- 13 Mart 2022
- 132
- 166
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.981
Beni kırmızılayabilirsiniz. İnşallah bir sonraki ayda olur turuncu agac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah inşallahh peki test yaptınız mıı ?Acayip bağımlılık yapıyo gerçekten İnşallah hamile olunca da her ay test alıp yapmayız
Yaptım dün negatifti ama olcam gibi ya o ağrılar hamileyken de oluyo aslında normal ağrı olması ama adet sanıyo insan bende sanırım çok olmasını istediğim için aklım böyle oyun oynuyo banaHahah inşallahh peki test yaptınız mıı ?
Benim daha olmasına var ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda iç bacağımda hafif ağrılar hissediyorum
İnşallah olmazsınııızz amiinnYaptım dün negatifti ama olcam gibi ya o ağrılar hamileyken de oluyo aslında normal ağrı olması ama adet sanıyo insan bende sanırım çok olmasını istediğim için aklım böyle oyun oynuyo bana
Ben geçen döngüde takip ettim ve çok erken yumurtlama olduCanım benimde bat 31 Ağustos. Ben bu ay ovulasyon testi aldım onunla takip edicem çünkü Mayıs ayında kürtaj oldum yumurtlamamı takip edemiyorum istersen sende takip et çünkü erken olabiliyor yumurtlama
Amin kuzum inşallah seninde bebeğin seninledir ❤❤İnşallah olmazsınııızz amiinn
Amin inşallahhAmin kuzum inşallah seninde bebeğin seninledir ❤❤
Canım tam olarak bilmiyorum ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar cevap verir G Gzmyts53 yaşamıştı yerleşme kanamasıKızlar aranizda yerleşme kanaması yaşayan var mı nasıl oluyor adet tarihinden önce mi sonra mı.
Benim 3. Gunum bugün ve normalde hiç şaşmaz gunum bugün çok az pembe kahverengi gibi lekelenmem var
S Sevimli_35 benim adete 6 gün kala yumurtlamadan 7 gün sonra geldi akıntının içinde pembe kahve, 6 saat sonra tekrar geldi seffaf akıntının içinde pembe çok açık kırmızı şeklinde ama herkeste farklı oluyor kimisinde kahve kimisinde pembe. Kimisinde adetten önce geliyor kimisinde adet geçtikten sonra. Değişiyor yani
Benim de aynı 3 4 saat arayla az oluyor inşallah artmazS Sevimli_35 benim adete 6 gün kala yumurtlamadan 7 gün sonra geldi akıntının içinde pembe kahve, 6 saat sonra tekrar geldi seffaf akıntının içinde pembe çok açık kırmızı şeklinde ama herkeste farklı oluyor kimisinde kahve kimisinde pembe. Kimisinde adetten önce geliyor kimisinde adet geçtikten sonra. Değişiyor yani
1 günde iki kere oldu kesildi devam etmedi.Benim de aynı 3 4 saat arayla az oluyor inşallah artmaz
Peki ne kadar sürede kesiliyor 1 gun 2 gun gibi mi
Hayır yapmadım belırtı olarak sadece kasık agrısı ve batma var emin değilimTest yaptınız mı
Ben korunmaya rağmen kendimi hamile sanip kan vermeye bile gitmiştim ah kafamEvet ben de öyle zannediyordum ama değilmiş gebeliği düşünmeden önce bi de o kadar korkardım kaza olur da hamile kalırım diye
Hamile olabilirsiniz kasıkta batma bir belirti göğüs ağrısı baş ağrsı vs var muHayır yapmadım belırtı olarak sadece kasık agrısı ve batma var emin değilim
Yani tutmayınca tutmuyor bu biraz şans işi gibi geliyor bana, o kadar uğraştım bi faydası olmadı akışına bırakmak daha iyi benceBende öyle yapmayi düsündüm
Acaba daha mi iyi
Bilemedim ki
Progesteron hormonunuza nerede baktırdınız acaba? Sabah sağlık ocağına gittim biz bakmıyoruz dedi banaKızlar bat 2 Ağustostu ama adet olmadım kan tahlili verdim negatif çıktı ama progesteron hormonum 0.5 çıkmış ne oluyor o düşük mü demek
Ben hiç hastaneye gitmeden ek binaya gidiyorum eğer varsa yaşadığınız yerde hastaneye bağlı ek bina, orda aile hekimliği bölümü var yardımcı olur diye düşünüyorumProgesteron hormonunuza nerede baktırdınız acaba? Sabah sağlık ocağına gittim biz bakmıyoruz dedi bana
Ay benimde bir kaç gün önce şeffaf akıntının içinde çok çok açık pembe bbi damla vardıS Sevimli_35 benim adete 6 gün kala yumurtlamadan 7 gün sonra geldi akıntının içinde pembe kahve, 6 saat sonra tekrar geldi seffaf akıntının içinde pembe çok açık kırmızı şeklinde ama herkeste farklı oluyor kimisinde kahve kimisinde pembe. Kimisinde adetten önce geliyor kimisinde adet geçtikten sonra. Değişiyor yani
Hayır onlar yokHamile olabilirsiniz kasıkta batma bir belirti göğüs ağrısı baş ağrsı vs var mu