- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.601
Kese gözüktüğü zaman belli olur sanırım, Rabbim hayırlısını versinahh ah erkek çocuklar işte :) Allahım sağlık versin hepsine bize de güç ve sabır :) kardeş fikri bizimkini de çok heycanlandryo inşallah güzel olcak herşey inanıyoruz. bakalım bu seferki senin tek mi :)) ne zaman belli olur acaba tek çift durumu
Amiin inşallahaaa sizin adınıza çok sevindim gerçektenn şimdi öğrendim bu mesajınızla Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallahhh canımm
Bugün tam 8 ay olduCanım kürtaj mı oldun kaç ay oldu
Ne kadar cok var. Bu ay rahim filmi çekilecek varmı ben cumartesikızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Yok canım zaten kalp atışları yoktu malesef, 1-2 güne düşük olacakmis zatenAyy aynı benim gibi olmuşsun benimde kanama alanım vardın iğne kullanmamış mıydın
Evet üçüzlerin devam etmesi biraz sıkıntılı, Rabbim hayırlısını nasip etsinkuzenim de aşılamayla 3 ten 2 ye 2den bire düştü :) nadir de olsa oluyor ama devam etmesi zor :) sağlık olsun ya
Dinlenebilirsiniz bence daha çok sperm toplanmış olur o zamana :)evet pik değil henüz adet sonrası 13. gunumdeyim. 28 gun. adet döngüm. muhtemelen ıkı gune pik yapar, bugün dınlenip sonraki günler her gun mu denesem yoksa her gune devam mı etsem bilemedim
ağlamak güzeldir, ruhu yıkar,arındırır..
biz buralardayız her zaman, anlata anlata rahatlar insan...ve anlatamadığı her şey içinde birikir ve başka şeylere sebep olur..
paylaşmak için buradayız..
yeterki az stres bol bebiş olsun
ağzın bal yesin : DGelecek gelecek ben hep temmuz Ağustos aynı bereketli hissederim. Zaten baktığımızda da mart-nisan aylarında doğum patlaması oluyorbu ay alırız güzel haberini inşallah
Canım bu sabah bende çok ağladım durduk yere dün bütün arkadaşlarım geldi hepsi çocuklu hepsi aynı dönemde doğurdu ben yanlarında sap gibi sabah kalktım ağlamaya başladım
Bekliyorum bakalım normalde 30 31 günde bir adet olurum geçen 32. Gün lekelenme denemeyecek kadar az kanama oldu 3 gün sürdü 35. Gün adet olmaya başladım. Bu ayda 35. Günü bekleyeceğim belki de erken yaptım testi. Ya da yine kendimi avutuyorumumudumuzu kaybetmiyoruz inşallah hayırlısı olacak hakkımızda canım
:egzersiz yapın bol bol. Bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor dolaşımla beraber rahime ulaşan oksijen ve besin arttığı için.sanırım yarına yumurtlama olacak gibi duruyor :)
tamamdır dansa devam o zaman :):egzersiz yapın bol bol. Bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor dolaşımla beraber rahime ulaşan oksijen ve besin arttığı için.
Gerçekten mi benim 4 ay olacak kafayı yicem 3 aydır femara kullanıyorum bi şey olduğu yok siz femara kullandınız mıBugün tam 8 ay oldu
Kuzum nasipte varsa olur bu ay olmadı diğer ay olur inşallah dua edelim hayırlısıyla sağlıkla gelsin diyeBekliyorum bakalım normalde 30 31 günde bir adet olurum geçen 32. Gün lekelenme denemeyecek kadar az kanama oldu 3 gün sürdü 35. Gün adet olmaya başladım. Bu ayda 35. Günü bekleyeceğim belki de erken yaptım testi. Ya da yine kendimi avutuyorumhoş yumurtlama günleri de boş geçti benimki baya zor
Aynen verdim pazartesi 12.6 çıktı değerim birazdan yine gideceğim bakalım nasıl çıkacakAmiin inşallahsizinle hemen hemen aynıydı yumurtlamamiz kan verdiniz mi
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bende gidicem eşimi bekliyorumAynen verdim pazartesi 12.6 çıktı değerim birazdan yine gideceğim bakalım nasıl çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?