- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.081
Ayy saçımdan çekmeseneeğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy saçımdan çekmeseneeğğ
Canım peki sadece iplik gibi kan mıydı bende de kaç gündür çokkk hafif öyle geliyor da@Akgun 35 benim adete 6 gün kala yumurtlamadan 7 gün sonra geldi akıntının içinde pembe kahve, 6 saat sonra tekrar geldi seffaf akıntının içinde pembe çok açık kırmızı şeklinde ama herkeste farklı oluyor kimisinde kahve kimisinde pembe. Kimisinde adetten önce geliyor kimisinde adet geçtikten sonra. Değişiyor yani
Canım sen tekrar test yaptın mı ?Canım peki sadece iplik gibi kan mıydı bende de kaç gündür çokkk hafif öyle geliyor da
Yok ama oda olabilir herkeste farklı geliyorCanım peki sadece iplik gibi kan mıydı bende de kaç gündür çokkk hafif öyle geliyor da
İlişkiden sonraki 24.gün ve 50.gün kan testi yaptırdım ve ultrasonla bakıldı çıkmadı gebelik ama reglim hiç böyle olmazdıTest falan yaptınız mı?
İlişkiden sonraki 50. Gün hala yok ise zaten yoktur ama son ilişkiden geçen süre 50 günseİlişkiden sonraki 24.gün ve 50.gün kan testi yaptırdım ve ultrasonla bakıldı çıkmadı gebelik ama reglim hiç böyle olmazdı
Benimde akıntım var normalde hiç olmaz kupkuru olurdum ağrım zaten var bende dün yaptım negatif şnşallah bebeğin seninledir canım❤Kızlar benim geç döllenme olabilir mi ya
Akıntı ve hafif kasık ağrısı var ki normalde adetten önce hiç akıntı olmazdı
(Bat 2 ağus . İdrar testi negatif çıktı)
Olabilir tabiki inşallah ta öyledirKızlar benim geç döllenme olabilir mi ya
Akıntı ve hafif kasık ağrısı var ki normalde adetten önce hiç akıntı olmazdı
(Bat 2 ağus . İdrar testi negatif çıktı)
Bugün dr a gitmeden yaptım yoktu doktorda eğer adet olursan 3. Yada 4. Günü gel dedi bide 21. Günü gel dediCanım sen tekrar test yaptın mı ?
İnşallah öyledir yoksa da bir an önce adet olsakta belirsizlik sona erseBenimde akıntım var normalde hiç olmaz kupkuru olurdum ağrım zaten var bende dün yaptım negatif şnşallah bebeğin seninledir canım❤
Olabilir tabiki inşallah ta İnşallah öyledir
Lekelenme için ne söyledi peki olsam gelcem de olamıyorum deseydin inşallah bebeğin seninledir canım ❤Bugün dr a gitmeden yaptım yoktu doktorda eğer adet olursan 3. Yada 4. Günü gel dedi bide 21. Günü gel dedi
Ya vallahi yoksa olsakta rahatlasak bu ne zulümİnşallah öyledir yoksa da bir an önce adet olsakta belirsizlik sona erse
Aynen öyle kasık ağrısı çekmekten de bıktımYa vallahi yoksa olsakta rahatlasak bu ne zulüm
Vallahi bende bide sinir basıyo ki sorma gitsin pimi çekilmiş el bombası gibi oluyorum sonra geçiyoAynen öyle kasık ağrısı çekmekten de bıktım
Ah işte yabancı doktor eşim de söylediğimin yarısını çevirdi belki dr da hesap yaptı yarını beklicem ayyy bebişin dedin ya hamile gibi hissettim bi anLekelenme için ne söyledi peki olsam gelcem de olamıyorum deseydin inşallah bebeğin seninledir canım ❤
Keşke başkası çevirseymiş bizim adamlar söylemeye utanır genelde o kadarını söylemesi bile mucize inşallah canım benim ya inşallah ödülesindir bende yarını bekliyorum olsamda delirmesem daha fazlaAh işte yabancı doktor eşim de söylediğimin yarısını çevirdi belki dr da hesap yaptı yarını beklicem ayyy bebişin dedin ya hamile gibi hissettim bi an
Evet son ilişkiden geçen 50 gün peki ultrasonda olsaydı görünür müydü 50 gündeİlişkiden sonraki 50. Gün hala yok ise zaten yoktur ama son ilişkiden geçen süre 50 günse
Bunu okuyunca tek bakırköylük ben değilim demekki diye düşündüm valla beni güldürdün o ateş basmalrı bende de var üstelik benm regl olmama 5-6 gün kala mide bulantm başlar hep eşime diyorm midem bulanıyor ateş basmasıda var acaba bu sefer hamilemiyim her ay aynı şey hayatm alışmadınmı mide bulantısına sen hamile kalsanda anlayamıcaz bu bünyen sayesinde diyor ama uykum gelse bile acaba hamilemiyimmm diye gezmeye başladım kafayı yedim iyice galibaKızlar bana acil sen gebe değilsin aptallık etme kendine gel der misiniz firdevs yöroğlu bihtere sen bihter ziyagilsin aptallık etme diyo ya onun gibi oldu jsjshshshsh ağrım var sıcak basmasından öldüm bittim kendimi sıkıyorum da olmuyo gibi hissediyorum kafamın içi hamilelikle doldu ayy tozuttum işte
Yanıma hoşgeldin arkadaşım bende bakırköylük olduğumu düşünüyorum of bende öyleyim işte tam olarak her belirtiyi gebeliğe yormaktan balataları vallahi sıyırdımBunu okuyunca tek bakırköylük ben değilim demekki diye düşündüm valla beni güldürdün o ateş basmalrı bende de var üstelik benm regl olmama 5-6 gün kala mide bulantm başlar hep eşime diyorm midem bulanıyor ateş basmasıda var acaba bu sefer hamilemiyim her ay aynı şey hayatm alışmadınmı mide bulantısına sen hamile kalsanda anlayamıcaz bu bünyen sayesinde diyor ama uykum gelse bile acaba hamilemiyimmm diye gezmeye başladım kafayı yedim iyice galiba