- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.121
En kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin bekleyen Anne Baba olmayı bilen herkeseSen köşeden dönmüşsün evet kuzum neysekibiz dönemiyoruz yardım lazım yada bebek lazım
Amin canım inşallahEn kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin bekleyen Anne Baba olmayı bilen herkese
Hadi ya inşallah güzel anlaşabildiğiniz bir doktor bulursunuz kuzum ☺ Evet hormon testi yapılıyo ya kuzum adet zamanı 21. Günde muhtemelen yumurtalara bakcaktır canımBen yurt dışındayım yabu doktora bile 6 ay sonra randevu alabildim dillerini çok anlamadığım için eşimde geldi. Adetin 3 yada 4. Günü çağırdı ya acaba test için mi çağırdı ki
Çok tatlı bişeydi Güler yüzlü ilgiliydi şükür kiHadi ya inşallah güzel anlaşabildiğiniz bir doktor bulursunuz kuzum ☺ Evet hormon testi yapılıyo ya kuzum adet zamanı 21. Günde muhtemelen yumurtalara bakcaktır canım
Yaaa sesli güldüm vallaÇok tatlı bişeydi Güler yüzlü ilgiliydi şükür kieşime demiş (yani bu ay olmazsa eğer) size yardım edicem yani siz beceremiyorsunuz olaya bi el atim
Amin canım hepimizin yüzü gülsün bu ayYaaa sesli güldüm vallainşallah gerek kalmadan gelir canım bebişin❤❤
Yaa ben de aksine tutunsun diye pek sanki hareket etmemek gerekir diye düşünüyordum çok ilginç cnm:egzersiz yapın bol bol. Bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor dolaşımla beraber rahime ulaşan oksijen ve besin arttığı için.
Canım klomen yada ovitrelle tarzı birşeyler kullandın mı ben her ay çekiyorum bu ağrıları sonuç negatif oluyor Dr ilaçlar bu belirtileri yapar diyor ins senin ki bebistirMerhaba kızlar benım bat 14 agustos ama belirtilerim erken başladı baya normal mi bilmiyorum bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı özellikle sol daha çok hissettiriyo göğüs uçlarım ve çevresi acıyor acayip belim ağrıyo akıntımda var beyaz bu arada pkoluyum kimler böyle?
Artık hekimler hareketli yaşamı öneriyorlar.Yaa ben de aksine tutunsun diye pek sanki hareket etmemek gerekir diye düşünüyordum çok ilginç cnm
Ben reformer pilatese yazıldım basliycam inşallah çünkü aslında kilo vermen de lazım dedi doktor yumurtlama için vs. Bir zararı olmaz inşallah bu sporun dmi?Artık hekimler hareketli yaşamı öneriyorlar.
Sağlıklı yaşam için yaptığınız her şey gebe kalmanızı kolaylaştırır. Iyi bir dolaşım, iyi çalışan iç organlar, kanda yeterli oksijen ve besin lazım. Kısacası sağlıklı olmak lazım.Ben reformer pilatese yazıldım basliycam inşallah çünkü aslında kilo vermen de lazım dedi doktor yumurtlama için vs. Bir zararı olmaz inşallah bu sporun dmi?
Yoktur diye yapmadım hiç umudum yok şahsen diğer yandan da yarın test yapsam mi diyorum.belirti olarak sıcak basması şişkinlik kasik ağrısı var inşallah adet olmam.Batı benim gibi 11 Ağustos olanlardan @Safiye19 @Demgey3 C Cansu1414 @midnattsol kızlar herhangi bir belirtiniz var mı?? Test yaptınız mı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Amin teşekkür ederimmmTebrik ederim sizii aşlah kucağınıza almayı nasip etsiin
Hayırlı olsun canımmmm
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?