- 25 Aralık 2014
- 227
- 149
- 36
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.981
Turuncu Agac benide eklermisin bat 13 agustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun bu iğne etki değil böyle olmaz yani iğne etkisi Bir de 14 gün geçmiş rahat ol 30-40lı bir şeydir hcg tahminimce Bir de yumurtan hangi taraftaydı o tarafta mı ağrı vardı göğüs hassasiyeti var mı
Çok teşekkür ederim inşallah vardır Allah olmayan herkese nasip etsin ❤Canim hayirli olsun saglikla al kucagina
Solda 29 sağda 16 mm vardı sol kasığım çok ağrıyordu göğüslerimde ağrıyorCanım hayırlı olsun bu iğne etki değil böyle olmaz yani iğne etkisi Bir de 14 gün geçmiş rahat ol 30-40lı bir şeydir hcg tahminimce Bir de yumurtan hangi taraftaydı o tarafta mı ağrı vardı göğüs hassasiyeti var mı
Teşekkür ederim canimHayırlı olsun canım
Buradaki mesajlari da okuyorum. Okudukca daha cok stres oluyorum. Maalesef gebelik oyle iki ay oncesine kadar zannettigim gibi kolay bir sey degilmis hatta cok cok zor bir sey mucize yaniBiraz zaman verin kendinize.
Bende denemiştim benimki nerdeyse yoktu aşırı siliktiBu arada aşkolar adetliyken Lh nasil cikiyor diye bi bakiyim dedim sabah 2. İdrarla sivi alimi olmadan M melek076 Childdevelopment G Gzmyts53
Canim bu arada benim bat i 5 agustos olarak duzenleme sansin var mi?kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Canım bilemeyiz ki illa adet olcak diye bir şey yok. Belirtiler ikisine de yorulabilir. Regl olana kadar umut varArkadaslar sadece sol gogus agrisi ve hassasiyeti var cok yogun bir sekilde. Su andan itibaren adete 3 gun kaldi. Adet belirtisidir degil mi?
Belli olmuyor ya adet belirtileri hamilelikle çok benzermişArkadaslar sadece sol gogus agrisi ve hassasiyeti var cok yogun bir sekilde. Su andan itibaren adete 3 gun kaldi. Adet belirtisidir degil mi?
Evet ama tek tarafli gogus agrisi tanidik degil benim icin. Normalde her ikisinde de olurdu hassasiyet. Acikcasi acaba bir rahatsizlik vs mi diye de dusunmeye basladim bunlardan haric ilk defa boyle olduCanım bilemeyiz ki illa adet olcak diye bir şey yok. Belirtiler ikisine de yorulabilir. Regl olana kadar umut var
KeskeeeBelli olmuyor ya adet belirtileri hamilelikle çok benzermiş
aha bizim tez çürüdü desene:) ah işte umut dünyası napalımBu arada aşkolar adetliyken Lh nasil cikiyor diye bi bakiyim dedim sabah 2. İdrarla sivi alimi olmadan M melek076 Childdevelopment G Gzmyts53
Hamileligini bu sekilde anlayanlarda var ama ben 3 aydir yapıyorum ovulasyon ve adetime yakin koyulasma tekrar oluyor.aha bizim tez çürüdü desene:) ah işte umut dünyası napalım
Sanmam canım kötü bir rahatsızlık olduğunu adet olursan elle bir kontrol et memeni ya da doktoruna danış için rahat etsin. Içini rahat tut lütfen.Evet ama tek tarafli gogus agrisi tanidik degil benim icin. Normalde her ikisinde de olurdu hassasiyet. Acikcasi acaba bir rahatsizlik vs mi diye de dusunmeye basladim bunlardan haric ilk defa boyle oldu
bitliKedi yapmisti daha once onunkide cok koyu cikmisti bende 3 aydir adete yakin yapiyorum benimkide öyle cikiyorBende denemiştim benimki nerdeyse yoktu aşırı silikti
Canım üzme kendini boş yere benimde adete 3 gün var sadece sağ göğsümde sızlama ve hassasiyet var bazen olur öyle inşallah bebeğin seninledir adet gelene kadar umut hep var ❤Evet ama tek tarafli gogus agrisi tanidik degil benim icin. Normalde her ikisinde de olurdu hassasiyet. Acikcasi acaba bir rahatsizlik vs mi diye de dusunmeye basladim bunlardan haric ilk defa boyle oldu
Elinle muayne et kuzum. Benimde emzirme donemimde mastit olmustu sol göğüs ve seneler gecti halen daha ara ara cok agri yapar ve şişme olur. Kontrollerimde usg de falan bisey cikmadigi halde. İnsallah seninki bebistendirEvet ama tek tarafli gogus agrisi tanidik degil benim icin. Normalde her ikisinde de olurdu hassasiyet. Acikcasi acaba bir rahatsizlik vs mi diye de dusunmeye basladim bunlardan haric ilk defa boyle oldu