- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.701
Ben hiç korunmadım pko var ama adetlerim düzenliNeden femara kullaniyosun ovulasyon testiyle denedin mi? Ben kürtajdan sonra 3 ay korundum marttan beri deniyorum
Hahaha kafayı yedik yemin ederimKendi testime bakmaktan kör oldum oturdum filtreyle çizgi arıyorum Allah beni bildiği gibi yapsın
NeysekiHahaha kafayı yedik yemin ederim
Ben görüyorumDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorumMucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
Kız inanasim gelmiyor niyeyseBen görüyorum
Benim de iki gün gecikti, aynı test aynı şekilde tek çizgi çıktıBu şekilde
Bu kimin testi?Durdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorumMucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
12.6 çıkmıştı canım pazartesi günü bat daha cuma günü canım ama kanamam oluyor ara ara sanki kimsayal gibiKaçtı ki ilk değerin
Yaaa12.6 çıkmıştı canım pazartesi günü bat daha cuma günü canım ama kanamam oluyor ara ara sanki kimsayal gibi
Ben de görüyorum canım :) bat ne zamandı seninDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorumMucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
İnşallah canım bakalım bekleyelim cumartesi günü zaten doktora gideceğim o zaman zaten değerim düşmüş olurYaaainşallah kimyasal falan değildir
Sen sabah ilk idarlami yaptın yoksa benim gibi akşam üzeri miBenim de iki gün gecikti, aynı test aynı şekilde tek çizgi çıktı
Benim testim canımBu kimin testi?
Bat 8-11 Ağustos arası canımBen de görüyorum canım :) bat ne zamandı senin
Ayy bende cok cok silik gördüm ahahaja hepimiz hamile kaldıkBenim testim canım
Yaaa bende gördüm cizgiDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorumMucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
Akşam üzeri yaptım, çizgi aradım ama eşim dalga geçti bembeyaz bu diyeSen sabah ilk idarlami yaptın yoksa benim gibi akşam üzeri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?