- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.941
Merhaba ben ölçüyorum son günlerde de kaç olmalı acabaVucut isını ölçtünmü aşko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben ölçüyorum son günlerde de kaç olmalı acabaVucut isını ölçtünmü aşko?
Doktor ovulasyon testinin saatini mi önerdi alay etmiyoruz ki yanlis bilgiyi düzelttik sadece alinacak ne var bunda hepimiz yapıyoruz ovülasyon testiBenim doktorum öyle önerdi
Ayrıca bunda alay edecek bir şey yok ya da gülecek
Benim test açıklamasında da yazıyor o saatler !
Canim senin bat geçti miİnsallah o sansli gruptan olursun ama benim daha koyu cikiyor adete yakin ve adet günüm sanirim lh artmis oluyor vucudumda adet olacagim zaman adete 5-6 gun kala ovulasyon ve gebelik testim hatirlarsin kuzu. Hep bu sekilde koyu çıktı sonrakilerde. Ama senin lekelenmen falanda oldu bi test yapsana
Yumurtlama sonrası artmissa gebelik var diyorlar ama benim hep yuksek kaliyot adete kadarMerhaba ben ölçüyorum son günlerde de kaç olmalı acaba
Canim benimde 1 günüm kaldi belirtim yok ya kasık ağrım var adet olacak gibi sende varmı belirtiAdet geçmeden test yapmam artık 3 gün kaldı zaten bakalım
Belirtin varmi canımGünaydınlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü test yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim negatif çıkınca çok üzülüyorum
Yok yapmicam gelirse direk adet gelsin negatif görünce cok üzülüyorum ben
Yumurtlama sonrası artmissa gebelik var diyorlar ama benim hep yuksek kaliyot adete kadar
Bende hic bişey yok da bugün sol kasığıma igne batar gibi agrilarim oldu geçtiCanim benimde 1 günüm kaldi belirtim yok ya kasık ağrım var adet olacak gibi sende varmı belirti
Yapicam canım sonra şimdi koltuklarimi yikamaya geldiler başlarındayımYaptın mı ovu merak ettim
Belirtim yok şuan kasik ağrılarım varBelirtin varmi canım
Testi yaptımYap 14 günde çıkar ben on günde regl oldum
İnşallah pozitif tir gülüm at merak ediyorumTesti yaptım
Sonuc ne canımTesti yaptım
Bak bunu bana doktor verdi bu aylik tedavi icin saatleride doktor ekstradan soylediOyleyse de yanlis sabah 10-14 arasi aksam 20-22 arasi hormonlar aktf
Canim yanlis bilgi değil gayet güzel bilgi vermissin sagolYanlış bilgi yok
14-20 Arası derken saat kastedilmiş
Merak etmeyin bilmediğim şeyi insanlara aktarmam!
Bir çok yerde farkli geçiyor yaBak bunu bana doktor verdi bu aylik tedavi icin saatleride doktor ekstradan soyledi
İnşallah pozitif tir gülüm at merak ediyorum
Bence de ben takmıyorum zatenCanim yanlis bilgi değil gayet güzel bilgi vermissin sagol