- 1 Nisan 2022
- 12.532
- 15.405
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.581
Amin.Olmayanlara nasib olsunsizi takip ediyordum çok istiyordunuz hayırlısı olsuunn çok mutlu oldum sizin adınızaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.Olmayanlara nasib olsunsizi takip ediyordum çok istiyordunuz hayırlısı olsuunn çok mutlu oldum sizin adınızaa
Bence umut var
Canım kürtaj mı oldun kaç ay olduNadir de olsa olabiliyor ben üçüz hamile kalmıştım üç ayrı keseydi üç kere yumurtlamisim
Ayy aynı benim gibi olmuşsun benimde kanama alanım vardın iğne kullanmamış mıydınİki kese vardı gelisimi gayet güzel olan üçüncü kese de yeni oluşmuştu ama o sonradan kayboldu gitti diger keselerde de kalp atışını duyamadik kanama alani vs olmuştu. 7+6da kürtaj olmak zorunda kaldım
Teşekkür ederim canımGeç döllenme geç yumurtlama olursa ve döllenirse ona deniliyor :)
Sağlıklıyız şükür canım, baktık olmadı diğer ay için çalışmalara devam edeceğiz. Umut hep var, sadece doğru zamanını bekliyor bebişler bence. Üzme canını, stres hep zarar biliyorsun. Burada hepimiz aynı noktadan bağlıyoz birbirmize. Ne zaman istersen yaz etiketle konuşuruz. Herkes birbirine yardımcı oluyor burası o anlamda çok iyiUmut etmeye bile korkuyorum sanki, teşekkür ederim desteğiniz için
Benim gerçek hayatımda çocuk istediğimizi bilen annem ve kız kardeşimden başka kimse yok ve onlarla da böyle konuları konuşmuyoruz pek. Dertleşbileceğim hiç bir arkadaşım yok, eşimin de üzüldüğümü görmesini istemiyorum o daha çok üzülüyor bu sefer çünkü sizlerin hiç birini tanımıyorum ama yazdığınız bir mesajı okumak bile iyi hissettiriyor iyi ki katılmışım bu foruma
Umut her zaman var canım hiç canını sıkma içini ferah tut hep. Zamanını bekliyordur canım bebeğin gelmek için hiç canını sıkma her zaman herşey olacağı günü bekliyor hayırlısıyla olacak ben inanıyorum dua ediyorum senin adına Güzel yüzünü hiç asma canım evrene kötü mesajlar verme Hayırlısıyla olacak inşallahUmut etmeye bile korkuyorum sanki, teşekkür ederim desteğiniz için
Benim gerçek hayatımda çocuk istediğimizi bilen annem ve kız kardeşimden başka kimse yok ve onlarla da böyle konuları konuşmuyoruz pek. Dertleşbileceğim hiç bir arkadaşım yok, eşimin de üzüldüğümü görmesini istemiyorum o daha çok üzülüyor bu sefer çünkü sizlerin hiç birini tanımıyorum ama yazdığınız bir mesajı okumak bile iyi hissettiriyor iyi ki katılmışım bu foruma
Çatlama günüm dündü .çalışıyorux bakalım sonra da bekleme aşaması olcak. Döngü aynı hep. Çift çizgi gelirse artık süper olacakTeşekkürler tatlım sende durumlar nasıl?
Sağlıklıyız şükür canım, baktık olmadı diğer ay için çalışmalara devam edeceğiz. Umut hep var, sadece doğru zamanını bekliyor bebişler bence. Üzme canını, stres hep zarar biliyorsun. Burada hepimiz aynı noktadan bağlıyoz birbirmize. Ne zaman istersen yaz etiketle konuşuruz. Herkes birbirine yardımcı oluyor burası o anlamda çok iyi
Umut her zaman var canım hiç canını sıkma içini ferah tut hep. Zamanını bekliyordur canım bebeğin gelmek için hiç canını sıkma her zaman herşey olacağı günü bekliyor hayırlısıyla olacak ben inanıyorum dua ediyorum senin adına Güzel yüzünü hiç asma canım evrene kötü mesajlar verme Hayırlısıyla olacak inşallah
test yaptım bugün negatif ama hesaplayınca daha 14 gün bile olmamış erken yapmışım yani adet olmazsam tekrarlayacağımİnşallah hepimiz gebeyizdir ne güzel olurdu ya :))
Sağdaki t ise pik gözükmüyor ama tamam mı devam mı kısmı size kalmış tabikızlar selam, ovulasyon testi bugün bEki Görüntüle 3106896 u şekilde dün gece ve önceki gece değerlendirildi. sizce bugün dinlenmeli miyiz yoksa yola devam mı :)
Gelecek gelecek ben hep temmuz Ağustos aynı bereketli hissederim. Zaten baktığımızda da mart-nisan aylarında doğum patlaması oluyor bu ay alırız güzel haberini inşallahÇatlama günüm dündü .çalışıyorux bakalım sonra da bekleme aşaması olcak. Döngü aynı hep. Çift çizgi gelirse artık süper olacak
evet pik değil henüz adet sonrası 13. gunumdeyim. 28 gun. adet döngüm. muhtemelen ıkı gune pik yapar, bugün dınlenip sonraki günler her gun mu denesem yoksa her gune devam mı etsem bilemedimSağdaki t ise pik gözükmüyor ama tamam mı devam mı kısmı size kalmış tabi
ağlamak güzeldir, ruhu yıkar,arındırır..Tam ağlamam durdu diyordum bu sefer de mesajınıza ağlıyorum çok teşekkür ederim
Çok haklısınız
kuzenim de aşılamayla 3 ten 2 ye 2den bire düştü :) nadir de olsa oluyor ama devam etmesi zor :) sağlık olsun yaŞuan üçüzlere hamile değilim ama bu sabah pozitif gördüm kan vermedim henüz:)
Canım bu sabah bende çok ağladım durduk yere dün bütün arkadaşlarım geldi hepsi çocuklu hepsi aynı dönemde doğurdu ben yanlarında sap gibi sabah kalktım ağlamaya başladımTam ağlamam durdu diyordum bu sefer de mesajınıza ağlıyorum çok teşekkür ederim
Çok haklısınız