- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.761
İnşallah canım hepimizin olsun nBat olmasın bebis olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimizin olsun nBat olmasın bebis olsun inşallah
İnşallahİnşallah canım hepimizin olsun n
Aaa hayırlı olsun canımmmmm sağlıkla gelsin inşallah gözün AydınDemekki erken döllenme..doktora gidince belli olucak
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberler ver bizeAmin canım elimde test kalmadı yapmam regl gününe kadar daha reglime var 8-11 Ağustos gibi
Sağol canım.Amin Allah.Allah sanada nasib etsin canımAaa hayırlı olsun canımmmmm sağlıkla gelsin inşallah gözün Aydın
Yazdım men
Benim bu ay hepsinden farklıydı gerçekten kendini hissettirdi. 22 Temmuz yumurtlama oldu aynı gece çatlama da oldu. 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen çatladı artık. 22 temmuzu baz alırsam tam bir hafta sonra aksama kadar adet ağrısına benzer ağrım oldu ve 6 saat arayla iki kere akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Bugüne kadar ise kupkuruydum. Sonra 4 gün kala ovulasyonum koyulaştı benim çünkü adete yakın benim hep silik çıkar. Ama bugün 10 sn kadar sol kasığıma inanılmaz bi sancı saplandı nefesimi kesti diyebilirim. Birde kuzu hafif adet sancısı gibi ağrım var gelip gidiyor. Bugünde akıntım başladı biraz. Ama göğüsler de falan hiç birşey yok. Ama hangi gün tuttu bilmiyorum adetin 17 ve 19. Günleri oldu yumurtlama
Bunu bende merak ediyorum ya ne olur ne olmaz diye aldım ben az once pazartesiyeKızlar sağlık ocağında kan vermek için aile hekiminden randevu almaya gerek varmı
Ben randevusuz gitmiştim, önce doktorla konuşuyorsun gebelik için kan testi vermek istiyorum diye, sonra zaten seni kan bölümüne yönlendiriyor, ama kan sonuçları ertesi gün çıkıyor, ben 2 defa vermiştim ikisinde de öyle olmuştu yaniKızlar sağlık ocağında kan vermek için aile hekiminden randevu almaya gerek varmı
Yok diye biliyorumKızlar sağlık ocağında kan vermek için aile hekiminden randevu almaya gerek varmı
Ah bu saydıklarının hepsi var bende, 2 kez yumurtlama ve lekelenme hariçBenim bu ay hepsinden farklıydı gerçekten kendini hissettirdi. 22 Temmuz yumurtlama oldu aynı gece çatlama da oldu. 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen çatladı artık. 22 temmuzu baz alırsam tam bir hafta sonra aksama kadar adet ağrısına benzer ağrım oldu ve 6 saat arayla iki kere akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Bugüne kadar ise kupkuruydum. Sonra 4 gün kala ovulasyonum koyulaştı benim çünkü adete yakın benim hep silik çıkar. Ama bugün 10 sn kadar sol kasığıma inanılmaz bi sancı saplandı nefesimi kesti diyebilirim. Birde kuzu hafif adet sancısı gibi ağrım var gelip gidiyor. Bugünde akıntım başladı biraz. Ama göğüsler de falan hiç birşey yok. Ama hangi gün tuttu bilmiyorum adetin 17 ve 19. Günleri oldu yumurtlama
E nabıza düşüyor mu peki sonuçBen randevusuz gitmiştim, önce doktorla konuşuyorsun gebelik için kan testi vermek istiyorum diye, sonra zaten seni kan bölümüne yönlendiriyor, ama kan sonuçları ertesi gün çıkıyor, ben 2 defa vermiştim ikisinde de öyle olmuştu yani
Anladim canim, çok şükür Rabbim sevindirdiBenim bu ay hepsinden farklıydı gerçekten kendini hissettirdi. 22 Temmuz yumurtlama oldu aynı gece çatlama da oldu. 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen çatladı artık. 22 temmuzu baz alırsam tam bir hafta sonra aksama kadar adet ağrısına benzer ağrım oldu ve 6 saat arayla iki kere akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Bugüne kadar ise kupkuruydum. Sonra 4 gün kala ovulasyonum koyulaştı benim çünkü adete yakın benim hep silik çıkar. Ama bugün 10 sn kadar sol kasığıma inanılmaz bi sancı saplandı nefesimi kesti diyebilirim. Birde kuzu hafif adet sancısı gibi ağrım var gelip gidiyor. Bugünde akıntım başladı biraz. Ama göğüsler de falan hiç birşey yok. Ama hangi gün tuttu bilmiyorum adetin 17 ve 19. Günleri oldu yumurtlama
Yarın sabah bi gitsem mi acaba . 3 gün olacak gecikme . Bat günü test negatif çıkmıştıBunu bende merak ediyorum ya ne olur ne olmaz diye aldım ben az once pazartesiye
Canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim maşallah❤❤Demekki erken döllenme..doktora gidince belli olucak
Ben de yaptım acaba sıvı tükettim ondan mı çıkmadı diye umut arıyorum meğersem zaten bebiş yokmuş ondan çıkmamışYok kız sıvı da tükettim bol bol regl 6 gün önceden erken gebelik testi bu