- 27 Mayıs 2022
- 1.464
- 987
- 53
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Cikolata kisti engel mi dogal gebelige tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.Bence olur ya tam bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez kuzucum normal de benim de şu anda kistim yok ama en azından düzene girer çikolata kisti öyküm var diye aldım
Kuzum maalesef engel ama boyutu falan da önemli benim 6 cm di 3 yıla yakın hamile kalamadım 2 kez de aşılama yaptım her şey normaldi. En son kistler büyüyüp çoğalınca 2. Ameliyatı oldum Kasım ayında hala da gebelik yok.Cikolata kisti engel mi dogal gebelige tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.
Hemen 1 2 gunde dollenip rahme tutunmasi pek munkun degil bence yaBen bunu duymuştum adet biter bitmez ilişki olduğunda da gebelik ihtimali yüksek olurmuş yani o kanaman belki yerleşme kanamasıdır
Aslında benimde düğünümde hastaydım biter bitmez ilişki oldu ve hemen hamile kalmıştım
Ama epey gelmedi saatlerce yani baktim iyice temizlendim vajinal dus vs yoktu bir kan vs. ..Ya ama iste adetin bittiğinden tam emin olmadan olmasi doğru değil ya
Canim beni de ekleyebilir miisn? 3 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç A ad000 1 Ağustos Pamuk9494 1 Ağustos @Petunya508 1 Ağustos ucge 1 Ağustos @Waweylaaaa 1 Ağustos @sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos M Melekbebekannesi 2 Ağustos @Gobekadimyokbenim 2 Ağustos @miresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos @Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos Childdevelopment 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @mavimtrak5 5 Ağustos @santrifuj 6 Ağustos @busemakilic 6 Ağustos Derinvebebekleri 6 Ağustos @Zekraa 6 Ağustos @beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos @Pembelipanjur61 9 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos Missylovey 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos @cerenay000 14 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @canancan11 16 agustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @yase09 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos @akgnss 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Çikolata kisti engel.diye duymustum ama teyzemde de vardi bu kist sogan kaynatip icerdi hep eritti kisti , yaş ve kac yıllık evli oldugunuz onemli bence tup bebek.icin birazda bütçe tabi, ben once bizde bi sorun var mi diye esimle muayene olcam, sonrasinda doktorun onerisiyle ne yapabilirim cunku hapla filan da gebe kaliniyomus sanirim bende bilmiyorumİnsallah canim Allah isteyen herkese nasip etsinCikolata kisti engelmi hersey normalken tup bebek yaptirmak mantıklı mı sizce ?
Rabbim yardımcınız olsun, meleğiniz ahirette şefaatciniz olsun, acısını unutturacak çocuklar nasip etsin inşallah2020 ekim ayında gonal f ile yumurtaları takip edip, çatlatma iğnesi yapıp, ardından aşılama yapılmıştı. 5 yılın ardından nihayet olumlu sonucu almıştık 5 kasım 2020’de. Herşey çok güzel gitmiş, meleğim beni hiç yormamış, gayet güzel bir hamilelik süreci geçirmiştim. Taaa ki 11 Mart 2021 de 3 doz aşıma rağmen 2. Kez covid olana kadar…
11 Mart günü hastaneye yatışım yapıldı, covid enfeksiyonu sebebiyle rahmim açılmış, maalesef 13 Mart günü suyum geldi, 16 marta kadar susuz yaşadı meleğim içimde… ve o gün normal doğumla, ölü doğum yaptım. Maalesef bebeğimizi kaybettik. Şu an tekrar bir tedavi sürecine başladık. Bu sefer doktorum famera kullandırmaya başladı. 27 temmuzda kontrolüm var, eğer istenilen büyüklüğe ulaşmışsa hemen çatlatma ve ardından yine aşılama olacak. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin…
Öncelikle adetinizin 3. Günü gidip bi hormon testi verin, 10 15 gune testin sonuclari cikiyor, sonrasinda ise bide 21. Gün hormon testi var adetten itibaren saycaksiniz 21. Gune kadar gidip kan vereceksiniz 21. Gunde(doktor size soyler zaten soylemezse hatirlatin), kanda vs bi sorun yoksa sizden hsg isteyecek. Onda da size bj numara verilecek, adetin 1. Gunu o numarayi arayacak adetim basladi diyeceksiniz. Size adetinizi vs sorarlar 10. Gun gibi sizi çağırırlar, anestezili veya anestezisiz hsg yani rahim filmi çekecekler, tabi bir gun öncesi gebelik ve kovid testi vermeniz gerek sonra doktor antibiyotik filan yazcak sonra kullanmak icin . Neyse sizde bi problem yoksa esiniz ürolojiye gidip spermiogram testi vercek. Onda da bi sorun yoksa ilacti aşılamaydi olmadi tup bebek devam etcek.2 yıldır evliyim artık çocuk düşünmeye başladıktecrübelerinizi almak istiyorum öncesinde doktora gitmem gerekir mi herhangi bir test vs yaptırmak gerekiyor mu hiç bilgim yok
Sizde problem yoksa dedim ama varsa da yoksa da gidip esiniz sperm testi versinÖncelikle adetinizin 3. Günü gidip bi hormon testi verin, 10 15 gune testin sonuclari cikiyor, sonrasinda ise bide 21. Gün hormon testi var adetten itibaren saycaksiniz 21. Gune kadar gidip kan vereceksiniz 21. Gunde(doktor size soyler zaten soylemezse hatirlatin), kanda vs bi sorun yoksa sizden hsg isteyecek. Onda da size bj numara verilecek, adetin 1. Gunu o numarayi arayacak adetim basladi diyeceksiniz. Size adetinizi vs sorarlar 10. Gun gibi sizi çağırırlar, anestezili veya anestezisiz hsg yani rahim filmi çekecekler, tabi bir gun öncesi gebelik ve kovid testi vermeniz gerek sonra doktor antibiyotik filan yazcak sonra kullanmak icin . Neyse sizde bi problem yoksa esiniz ürolojiye gidip spermiogram testi vercek. Onda da bi sorun yoksa ilacti aşılamaydi olmadi tup bebek devam etcek.
