- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.621
Neden femara kullaniyosun ovulasyon testiyle denedin mi? Ben kürtajdan sonra 3 ay korundum marttan beri deniyorumGerçekten mi benim 4 ay olacak kafayı yicem 3 aydır femara kullanıyorum bi şey olduğu yok siz femara kullandınız mı
Hadi inşallahh yüksek yüksek değerlerle gelin bizeBende gidicem eşimi bekliyorum
Yüksek yüksek sonuçlarla gelin inşallahAynen verdim pazartesi 12.6 çıktı değerim birazdan yine gideceğim bakalım nasıl çıkacak
Siz de yüksek sonuçlarla dönün inşallahBende gidicem eşimi bekliyorum
Ben de bu ay ilk kez kullandım telefondan uygulamayla takip ediyordum oraya göre 4 gün önce yumurtlama gördüm ama gün aşırı ilişkiyle de yumurtlamaya denk geleceğini düşünüyorum çünkü spermler iki gün canlı kalıyorlar tabi yine de kesin yumurtalama gününü bilmek iyi oluyor benceKızlar ovülasyon testi yapıp yapmamakta çok kararsızım. Ovulasyon testi yapsam mı? Yoksa hiç yapmadan 2 gün bir ilişki mi yapsam? Sizce hangisi mantıklı?
İnşallahSiz de yüksek sonuçlarla dönün inşallah
Yaptım ama şimdi yaptımAmin kuzum..yap için rahatlasın
Olsun kuzum.Ben çok gördük bu tek çizgileri..ama pes etmedim.şükür etdim..çok dua et olucak kuzumYaptım ama şimdi yaptımtek çizgi
Yarın sabah ilk idrarla da deniyecem bakalımOlsun kuzum.Ben çok gördük bu tek çizgileri..ama pes etmedim.şükür etdim..çok dua et olucak kuzum
Dene kuzumYarın sabah ilk idrarla da deniyecem bakalım
Adetleriniz düzenli miYarın sabah ilk idrarla da deniyecem bakalım
Evet 28 günde bir muhakkak olurdumAdetleriniz düzenli mi
Gün içerisinde sıvı alımı çok olduğu için bhtc hormonunu düşuruyormus o yüzden sabah ilk idarrla yapın deniliyor umut isteSizce fark olur mu sabah idrarıyla gün içindeki idrar arasında kızlar
İnşallahh canıımmYüksek yüksek sonuçlarla gelin inşallah
benim de negatif ama daha 4 gün var bata erken mi test için yaYarın sabah ilk idrarla da deniyecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?