- 15 Mayıs 2022
- 3.426
- 2.848
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.021
Tebrik ederim sizii aşlah kucağınıza almayı nasip etsiinCanım varsa bekle ben adetime 6 gün kala kan verdim pozitifti ama erken gebelik testinde asla çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sizii aşlah kucağınıza almayı nasip etsiinCanım varsa bekle ben adetime 6 gün kala kan verdim pozitifti ama erken gebelik testinde asla çıkmadı
Ben dahiliye de baktırdım gebelik istiyorum kontrole geldim dedimEvet bakmıyorlarmış maalesef
İlk defa mi oldu böyle canim
Hayr ama diyelim ki akşam ölenİlk defa mi oldu böyle canim
Adet oldum ne yazıkkiBeni de ekler misin? Bat 28 agustos
Çok teşekkür ederimBen dahiliye de baktırdım gebelik istiyorum kontrole geldim dedim
Hayırlısı canım üzülme vakti gelmemiş demekkiHayr ama diyelim ki akşam ölen
Adet oldum ne yazıkki
Hemen mi cıktı kuruma çizgisi olabilir eğer bugün cıktıysaEki Görüntüle 3107506 Kuruma çizgisi mi sizce emin olamıyorum dünkü test ?
Aslında hemen hafiften çıktı ama eşim güldü bembeyaz dedi, bugün bakınca belirginleşmişHemen mi cıktı kuruma çizgisi olabilir eğer bugün cıktıysa
Kaç gün var adete 5-6 gün filan varsa böyle çıkabilirAslında hemen hafiften çıktı ama eşim güldü bembeyaz dedi, bugün bakınca belirginleşmiş
Yoruldum yıprandım bu süreçten bendeHayırlısı canım üzülme vakti gelmemiş demekki
Hepimiz öyle kuzum beklemek çok zor Allah'ım tez zamanda nasip etsinYoruldum yıprandım bu süreçten bende
Bugün itibariyle 3 gün gecikti, anlamadım ne oluyor bu ayKaç gün var adete 5-6 gün filan varsa böyle çıkabilir
Markası ne kuzumEki Görüntüle 3107506 Kuruma çizgisi mi sizce emin olamıyorum dünkü test ?
O zaman geç döllenme olabilir kanda cıkar mutlaka yarın kan verin benceBugün itibariyle 3 gün gecikti, anlamadım ne oluyor bu ay
ArtımedMarkası ne kuzum
Artımed kolay kolay kuruma çizgisi bırakmıyo kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤ çok yaptım bu testten hep bembeyazdı kuruma çizgisi bile görmedimArtımed
50 gün geçmişse ve yoksa, tabi ki yoktur. Kafanız rahat olsun başka sebepten adet olamiyorsunuz doktor hormonlarıza baktı mi?Arkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi güvenilir midir regl olamıyorumgeçen ay oldum ama yerleşme kanaması gibiydi bu ay da olamıyorum ultrasonla bakılıp gebelik yok da dendi ama
Öyle yapsam daha iyi olacak galiba, hiç regl belirtim de yok strese girdim iyiceO zaman geç döllenme olabilir kanda cıkar mutlaka yarın kan verin bence
Ahhh öyle mi dersiniz, sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum, olursa dördüncü çocuğum olacakArtımed kolay kolay kuruma çizgisi bırakmıyo kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤ çok yaptım bu testten hep bembeyazdı kuruma çizgisi bile görmedim