Ben suan hsg seviyesindeyim kanlarim temiz cikti adetimin baslamasini bekliyorum bakalim
Kaçıncı ayin canim senin birkac topiktir karşılaşıyoruz amaBende hiçbişey yok kuzum son mfk denememdi bu ay ümitliyim insallah olmazsa eylül ekim asılama geçerim
Tamam canım ben instagramı silmiştim yarın eşimin instagramından yazarım teşekkür ediyorumİnstagramdan canım at üst üste dönüyor mutlaka
30 yasindayim canim 1 yillik evliyim. Korunmasiz sadece bir ay denemistim sonra ben kontrol icin doktora gittigimde ogrendim kistleri. Hsg cekildi tuplerim acik yapisiklik yapmamislar. Amh 4.35 cikti. Reglim gununde gelir hic bir sıkıntı yaratmadilar simdiye kadar bende o yuzden biraz denemek istiyorum cunku dediginiz gibi bütçe gerekliÇikolata kisti engel.diye duymustum ama teyzemde de vardi bu kist sogan kaynatip icerdi hep eritti kisti , yaş ve kac yıllık evli oldugunuz onemli bence tup bebek.icin birazda bütçe tabi, ben once bizde bi sorun var mi diye esimle muayene olcam, sonrasinda doktorun onerisiyle ne yapabilirim cunku hapla filan da gebe kaliniyomus sanirim bende bilmiyorum
Bende 25 yasindayim 1 senelik evliyim hic korunmadik benimde amh gecen ay 1,42 ydi simdi düşmüş 1.13 filan30 yasindayim canim 1 yillik evliyim. Korunmasiz sadece bir ay denemistim sonra ben kontrol icin doktora gittigimde ogrendim kistleri. Hsg cekildi tuplerim acik yapisiklik yapmamislar. Amh 4.35 cikti. Reglim gununde gelir hic bir sıkıntı yaratmadilar simdiye kadar bende o yuzden biraz denemek istiyorum cunku dediginiz gibi bütçe gerekli
Daha önce çocuk yapmayı denemedik hep korunduk yine de bunların hepsini yapmamız gerekiyor mu? Hsg bir problem varsa yapılıyor diye biliyordumÖncelikle adetinizin 3. Günü gidip bi hormon testi verin, 10 15 gune testin sonuclari cikiyor, sonrasinda ise bide 21. Gün hormon testi var adetten itibaren saycaksiniz 21. Gune kadar gidip kan vereceksiniz 21. Gunde(doktor size soyler zaten soylemezse hatirlatin), kanda vs bi sorun yoksa sizden hsg isteyecek. Onda da size bj numara verilecek, adetin 1. Gunu o numarayi arayacak adetim basladi diyeceksiniz. Size adetinizi vs sorarlar 10. Gun gibi sizi çağırırlar, anestezili veya anestezisiz hsg yani rahim filmi çekecekler, tabi bir gun öncesi gebelik ve kovid testi vermeniz gerek sonra doktor antibiyotik filan yazcak sonra kullanmak icin . Neyse sizde bi problem yoksa esiniz ürolojiye gidip spermiogram testi vercek. Onda da bi sorun yoksa ilacti aşılamaydi olmadi tup bebek devam etcek.
Ben suan hsg seviyesindeyim kanlarim temiz cikti adetimin baslamasini bekliyorum bakalim
Sizin yerinizde olsam zaman kaybetmemek adina bisey var mi yok mu diye baktırır sonra yoluma devam ederim. Ben bende de bisy yoktur diye girdim bu yola 13 aydir evliyiz korunmadik.hic.olmadi çocuk. Basta gitseydim belki bu kadar zaman kaybetmezdim ha 13 ay cok mu uzun bi sure degil ama her ay bi umit beklemezdim. Hsg problem varsa degilde bi problem var mi acaba diye yapilan bi islem, rahim filmi diger adiyla cektirip ne var ne yok ogrenmek daha iyisi, tupler ki kapali rahim mi sıkıntılı o gözüküyor tupler kapaliysa solüsyonla açılıyor acilmayacak kadar sıkıntılıysa baska islemlere yönlendiriliyorDaha önce çocuk yapmayı denemedik hep korunduk yine de bunların hepsini yapmamız gerekiyor mu? Hsg bir problem varsa yapılıyor diye biliyordum
Amin canım inşallahÇok yoruyor uzun zamadır olmayınca en büyük nedeni stersten kaynaklı olmuyor bende deniyorm 6 aydır falan bu 7. Ayımız olucak bekliyoruz kafama takmayayım diyorum ama olmuyor Rabbim yardımcımız olsn isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?