- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.101
Hiç sorma canım bişey istese ay hamilemiyim kasıklarım ağrısa hamilemiyim modum değilse hamilemiyim aklımızı kaybetmeden bir çift çizgiyi görseydik hayırlısıylaYanıma hoşgeldin arkadaşım bende bakırköylük olduğumu düşünüyorumof bende öyleyim işte tam olarak her belirtiyi gebeliğe yormaktan balataları vallahi sıyırdım
Evet görünürdü kesenin gözükmesi gerekirdi sanırım diğer kızlar daha net bilir aslında bildiğim kadarıyla 6 haftanın içindeyken kese gözüküyo çünküEvet son ilişkiden geçen 50 gün peki ultrasonda olsaydı görünür müydü 50 günde
Heh işte bende aynı öyleyim başım ağrısa acaba gebe miyim demeye başladımHiç sorma canım bişey istese ay hamilemiyim kasıklarım ağrısa hamilemiyim modum değilse hamilemiyim aklımızı kaybetmeden bir çift çizgiyi görseydik hayırlısıylayoksa ya hem kendi aklım hem kocamın aklı sağlam kalmıcak gibi yani bu ay kalktım 6 gün önceden gebelik testi yaptm artk bat tarihlerinide bekleyemiyorum bir kaç gün geçsin fikri hiç yok
Yalnız olmamak güzelmişHeh işte bende aynı öyleyim başım ağrısa acaba gebe miyim demeye başladımay inşallah kuzum ❤ Ne tesadüf ki bende geçmesini bırak bat gelmeden test yapmaya başlıyorum sonra hayali çizgi görüp sonra da saçmala kızım diyip gidip gelip teste bakıp kafayı yemeden tam hemen önce testi çöpe atabiliyorum çok şükür
Allahim yalniz olmadığım için sevindimHeh işte bende aynı öyleyim başım ağrısa acaba gebe miyim demeye başladımay inşallah kuzum ❤ Ne tesadüf ki bende geçmesini bırak bat gelmeden test yapmaya başlıyorum sonra hayali çizgi görüp sonra da saçmala kızım diyip gidip gelip teste bakıp kafayı yemeden tam hemen önce testi çöpe atabiliyorum çok şükür
Oo bende çok mutlu oldum şuan daAllahim yalniz olmadığım için sevindim
Amin canım inşallahYalnız olmamak güzelmişyakın zamanda gülsün yüzümüz
Kuzum sen şapşak istiyon belli topluca girişelim sana. Ben de Müge anlı cevabı vereyim değiştirerek senin karnının bebeği yok
Cevap cok iyiydi kuzum gözümün önüne geldi şuandaKuzum sen şapşak istiyon belli topluca girişelim sana. Ben de Müge anlı cevabı vereyim değiştirerek senin karnının bebeği yokama bu ay olacak inşallah titre ve kendine gel
Uyu uyu hadiCevap cok iyiydi kuzum gözümün önüne geldi şuandaTopluca girişin bana bende diyorum işte anlamiyo beynim deli etcek beni
Hiç dusunmedim kafama takmadim sadece işime odaklandim ve 7 kilo verdim belki oda etki etmiş olabilir yumurtlama günü diye bir takipte yapmadım düzenli bir ilişkide yoktu ayağımı kaldırayim pozisyon falan yok bebek için değildi hiç birşey tamamen odağım farklıydıMerhaba öncelikle gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah süreçSoran olmamış sanırım bu ay farklı olarak ne yaptınız ne tavsiye edersiniz acaba, şimdiden teşekkürler
İşte diyorum şunu dedin mi yok ya bari bana sorKeşke başkası çevirseymiş bizim adamlar söylemeye utanır genelde o kadarını söylemesi bile mucizeinşallah canım benim ya inşallah ödülesindir bende yarını bekliyorum olsamda delirmesem daha fazla
Umarım Eylül topici son olurturuncu agac canim bana carpi koyabilirsin, ne yazik ki adet oldum. Eylul grubuna girecegim :)
Heh tamda tahmin ettiğim gibiİşte diyorum şunu dedin mi yok ya bari bana sor
Hahaha ben sizleri okuyunca köşeden dönebilmişim dedimHeh işte bende aynı öyleyim başım ağrısa acaba gebe miyim demeye başladımay inşallah kuzum ❤ Ne tesadüf ki bende geçmesini bırak bat gelmeden test yapmaya başlıyorum sonra hayali çizgi görüp sonra da saçmala kızım diyip gidip gelip teste bakıp kafayı yemeden tam hemen önce testi çöpe atabiliyorum çok şükür
Sen köşeden dönmüşsün evet kuzum neysekiHahaha ben sizleri okuyunca köşeden dönebilmişim dedimbakıyorum çizgi yoksa direk çöp yaptım bugün diğer ayları düşününce sakla bak bak dur yapıyordum
Ben yurt dışındayım yaHeh tamda tahmin ettiğim gibiOlmadı başka doktora mı gitsen kuzum ? Yada bi kan versen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?