- 1 Ağustos 2022
- 371
- 1
- 393
- 18
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.061
Beklemeden böyle olduysa pozitif gibi duruyor yarın ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz. Tebrikler❤Merhabalar, artımed gebelik testi nasıl yanlişlik olmaz degil mi, bugün bat test yaptimEki Görüntüle 3106190
Rabbim yarim biraktigi sevinci biran önce tekrardan yasatip tamamina erdirmeyi nasip etsinYok kuzu olsam bağıra çağıra burda ilan ederdim heraldeilk gebeliğim ne yazıkki düşükle sonuçlandı 3 ay önce kaybettim o belirtilerimi bildiğim için buradaki arkadaşlara yardımcı olayım dedim
Aynen katılıyorum canımRica ederim canım ne demek
Anladım canım inşallah son denemendir inşallah tutmuşturBeklemek biraz zor bende çok sabırsızım ama en azından negatif görüp üzülmemek için beklemek en iyisi böyle sohbet etmek yazılanları okumak en azından günlerin geçmesine yardımcı oluyor yoksa hiç sabredemezdim
Hemen mi çıktı eğer hemen çaktıysa tebrik ederim
Maşallahh hayırlı olsun
Beklemeden böyle olduysa pozitif gibi duruyor yarın ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz. Tebrikler❤
Hepinize çok teşekkür ederim herkes cevap verdi ve cevapların hepsi çok olumlu çok sevinçli ve mutluyum inşallah vardır Allah razı olsun amin inşallahAha o zaman tebrikler hamilesiniz,iğne etkisi falan değil, saglikli gebelik olsun inşaallah
Amin inşallah hepimiz bir an önce o mutluluğu tadalımRabbim yarim biraktigi sevinci biran önce tekrardan yasatip tamamina erdirmeyi nasip etsin
Valla kuzum sürekli belirti arıyorum ama bence benimkiler psikolojikAynen katılıyorum canımsende belirti falan var mı, benim bazen sol bazen de sağ kasığımda ağrılar oluyor ve ani hareket ettiğimde başım dönüyor gibi oluyor, çok uyku halim de var. Belki de psikolojiktir tüm bunlar bilemiyorum
Kızlar yok mu yardımcı olabilecekAy kızlar bana bir yardımcı olur musunuz, göğüs hassasiyeti denen şey böyle göğüs kafesinde ağrı gibi his yapabilir mi sanki böyle iman tahtası denen yer var ya oramda da ara ara ağrı oluyo :/
dil altı doğru olan zaten, sabit gitmesi ve artması guzel :) 3 gunumuz kaldı:)) ne zamandır ates olcuyorsunuz gecmısı bılmek ve normal adet atesınızı de bılmek daha dogru bilgi veriyor5 ağustos batım hala yüksek seyrediyor 36.9du bu sabah, dil altı ölçüyorum bu arada koltuk altı falan değil de
ay baya baya bebiş var orda hayırlı olsun:))Merhabalar, artımed gebelik testi nasıl yanlişlik olmaz degil mi, bugün bat test yaptimEki Görüntüle 3106190
çok dikkat ettimSıvı alımına dikkat ettiniz mi benim çok etkilemişti idrarımın dilüe olması çıkan sonucu
Eğer bende pozitif görürsem bir gün bende inanamayacağımEvet beklemeden cikti, tesekkur ederim ama inanamıyorum nedense
Canım cevap vermek isterdim ama hicbir bilgim yok ben de öyle bi farklılık olmadı çünküKızlar yok mu yardımcı olabilecek
Evet tatlım ben aldım 150 TL ye bir iki gün sonra bi baktım 289 TL olmuş ben şokBu ay senin o jelden alcaktim cok pahalanmis yaadoktora para ver ovulasyonlara ver letu ya para ver vitaminlerimde bitti almam lazim onlarda ekstra battık anacim cocuk pesinde gebelik testlerini saymiyorum
Kuzum mfk simla surup siparisi vermistim miraç a 13 temmuzda sistemden msjda geldi ve ucreti cekilmisti simdi aradilar yeni görmüşlerEvet tatlım ben aldım 150 TL ye bir iki gün sonra bi baktım 289 TL olmuş ben şokben quenzim q 10 başlayacağım eylülde folik + d vit + q10 ekim reglinden sonra da çalışmalara başlarız inşallah. Her şey çok pahalı artık
289 nedir yaEvet tatlım ben aldım 150 TL ye bir iki gün sonra bi baktım 289 TL olmuş ben şokben quenzim q 10 başlayacağım eylülde folik + d vit + q10 ekim reglinden sonra da çalışmalara başlarız inşallah. Her şey çok pahalı artık
Peki yaptığı dönemde Ben günün hangi saatinde yaparsam yapayım testte de pik oldu zaten saate çok dikkat etmedim açıkçası ama hepsinin neredeyse prospektuste farklı yazıyorSabah yapilan testler idrar koyu oldugu icin lh icin skntili. Gece yapilan testlerde vücutta sivi alimi oldugu icin gun boyu o yuzden yanlis cikarabilir. Zaten o yuzden deniliyor. Lh hormonunun vucutta yukseldigi ve catlasa dahi yumurtanin hemen dusmedigide söz konusu. Geçen ay catlama oldu yumurtamda doktor takibiyle ve ben o yoğun akintiyida gordum lekeli sekilde onun bir gun oncesi ve 2 gun sonrasi lh hormonum 2 gün daha pikti meselaArkadasin dedigi saattede yanlislik yok senin dedigin saattede yanlislik yok. Doktor bana kagidi verdiginde ( profoser inferlite ve tup bebek uzmani) dedimki hocam ben sabah kalkiyorum ilk degil sivi alimina dikkat edip 2. İdrarla yapiyorum lh testini dedigimde her gun saatlerin hemen hemen ayniysa bi problem olmaz dedi. Yani vucuda cok sivi alip gün sonu yada sabah ilk idrar olmadiktan sonra sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?