- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.301
Daha güzel olur umarımBen de geçen aylarda öyle bir süpriz hayali çok kurmuştum ama kısmet olmadı, daha güzeli hazırlanıyordur inşallah bizler için de
Aslında üzülmek de yanlış
Senelerce bu hasreti çeken var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha güzel olur umarımBen de geçen aylarda öyle bir süpriz hayali çok kurmuştum ama kısmet olmadı, daha güzeli hazırlanıyordur inşallah bizler için de
Ceyranda kalmış olabilir misin? nefes aldıkça batma bıçak kesiyor hissi varsa sorun ciğerlerle alakalı olabilir..Ay kızlar ya benim göğüslerim çok garip yani göğüs kafesimden başlıyo sanki ağrı sırt üstü yatınca böyle içten derinden gelen bi ağrı var dokununca sıkınca acıma değil de zaten çok küçüklerdir öyle bi şişme büyüme yok ama anlayamadım sanki böyle göğüs kafesim ağrıyo arada ucuna bi hassasiyet geliyo regl zamanı falan yaşamam göğüs hassasiyeti pek tanıdık değil o yüzden hiç biraz korkuyorum
Ay evet bitanem benimde ilk bebiş olucak nasipse eğer Yaşınız kaçç?? Ben 27 yaşındayımÇok erken yapmışsın canım ya işte bende ondan korkuyorum evet Allah nasip ederse ilk bebiş olacak sizinde mi ilk
Umarım hepimize hayırlısıyla sağlıkla gelirAy evet bitanem benimde ilk bebiş olucak nasipse eğer Yaşınız kaçç?? Ben 27 yaşındayım
İnşallahUmarım hepimize hayırlısıyla sağlıkla gelir
Benimde 25 inşallah aynı zamanda alırız mutlu haberiAy evet bitanem benimde ilk bebiş olucak nasipse eğer Yaşınız kaçç?? Ben 27 yaşındayım
Arkadaşıma geldim ovü testi varmış yaptım yumurtlamamın geçmiş olması gerekiyo sizce geçmiş mi
Bende öyleydim diyet yapmiyordum spor yapmiyordum şimdi hepsine basladimartık ben de yapmıyorum test Dr Ayşe Duman takıntı haline getirmeyin test yapmayın sevişmenin tadını çıkarın diyor,ancak reglim baya bir gecikirse 7 gün falan o zaman test yapmaya karar verdim,çünkü daha önce 6 gün gecikip ertesi gün regl olmuştum.testin negatif olması baya üzmüştü.kendimizi rahatlamamız lazım bence en çok mesela hamile kalmama engel olur belki diye spor yapmıyordum ama artık başladım,yüzmeye de başladım bugün,olacaksa her türlü olur diyorum.
1 tane var ama o da uzaktaHerkes bir değil ama senin annen istisnalardan biri demek ki. Görümcen de yoksa kafan rahattır benim 3 görümce var
Aynısıni 3 gün önce yaşadım gittikçe şiddetleniyor İnşallah hamileyizdirAy kızlar ya benim göğüslerim çok garip yani göğüs kafesimden başlıyo sanki ağrı sırt üstü yatınca böyle içten derinden gelen bi ağrı var dokununca sıkınca acıma değil de zaten çok küçüklerdir öyle bi şişme büyüme yok ama anlayamadım sanki böyle göğüs kafesim ağrıyo arada ucuna bi hassasiyet geliyo regl zamanı falan yaşamam göğüs hassasiyeti pek tanıdık değil o yüzden hiç biraz korkuyorum
Bende tam emin değilim sabah test yapmıştım çift çizgiydiinşallah. siz gebe misiniz?
Ya bana ilk defa oldu ve devam ediyor 3 gündürbana da oluyor kasıklarım geriliyor yumurtlamada
Evet canım ikisinde de var sanırım sormadım ama var işte bu pko değil diyor önemli olan hormonlar adet düzeni kıllanma vs olmasıCanım benimde öyle çıktı adetler düzenli kilom yok ama ultrasonda pko var senin Her iki overde de kistler mi var doktor ne dedi sana
Kuzum listedeki herkese ekledim listede olmayan fakat hamilelik haberlerini verenler var onları ekleyemedim bat tarihlerini yazmamışlardıturuncu agac canım çoğu kişi hamileliğini yazdı ama sen işaretlemedin işaretlermisin onlara soru sormamız açısından
DüzelttimKızlar benım bat 30 agustos yazmıştım 3 değil
A a a a hayırlı olsun kuzumAşk olsun ilk benimmm 27 temmuzda öğrendim hayırlı olsunnnn