- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 18
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
-
İnşallah faydasını görürsünüz biran önceeeBen decavit kullaniyorum karisik vitamin icinde folik asit de var fiyati baya uygundu doktorum vermisti bundan onceki hamileligimde.sonra bos gebelik olunca kullanmayi birakma dedi hala kullaniyorum
Cok cok tesekkur ederim canim insallahİnşallah faydasını görürsünüz biran önceee
Canım mfk nın advictor ürünü özellikle kistlere iyi geliyor en azından denemiş olursun bence bi al. sanırım yanlış yere yazmışımMfk denemedim canım ama rahim ağzı darken nasıl olacak ki sperm ulaşamaz ki yumurtaya. Ya benim kafam gerçekten durdu. Doktorun ne dediğini ne olduğunu idrak edemedim. Kistler rahim ağzını baya darlaştırmış vakit kaybetmeden tüp bebeğe geç dediğini hatırlıyorum tek
Aşko kist dediğin yumurtalık kistleri mi? Benim kistler rahim ağzında rahim girişini daraltıyorlarmış. Onlara da etkisi olur mu kiCanım mfk nın advictor ürünü özellikle kistlere iyi geliyor en azından denemiş olursun bence bi al. sanırım yanlış yere yazmışım
Bence olur ya tam bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez kuzucum normal de benim de şu anda kistim yok ama en azından düzene girer çikolata kisti öyküm var diye aldımAşko kist dediğin yumurtalık kistleri mi? Benim kistler rahim ağzında rahim girişini daraltıyorlarmış. Onlara da etkisi olur mu ki
Ben bir araştırayım bunu en ufak bir umut kırıntısına muhtacım şuan. İnşallah hayırlısı olur yaBence olur ya tam bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez kuzucum normal de benim de şu anda kistim yok ama en azından düzene girer çikolata kisti öyküm var diye aldım
Bi bak aşkım S sultansultan90 oda baya detaylı bilgiye sahip mfk konusundaBen bir araştırayım bunu en ufak bir umut kırıntısına muhtacım şuan. İnşallah hayırlısı olur ya
Anladım banada 3 ayda bir gebelik varmı diye arayacağım numaramı kaydet dedi bakalımIlk suphelendigimde saglikocagindan kan verdim negatif çıkti, o ara aramislardi gebeliginizi buraya bildirin diye baska da aramadilar
S sultansultan90 aşko rahim ağzı naboti kistlerinde işe yarayan mfk ürünü var mıdırBi bak aşkım S sultansultan90 oda baya detaylı bilgiye sahip mfk konusunda
Valla onu ben bilmiyorum kuzuS sultansultan90 aşko rahim ağzı naboti kistlerinde işe yarayan mfk ürünü var mıdır
Askım advictor ve adendo alıcaksınS sultansultan90 aşko rahim ağzı naboti kistlerinde işe yarayan mfk ürünü var mıdır
Bak yaz doktora mfk oda ztn advictor hele kesin dicek bide adendoyu rahim kistleri fln için önermişti canlı yayında dinledim advictorle desteklediğinde kistlerin küçülcek yaz doktora hem için rahatlasın bi kaç kere üst ğste yaz 1 saate fln döner muhakkakS sultansultan90 aşko rahim ağzı naboti kistlerinde işe yarayan mfk ürünü var mıdır
doğru faydası varEvet folik asite bakıyorlar vitamin için kan verildiğinde.b12 değil b grubundan b9 vitamini.bebeğin beyin ve kemik gelişimine faydası oluyormuş.ben yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum ama doğru olmayabilir internetteki her bilgi yinede başlıcam yarından itibaren
Bende hiçbişey yok kuzum son mfk denememdi bu ay ümitliyim insallah olmazsa eylül ekim asılama geçerimKızlar bu ay için farkli çalışmaları planları olan var mi ?
İnstagram dan mı yazıcam aşko nerden ulaşıyorsun sen ona.Bak yaz doktora mfk oda ztn advictor hele kesin dicek bide adendoyu rahim kistleri fln için önermişti canlı yayında dinledim advictorle desteklediğinde kistlerin küçülcek yaz doktora hem için rahatlasın bi kaç kere üst ğste yaz 1 saate fln döner muhakkak
İnstagramdan canım at üst üste dönüyor mutlakaİnstagram dan mı yazıcam aşko nerden ulaşıyorsun sen ona.
İnsallah canim Allah isteyen herkese nasip etsinInsallah olur benimde amh 1,42 ydi gecen ay bu ay 1.13 çıktı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?