agrim cok var sanki yeni regl olacakmisim gibi sendede oldumu böyle seyler
Tebriklerrr nasıl bir kırmızı bu alışkın değiliz böyle testlere
Kuzum hala adetliyim. 6. Gün bugun ama kesilmedi maalesefKuzum ben o ilaçları kullanınca geç oluyodum ztn 2-3 gün sarkıyordu hep bide benim cok sancılar çektigim için hep iğnelik olurdum o yüzden regl olmaya yakın agrı hep olurdu ne zaman bat günün
AminnE sonunda da inşallah senin gibi gebe çıkarım o zaman
Kuzum tekrar kan verdınmmı?
Yaaa çok sevindimmm belirtilerin neydi kaç gün geciktin
ÜZülme inşallah bu son olurturuncu agac canim benim regl basladi
İnşallah bu son regl olur kuzum
Aksam vericem canım tam 48 saat olsun dedim. Ama idrar testlerim koyulaşıyor git gideKuzum tekrar kan verdınmmı?
Yaaa böyle haberlerle mi uyanacağız güne
Çarş kahvemsi gelmişti dün de kahveler geliyodu bugün kanamam başladı, reglim çarşamba başladı saymalıyım di mi bu durumda benYaaa böyle haberlerle mi uyanacağız güne
Doktora gitmedinmi regliyken peki? Bu tarz ilaçları kullanırken regl olursan eger doktora gitmen gerek kuzum kist olma ihtimaline karsı bende sorun olmamıstı benim ztn reglilerim 3. Gün biter hemenKuzum hala adetliyim. 6. Gün bugun ama kesilmedi maalesefBide sanki yeniden adet oluyomusum gibi kasik agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?