- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.741
Elimde kalmadi test artık regl gününde yaparım inşallah. Bu ay nasıl olsa olmaz ve olmuyor diye akışına bıraktım bu ay sonu taşınma var birdeHmm sabah ilk idrarla daha iyi çıkar o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde kalmadi test artık regl gününde yaparım inşallah. Bu ay nasıl olsa olmaz ve olmuyor diye akışına bıraktım bu ay sonu taşınma var birdeHmm sabah ilk idrarla daha iyi çıkar o halde
Aminn bütün çocuklarımıza sağlık versin, ilkinde tek seferde hamile kalmıştım üstelik inanamadık ikincinin bu kadar uğraştırmasına, çılgınca gelecek ama bir yanım istiyor, ikizlere rağmen tüplerimi bağlatmadım ama şuan gözüm karayken olursa olur, zaman geçerse daha da yapmam artıkYaa Allah bagislasin hepsini ama istemiyorsan korun yinede tedavi sonrasinda doğum yapip tekrar hamile kalan cok var. Vücut dogurganliga alisiyor çünkü bende 8 sene ara verdim aylardir korunmuyorum olmuyor mesela Cok ara verdim
Gönlündeki gibi olsun inşallahYa bitane olsun da ikincisi için Allah büyük araya kaç yıl girerse girsin artık
Hep hayalim 2 cocuktu ocak ayinda bile korunma ignesi yaptirdim ve 2 cocugum var sonrasinda bir anda karar verdik 3. Cocuga. Halen daha insanlardan tepki aliyorum ama istiyorumda sende istiyorsan durumun gücün sagligin varsa olabilirAminn bütün çocuklarımıza sağlık versin, ilkinde tek seferde hamile kalmıştım üstelik inanamadık ikincinin bu kadar uğraştırmasına, çılgınca gelecek ama bir yanım istiyor, ikizlere rağmen tüplerimi bağlatmadım ama şuan gözüm karayken olursa olur, zaman geçerse daha da yapmam artık
Allah razı olsun cümlemizinGönlündeki gibi olsun inşallah
Benim de çevremdeki herkes akıl sağlığımdan şüphe edecek diye endişe ediyorum en başta da annem benimle görüşmeyi kesecektir eminim. Ama dünyaya bir insan getirmek, çoğalmak, kalabalıklaşmak bana öyle muhteşem geliyor ki. Bir çocuk mu ailemize fazla gelecek diyorum, bilmem hormonlarım mı coştu bu ara Allah isteyen, bakabilen herkesin kucağını doldursun inşallahHep hayalim 2 cocuktu ocak ayinda bile korunma ignesi yaptirdim ve 2 cocugum var sonrasinda bir anda karar verdik 3. Cocuga. Halen daha insanlardan tepki aliyorum ama istiyorumda sende istiyorsan durumun gücün sagligin varsa olabilir
Ayağını sür kuzum ardinca ben geliyorummmmmmmmÇok şükür inşallah sağlıkla artar değerim aynen sıra sizde artık güzel haberlerinizi bekliyorummm
Yetiseceksinnn nisan annelerineAyağını sür kuzum ardinca ben geliyorummmmmmmm
Hadi inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir sabaha test yapacak mısın? Bat ne zaman?Evet canım hemen çıktı bir kaç dakika geçince iyice belirginleşti
Verdim canım 507 çıktı çok şükür AllahımaNiqu kan verdinmi aşko
Amin canım elimde test kalmadı yapmam regl gününe kadar daha reglime var 8-11 Ağustos gibiHadi inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir sabaha test yapacak mısın? Bat ne zaman?
Maşallah çok güzel bir değer regl ne zamandi canımVerdim canım 507 çıktı çok şükür Allahıma
Sağol canım.Regl 6 ağustos.Çok şükür.Sana kısmet olsun canımMaşallah çok güzel bir değer regl ne zamandi canım
Evet biliyorum canım takip ettim ovulasyon ben, 31 temmuz pazar, 1 ağustos pazartesi yumurtlama, 2 ağustos salı çatlama haftaya salı yani 9 ağustos da bat olması lazımKasettest bende yok olsa onu da yapardım yumurtlama gününü biliyor musun ben takip etmedim bu ay.
Erken döllenme mi canım aminSağol canım.Regl 6 ağustos.Çok şükür.Sana kısmet olsun canım
Bat olmasın bebis olsun inşallahEvet biliyorum canım takip ettim ovulasyon ben, 31 temmuz pazar, 1 ağustos pazartesi yumurtlama, 2 ağustos salı çatlama haftaya salı yani 9 ağustos da bat olması lazım
Demekki erken döllenme..doktora gidince belli olucakErken döllenme mi canım amin