- 5 Temmuz 2022
- 2.093
- 3.075
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.261
Testte çatlama olduğu görülüyor yalnız tamamen emin olmak için catlamadan 7-8-9 gün sonra progesteron kan tahlili yaptırabilirsiniz.Bana bugün de yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İlk eklediğim dünki testti yumurtlama olmuştu.
İkinci eklediğim bugün. Sanırım artık yumurtlama değil.
Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlamam gerekiyor?
Sen aldiginda bende favorilemistim sonra bi baktim 3 gunde fiyatlar firlamis ve halen aynıEvet 30-40 anlarım koyarsın üstüne nerdeyse %100 fiyat koydular üstüne
Canim yumurtan catlamis :)
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki son olarak bugünü de değerlendirmemiz gerekir mi?Testte çatlama olduğu görülüyor yalnız tamamen emin olmak için catlamadan 7-8-9 gün sonra progesteron kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Evet mutlaka değerlendirin. Hatta mümkünse gün aşırı devam edin değerlendirebildiginiz kadarCevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki son olarak bugünü de değerlendirmemiz gerekir mi?
Normalde gün aşırı olmasına dikkat ediyordum. Fakat dün yumurtlama olunca değerlendik, ondan önceki günde değerlendirmiştik. Bugünle 3 gün olacak emin olamadım ondan sormak istedimEvet mutlaka değerlendirin. Hatta mümkünse gün aşırı devam edin değerlendirebildiginiz kadar
Bende şuan yapmıcam 5 gün önce dayanamayıp yaptım negatif çıktıMerhaba canım bir kaç gün sonra ben soracaktım aynı bu soruyubenim sanki yumurtlama döneminde olduğu gibi kasıklarım hafif hafif ağrıyor acaba psikolojik mi bilmiyorum ♀ Test yapmadım bi 10 gün de yapmayı düşünmüyorum negatif görürsem diye
İyi yaptın yorucu oluyor diye gün aşırı olmasti iyi ama yumurtlama zamanı tabi dikkat etmek lazımNormalde gün aşırı olmasına dikkat ediyordum. Fakat dün yumurtlama olunca değerlendik, ondan önceki günde değerlendirmiştik. Bugünle 3 gün olacak emin olamadım ondan sormak istedim
Bı fikrim yok hiç yaşamadım ama yerleşme olabilir, inşallah erken gelen adet değildirArkadaşlar adetime 5 gün var şuan 23 günümdeyim ve kahverengi cok az lekem geldi
Ne olabilir sizce
Tamamdır çok teşekkürler. Ovulasyon testini ilk defa yapıyorum o yüzden çok iyi oldu bilgilendirmenizİyi yaptın yorucu oluyor diye gün aşırı olmasti iyi ama yumurtlama zamanı tabi dikkat etmek lazımbu akşam olmasa bile sabah değerlendirin bence
Bana sorarsan sanki adetBı fikrim yok hiç yaşamadım ama yerleşme olabilir, inşallah erken gelen adet değildir
Rica ederim ben de çok bilgili değilim ama öğrendiğim bunlar eksik bisey varsa arkadaşlar yazar mutlakaTamamdır çok teşekkürler. Ovulasyon testini ilk defa yapıyorum o yüzden çok iyi oldu bilgilendirmeniz
Yine de kendini adete odaklama 5 gün erken bi süre. 6 aydir duzenliymiş daha 5 gün var inşallah gebeliktirBana sorarsan sanki adet
Eğer adetse çok sinirim bozulur
Cünkü son 6 ay adetim hep 28 günde bir geldi
Hiç ümidim kalmadı şuandaYine de kendini adete odaklama 5 gün erken bi süre. 6 aydir duzenliymiş daha 5 gün var inşallah gebeliktir
Silindiği çatladığını gösteriyor canımBana bugün de yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İlk eklediğim dünki testti yumurtlama olmuştu.
İkinci eklediğim bugün. Sanırım artık yumurtlama değil.
Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlamam gerekiyor?
Adetse bile üzülmeHiç ümidim kalmadı şuanda
İnşallah yerleşmedir
Canım yerleşme de olabilir, normal adetten 2-5 gün önce olurmuş yerleşme kanaması bir doktor öyle diyorduArkadaşlar adetime 5 gün var şuan 23 günümdeyim ve kahverengi cok az lekem geldi
Ne olabilir sizce
İnşallah kesilir bu kanama ve o iki çizgiyi görürümAdetse bile üzülmeburada birbirimizi motive ettiğimizi düşünüyorum. Bence güç veriyoruz birbirimize. Bu ay olmasa bile gelecek ay inşallah haberleri alırız
Evet çok azCanım yerleşme de olabilir, normal adetten 2-5 gün önce olurmuş yerleşme kanaması bir doktor öyle diyordu
benim de öyle şuan ya acaba var mıdır?Kasık ağrılarım çok fazlaydı şuan da da çok hafif var göğüs ucu hassasiyeti var biraz başka bi belirti yok şimdilik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?