- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.021
120 TL ydi 160 yapmışlar demekki, temmuzdan sonra zam olacak demişlerdi de çok fazla yapmışlar ya, neyse minnakkurabiyeler sayfasından alayım o daha mantıklı sanki :)Ben en son geçen ayın 15inde bir gebenin günlüğüne fiyat sordum 160₺ dediler, trendyoldan innovita aldım yani minnakkurabiyelerin sattığı 30 ovülasyon 5 gebelik hatta bir kaç tane fazla gönderiyorlar 125 ödedim
Cevap için ayrıca teşekkürlerBen en son geçen ayın 15inde bir gebenin günlüğüne fiyat sordum 160₺ dediler, trendyoldan innovita aldım yani minnakkurabiyelerin sattığı 30 ovülasyon 5 gebelik hatta bir kaç tane fazla gönderiyorlar 125 ödedim
Bende innovita aliyorum genelde gerckten cok begeniyorum lh testlerini 20 li aldim 94 lira120 TL ydi 160 yapmışlar demekki, temmuzdan sonra zam olacak demişlerdi de çok fazla yapmışlar ya, neyse minnakkurabiyeler sayfasından alayım o daha mantıklı sanki :)
Aminn canimm allah razi olsun. Senin de bebegin hayirli olsun insallahhöyle hemen üzme canım kendinizi lütfen bu dönemler stresli dönemler ama arkadaşa soruyorum o dönemler bile çok güzel hislermiş diyor inşallah kavuşursunuz bebişinize rabbim çok aratmadan kavuştursun inşallah
Teşekkür ederimTebriklerrrr
Canim cektinmi resimlerini atsaydin keske degerlendirirdik. Belki adetten sonra yumurtlama gördün. Kacinci gunler koyuydukızlar selam nasılsınız?
istanbuldan döndüm her sayfayı okuyamadım ama sanırım aramızda hamileler var :)
hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagınıza almak nasip olsun inşallah
ben ovulasyon testi yapmaya basladım adetten hemen sonra iki çizgi eşit derecede koyu olmasa da koyuya yakın en azından belirgindi 2 gün üstüüste , normalde bugun ya da yarın ovulasyon gunum 28 gunde bır regl oldugum ıcın 14. gunde ovulasyon olmalıyken dün ve onceki gun ovulasyon testinde nerdeyse hiç çizgi yoktu sizce neden böyle bişey oldu yumurtlayamadım mı acaba :)
Hatırlamıyorum maalesefİki sayfanın da test fiyatlarından bilginiz var mı peki
İnşallah canımTamam insallah cok tesekkur ederim
ayy insallah ilk defa boyle bir sey duydum sizden duygulandiminsallah benimledir
Herhangi bir kitle vs yok zaten cok temas da edemiyorum asiri hassas su an. Ya insallah agzinizdan bal damliyor
Rica ederim canım ne demekCevap için ayrıca teşekkürler
Allah razi olsun cok ictensiniz enerjinizi taa buradan hissettimİnşallah canım❤ kendini strese sokma ❤❤
5 ağustos batım hala yüksek seyrediyor 36.9du bu sabah, dil altı ölçüyorum bu arada koltuk altı falan değil debat ne zamandı tam olarak?
Senden de Allah razı olsun canım❤❤Allah razi olsun cok ictensiniz enerjinizi taa buradan hissettimAllah gonlunuzdekini en guzel sekilde nasip etsin
kızlar selam nasılsınız?
istanbuldan döndüm her sayfayı okuyamadım ama sanırım aramızda hamileler var :)
hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagınıza almak nasip olsun inşallah
ben ovulasyon testi yapmaya basladım adetten hemen sonra iki çizgi eşit derecede koyu olmasa da koyuya yakın en azından belirgindi 2 gün üstüüste , normalde bugun ya da yarın ovulasyon gunum 28 gunde bır regl oldugum ıcın 14. gunde ovulasyon olmalıyken dün ve onceki gun ovulasyon testinde nerdeyse hiç çizgi yoktu sizce neden böyle bişey oldu yumurtlayamadım mı acaba :)
İnşallah adet olmam da gebeyimdirBende innovita aliyorum genelde gerckten cok begeniyorum lh testlerini 20 li aldim 94 lira
Ay inşallah canım öneririm ama inşallah gerek kalmazİnşallah adet olmam da gebeyimdirama olursa adet olursam ben de innovita başlıcam bakalım
Hemen baktım gerçekten daha uygunmuşRica ederim canım ne demekben çok memnunum çok hassas ve net gösteriyor
Trendyoldan almanı tavsiye ederim kendi sayfalarına göre daha uygun
Yok canım, birgebenin günlüğü sayfasından aldım 2 defa, ilkinde olmadı şimdi 2. Denemem. Bende pcos var adetlerim de Düzensiz o yüzden ovulasyon testi benim için çok önemli. Yumurtlama ve çatlaması gördüm, çatlama ya göre haftaya salı beklenen adet tarihim, ama inşallah beklememAy inşallah canım öneririm ama inşallah gerek kalmazilk ovülasyon denemeniz mi
İnsallahhSenden de Allah razı olsun canım❤❤Sana da en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim hepimize de inşallah ❤❤
Yemediğimiz gol kalmadıbitliKedi yapmisti daha once onunkide cok koyu cikmisti bende 3 aydir adete yakin yapiyorum benimkide öyle cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?